Ben de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedimKızlar iki ayrı konuyla geldim. Bebeklerimizle aktivite yapmakta oyalamakta zorlanıyorduk biz yani kısa da olsa ilgisini çeken bir şey bulduk. Kumandalı arabamız vardı eşimin küçüklüğünden onu eşim sürüyor onuda karın üstü bırakıyoruz arabayı izliyor baya bi vakit kazanıyoruz bizi de yormuyor. İkinci konu ise kuzenimin bebeği 1 aylık felan geçenlerde bana dediki kemik suyuyla makarna yapmıştım gece sütüm aşırı çoktu hatta bi göğsü mastitten döndü. Bende kemik suyu yapmıştır diye düşündüm. Dün akşam ton balıklı makarna yapmıştım gece benimde sütüm baya çoktu sebep olan makarna mı yoksa yanındaki balık ya da kemik suyu mu bilmiyorum ama kuzenim sade salatayla yediğinde de olduğunu söyledi deneyin isterseniz.
Bir aylıkken bizimde fışkırıyordu
Kemik suyunun sayısız faydası var tabii genelde kullanıyorum çorbalara vsgözlemim protein arttırıyor
Bugün benim kıza bir haller oldu sürekli emmek istiyor şoktayım2 gündür beni çok yordu bugün memede uyumasına izin verdim bakalım bayram tatil vs sansın bugünü belliki zor bir dönemden geçiyor buna ihtiyacı var gibi
Bundan sonra kemik suyuna abanıyoruzBen de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedimgünlerdir yaptığım Powerpump hoşaf ya da başka bir şey mi yoksa sadece bunun etkisi mi bilmiyorum ama bayağı bir işe yaradı
Bu da bize gelsin o zaman
oh oh maşallahBen de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedimgünlerdir yaptığım Powerpump hoşaf ya da başka bir şey mi yoksa sadece bunun etkisi mi bilmiyorum ama bayağı bir işe yaradı
Ben de bu ikinci konuyu yazmaya gelmiştim. Dün yemeğe gittik orada ilikli kemik suyu ikram ettiler. Sabah normaldekinin 3 katı süt sağdım ben şok. 100cc den 300e fırlamadı tabii de 30dan 90a çıktı bir anda az önce de normalin çok üstüydü ve farklı hiçbir şey yapmadım yemedim içmedimgünlerdir yaptığım Powerpump hoşaf ya da başka bir şey mi yoksa sadece bunun etkisi mi bilmiyorum ama bayağı bir işe yaradı
Kızlar iki ayrı konuyla geldim. Bebeklerimizle aktivite yapmakta oyalamakta zorlanıyorduk biz yani kısa da olsa ilgisini çeken bir şey bulduk. Kumandalı arabamız vardı eşimin küçüklüğünden onu eşim sürüyor onuda karın üstü bırakıyoruz arabayı izliyor baya bi vakit kazanıyoruz bizi de yormuyor. İkinci konu ise kuzenimin bebeği 1 aylık felan geçenlerde bana dediki kemik suyuyla makarna yapmıştım gece sütüm aşırı çoktu hatta bi göğsü mastitten döndü. Bende kemik suyu yapmıştır diye düşündüm. Dün akşam ton balıklı makarna yapmıştım gece benimde sütüm baya çoktu sebep olan makarna mı yoksa yanındaki balık ya da kemik suyu mu bilmiyorum ama kuzenim sade salatayla yediğinde de olduğunu söyledi deneyin isterseniz.
Ay benim şuan vejateryen birine ihtiyacım var gerçektenBizim abi o işleri hallediyor o oynarken koyuyorum yanına izleyip duruyor
2. Konuda ben elendim vejateryenim
Günde 3 4 sağım bazen 1 bazen 2 Powerpump yapıyorum artık bebem de beslenir kilo alırsa rahatlayacağım ama riske atamam ilikli kemik suyu en birinci içeceğim artıkoh oh maşallahPowerpump da etkili olmuştur mutlaka, günde 1 kez mi yapıyorsunuz sağım sadece?
Şöyle bir paylaşım görmüştüm geçen gün demir takviyeleri ile ilgili:Kızlar hem içeriği temiz hem etkisi iyi bir demir ilacı önerisi verir misinizaraştırmaktan başım ağrıdı
Ay benim şuan vejateryen birine ihtiyacım var gerçektenBeyaz et kırmızı et dışında ne yemek yapacağım bulamıyorum
Gözümde canlandı benim de
Keşfetteki süt sağan yabancı ablalar gibi hayal ettim seni
Yok canım olur mu mayın döşedik yatağına nasıl uyusun
Kolum uyuştu bir saat uyumuşyatağında asla uyumuyor bu kadar
Ay çok teşekkür ederimm bu kadarı bile yeter bana--Yeşil mercimek erişteli, bulgur pilavı, cacık
--Mercimek çorbası, dolma biber, cacık
--Yoğurt çorbası, bezelye yemeği, pirinç pilavı, ayran
-- Domates çorbası, taze fasulye, pirinç pilavı, kaşık salata
-- Tarhana çorbası, Nohutlu pilav, patlicanlı kabak yemeği, yoğurt
-- Fırın makarna + Salata
Daha bir sürü yazarım :))))
Ben de deneyeceğim inşallah sağımı da başında oturulmuyor, eller serbestle de süt arttırılmıyor :/ Aklınızda bulunsun, gece saatlerinde çok daha etkili oluyormuşGünde 3 4 sağım bazen 1 bazen 2 Powerpump yapıyorum artık bebem de beslenir kilo alırsa rahatlayacağım ama riske atamam ilikli kemik suyu en birinci içeceğim artık
Ben de vejetaryene yakinim, eti zorla yiyorum menuler tam benlik :)--Yeşil mercimek erişteli, bulgur pilavı, cacık
--Mercimek çorbası, dolma biber, cacık
--Yoğurt çorbası, bezelye yemeği, pirinç pilavı, ayran
-- Domates çorbası, taze fasulye, pirinç pilavı, kaşık salata
-- Tarhana çorbası, Nohutlu pilav, patlicanlı kabak yemeği, yoğurt
-- Fırın makarna + Salata
Daha bir sürü yazarım :))))
Canım bebejlerde aynı etkimidir bilmem ama sidefer bende hamileyken hiç ise yaramadı hatta ferritin 6dan 2 ye düşmüştü acil serum verilmiştindemir serumu. Bebekler içinde bitkisel kan ilaçlarının sadece olan kanı koruduğunu ama arttırmadigini duymuştumBenim bebeğimde gaz problemi çok olduğu için doktor Sidefer yazdı. Henüz başlamadım ama yorumları iyiydi, onu da bir araştırın dilerseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?