On sutu fazla alinca da yesil kaka olabiliyor diye bikiyorumSkyler5 protein ağırlıklı beslendiğini söylemiştin biraz bahseder misin tam olarak nasıl besleniyorsun? Ekmek hiç mi tüketmiyorsun. Meyve? Öğle ve akşam yemeklerinde neler yiyorsun? Hergün et sıkıcı olur nşr süre sonra sebze tüketiyor musun?
Ben son zamanlarda çok kötü beslendim abır cubur çok tükettim ve karbonhidrat ağırlıklı beslendim. Sütüm etkilenmiş olabilir sağdığımda su gibiydi. Biraz dikkat edeyim diye düşündüm
Aynen geçen ay bizim de birkaç kez yeşil kaka olmuştu bende sormuştum doktorumuza muayenede. O da Ön süt alıp doyduğunu sanırsa da yeşil kaka olur demişti.On sutu fazla alinca da yesil kaka olabiliyor diye bikiyorum
Aynı şekilde 3 gün bizimde yeşil kaka olmuştu doktorumuz öyle demişti. Dikkat ettiğim zaman gerçekten o dönem bebeğim biraz içip bıraktığı içinOn sutu fazla alinca da yesil kaka olabiliyor diye bikiyorum
İyi bari sevindim maşallahGeçen hafta yaptırdık, rotadan çok korkuyordum ama ilki kadar etkilemedi. Ara ara ateşledi, çok yüksek değildi yine de az biraz calpol verdim hemen etki etti
Bence yiyecekler dışında şu sütün kalitesini etkileywn başka bit şry var . Ama ne olduğunu bulamadımSkyler5 protein ağırlıklı beslendiğini söylemiştin biraz bahseder misin tam olarak nasıl besleniyorsun? Ekmek hiç mi tüketmiyorsun. Meyve? Öğle ve akşam yemeklerinde neler yiyorsun? Hergün et sıkıcı olur nşr süre sonra sebze tüketiyor musun?
Ben son zamanlarda çok kötü beslendim abır cubur çok tükettim ve karbonhidrat ağırlıklı beslendim. Sütüm etkilenmiş olabilir sağdığımda su gibiydi. Biraz dikkat edeyim diye düşündüm
Ben doğuma 1 hafta kala bırakmıstımPeki şu an kullanmaya devam etmiyor musunuz? Birden bırakılmıyordu yavaş yavaş mg düşürülerek bırakıliyordu yani ilk gebelikte dahiliye kontrolünde öyle olmuştu. Birakma süreci 6 ay sürmüştü.
Ama şimdi unuttum, komple çıktı aklimdan. Hiç icmedim doğumdan sonra yani birden birakmis oldum.
İlk gebelikten sonra saçım bu kadar dökülmemisti. Şu an cok fazla dökülüyor. Sanirim benim açımdan buna sebep olan tiroid ilacini birden kesmek
Herkes yaşıyorsa ben direkt normal gözüyle bakıyorumHormonlardan kaynaklı dökülme sanırım, az önce duşta yine 2 avuç dolusu saça veda ettim. Tövbe estağfurullah kemoterapi görüyormuşum gibi. Tamam doğum sonrası bekliyordum da bu kadarı normal mi ya?
Doğum yaptığımda ilacı 1 ay daha kullan sonra bırak 40ın çıkınca tahlil yaparız ona göre planlarız demişti tahlilimde tsh düştüğünü gördük artık içmene gerek yok 1 ay sonra sağlık ocağında tekrar ölçtür dedi ama ben unuttum yaptırmadım.Peki şu an kullanmaya devam etmiyor musunuz? Birden bırakılmıyordu yavaş yavaş mg düşürülerek bırakıliyordu yani ilk gebelikte dahiliye kontrolünde öyle olmuştu. Birakma süreci 6 ay sürmüştü.
Ama şimdi unuttum, komple çıktı aklimdan. Hiç icmedim doğumdan sonra yani birden birakmis oldum.
