2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Gerçekten öyle saçma sapan beden kalıpları var
aynen ya birde ara dönemdeyiz
e bebek 3 6 9 12 ay olarak devam ediyor 3 aylık aldıgım bedenler şuan olmuyor 6 aylıklar büyük geliyor
defacto 3-6 aylıkları bile büyük geldi
şuan LcWaikiki 3 -6 aylıklar oluyor
h&m 3 aylıkları küçük geldi
koton da zaten hiç bu aylara bulamadım
farklı farklı kalıplar

Meme terbiye olduğu için bu şekilde olabilir. Benim ancak uzun süre uyur da emmezse şişiyor yoksa yumuşak yumuşak uzun zamandır
Ya bence yumuşakken süt az şişik sertse süt bol . Yani ben bunu fark edebiliyorum. Yumuşakken bebeğim 5-6 emişten sonra yutkunuyor. Şişik ve sertken her emişte yutkunuyor .

Yine benzer durumdayız Skyler5 hoş benimki olsa sabahlara kadar emecek de anasında iş yok tahin helvası, yulaf ve hoşaf tüketip sabah akşam PowerPump yapıyorum biraz arttı gibi

Ben sütlaç ve süt reçelinde artış gözlemliyorum gibi şahsen. Gaz yapabiliri duymuştum da süt azaltırı hiç duymamıştım. Öyle miymiş?

Ben sütlaç ve süt reçelinde artış gözlemliyorum gibi şahsen. Gaz yapabiliri duymuştum da süt azaltırı hiç duymamıştım. Öyle miymiş?
Ya bilmiyorum geçen gün bizim komşu sütü azaltan besinler diye liste atmış bana süt var içinde bi kaç kişiden daha duydum . Ama bende sütlü tatlılar lohusalars sık verilir diye biliyorum sütte çok severim

Grupta da biri daha demişti vaktinde sütlü tatlı yedim bugün sütüm daha fazla diye takviye olarak Nurse Harveys Momma güzel bir de

Emziriyorum 3-4 saat geçiyor hala hissiyat olarak boş emdiğinde geliyor ağzının içine bakıp kontrol ediyorum ama dolu değil işte dolu olsa daha çok içer mi acaba
Dereotunu denemedim yarın alalım
Kuzu kulağı da çok işe yarıyor doktorunuza danışın deneyin bence bana hemşiremiz söylemişti

Ya bence yumuşakken süt az şişik sertse süt bol . Yani ben bunu fark edebiliyorum. Yumuşakken bebeğim 5-6 emişten sonra yutkunuyor. Şişik ve sertken her emişte yutkunuyor .
Yeni doğum yaptığımızdaki gibi memelerimiz sürekli şiş olamaz ki. Tabi ki uzun süre emmeyince süt iyice dolmuş oluyor. Örneğin iki saatte bir kalkarken beş saatte kalktığında şişmiş oluyor memelerim. Bebekler emerken de süt üretimi oluyormuş.

Ben diş kaşıyıcı eldiven aldım onun yanında da buna çok benzer bir şey geldi hediye olarak. İlkinde kaynattım ama şimdi yıkayıp veriyorum direkt

Grupta da biri daha demişti vaktinde sütlü tatlı yedim bugün sütüm daha fazla diye takviye olarak Nurse Harveys Momma güzel bir de
Ben de geçen eczanede takviye sorunca orada bir kadın söylemişti sabah akşam şekerli ılık süt içiyordum iki sene süt taştı her yerimden diye ‍♀ ya zaten sütüm az üzüle üzüle bir hal oldum. Onu da deneyeceğim

Hayır asıl anası çiçek gibi Powerpump nasıl yapılıyor
Senin çiçek gibiliğinden
15 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım ama makinen benimki gibi tekliyse
15 dk sağ meme 15 dk sol meme
10 dk sağ meme 10 dk sol meme

Senin çiçek gibiliğinden
15 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım ama makinen benimki gibi tekliyse
Ben 3 dakika sağıyordum sadece
Göğüsün yara olmadı dimi? Hangi seviyede sağdın?

Aynen öyle. Benimde sadece geceleri şişiyor hem gece üretim fazla oluyor hemde daha geç emdiği için . Gündüz hep yumuşak

Senin çiçek gibiliğinden
Çok fazla değil mi ya göğüs ucu perişan olur. Ben 4-5 dk sağıyorum zaten genelde süt tükenmiş oluyor o dakikalardan sonea . Ona rağmen göğüs uçlarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…