İlk gebelikten sonra saçım bu kadar dökülmemisti. Şu an cok fazla dökülüyor. Sanirim benim açımdan buna sebep olan tiroid ilacini birden kesmek
Şahsen benim kendimi bildim bileli aşırı bir saç dökülmem var . O yüzden şuan emzirme sürecine de şaşırmıyorun hatta daha fazlasına hazırlamıştım kendimi. Yani direkt tüm saçım aşağı iner diyordumHerkes yaşıyorsa ben direkt normal gözüyle bakıyorumkafaya takmamak için. Geçici bir süreç vs kendimi telkin ediyorum
Sabah iki yumurta bir dilim ekmek domates salatalık dereotu roka avokado tahin helvası ceviz vs siz kaşarda yiyebilirsiniz ben yiyemiyorumSkyler5 protein ağırlıklı beslendiğini söylemiştin biraz bahseder misin tam olarak nasıl besleniyorsun? Ekmek hiç mi tüketmiyorsun. Meyve? Öğle ve akşam yemeklerinde neler yiyorsun? Hergün et sıkıcı olur nşr süre sonra sebze tüketiyor musun?
Bizim komple yeşil uzun süredirOn sutu fazla alinca da yesil kaka olabiliyor diye bikiyorum
Bence yiyecekler dışında şu sütün kalitesini etkileywn başka bit şry var . Ama ne olduğunu bulamadımmesela ben bir ara aşırı iştahsızdım ekmek peynir yiyordum saatlerce kalıyordum bi şey yemiyordum desem yeridir 2 haftada 5 kilo verdim gün içinde yedikleeimi görenler kesinlikle sütün kesilecek vs diyorlarsı . Ama o dönem sütüm çok çok yağlıydı. Sütümğ o dönem sağarak versiğim için
Görüyordum kovaya sağdığım süt 1 saat sonea kova vs sapsarı oluyordu yağ deposu gibiydi. Ki o ara bebeğimde çok kilo aldı.
Şuanda ise deli gibi protein tüketiyorum, et seven biri olarak neredeyse hergün et yiyorum, her sabah 2 haşlanmış yumurta peynie zeytin yiyorum . Süt kefir fındık ceviz kuru meyveler hergün mutlaka tükettiğim besinler. Ama sütüm asla eskisi gibi değil sağdığımda su gibi geliyor gözüme resmen
Ya aslında su, süt miktarını arttırır diyorlar kalitesini değil deSu kesinlikle su :)) günde 3 lt su iciyorum icmedigim gunler sutum asiri azaliyor
Benim saçım pek dökülmezdi ilk zamanlar çok şaşırdım ama alıştım geri çıkar herhaldeŞahsen benim kendimi bildim bileli aşırı bir saç dökülmem var . O yüzden şuan emzirme sürecine de şaşırmıyorun hatta daha fazlasına hazırlamıştım kendimi. Yani direkt tüm saçım aşağı iner diyordumçünkü noemalde de avuç avuç dökülür saçlarım şuanda da öyle . Beb alıştım döküldükçe yerine yenileri geliyor çok şükür ama bu hafta banyoda benimki de pik yaptı saçımın 3 te 1 i döküödü diyebilirim abartısız . Benim eşimin saçları yetmezmiş gibi bir de bebişin hala dökülüyor . Sürekli ev süpür işin yoksa
Doğum yaptığımda ilacı 1 ay daha kullan sonra bırak 40ın çıkınca tahlil yaparız ona göre planlarız demişti tahlilimde tsh düştüğünü gördük artık içmene gerek yok 1 ay sonra sağlık ocağında tekrar ölçtür dedi ama ben unuttum yaptırmadım.
İçiniz rahat etsin diye belki tahlil yaptırabilirsiniz. Gebelikte en yüksek kaçtı değeriniz?
O zaman normale dönmüştür benimki döndüğüne göre2.5 sınır olduğu için gebelikte, o rakamı gecirmedik. 1.8 civarı idi genelde
88 mg idi ilacim ( veya mcg her neyse)
Bence su sadece miktarını artırıyor yağ oranı beslenmeyle ilgiliYa aslında su, süt miktarını arttırır diyorlar kalitesini değil desu sağım vs . Ama kalitesini ne arttırır hala bilmiyorum .
Burdan yine konuştuğum hir annede hiç olmamış maşallah diyelim. Oluyordur da benimki gerçekten çok fena yaHerkes yaşıyorsa ben direkt normal gözüyle bakıyorumkafaya takmamak için. Geçici bir süreç vs kendimi telkin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?