2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
O kadar haklısınız ki bebekten once de sinirleniyorum bu konuya ben bebekle birlikte artık içimde tutmayıp söylüyorum. Hasta insanın kendini biraz izole edip evinde oturması gerekiyor fink fink gezmesi değil...

Anımsatması bile kötü ya hiç güzel hatırlayamıyorum
Bizimkinin izi de böyle çizgi gibi çok garip aşı izi gibi değil

Eklentiler

• IMG_6726.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 16
Eşiniz erteleyelim demez mi?

Kızlar ferrum demir ilacı kullanıyorduk bebeğim huzursuz olunca bırakmıştık. Dün tekrar başladık belki ondan kaynaklı değildir hem huzursuzluğu hen kabızlığı diyerek.
Günde 3-4 kez kaka yapan bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor dolayısıyla baya huzursuz şuan . İlacı kesin olarwk bırakıyorum. Başka bir demir ilacı kullanacağız araştırıp fakat biraz ara verip 5 aylıkken kullanmaya başlasak sorun olur mu ? Çünkü diğer demir ilaçlarında da düşükte olsa kabızlık ihtimali olabiliyor. Şuan daha fazla bebeğimi huzursuz etmek istemiyorum

Çok ayıp gerçekten . Hastaysan gidemezsin minicik bebek olan bir eve. İlla bebek olmasına da gerek yok hastaysan hiçbir yere gitmemelisin .
Ben de hamileyken iş yerinde bi arkadaş çok kötü grip olmuştu , maske takmasını rica etmiştim takmamıştı. Yetmemiş gibi ben uzak durdukta burnumum dibine geliyordu söylememe rağmen ve bana da bulaşmıştı .
Bazı insanlar aşırı düşüncesiz maalesef

Yaaa minicik bebek söz konusu uzaktan severiz nedir yaaa virüsü getirip aynı ortama bırakıyorsun

Doktorunuza danışın en doğrusu o olur, biz demire 6. Ayda başlayacağız mesela benim doktorum böyle ilerliyor. Ciddi bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Doktorunuza danışın en doğrusu o olur, biz demire 6. Ayda başlayacağız mesela benim doktorum böyle ilerliyor. Ciddi bir sorun olmaz diye düşünüyorum
Ya inanın artık doktorlardan da ben bir şey snlamadım ya da ben çok fazla sorguluyorum bir şeyleri . Mesela diş için bi krem vermiş ama araştırdığım zaman içeriği kötüymüş en son kullanılması gereken ürünlermiş diş kremleri. Bir sürü bitkisel doğal jeller varmış. Kim doğru yönlendiriyor anlamadım yani . Her doktorun fikri düşüncesi farklo maalesef , biz kime göre ilerlemeliyiz bilemedim .

Kızlar ben 2 gün demir ilacını vermeyi unutmuştum. Unuttuğumda kabız oldu bebeğim. Bu tesadüftür diye düşünüyorum. Size böyle bir şey oldu mu ?

Evet çok haklısınız, her doktorun tarzı farklı. Güvenebileceğimiz bir çocuk doktoru bulmak iyice zor. Bana hiç önermedi bile doktorum jelleri hangisi doğru neye güveneceğiz şaşırıyoruz. En iyisi uygulamadan önce bir süzgecimizden geçirmek.

Ben hamilelikte hiç kusmadım ama bende de doğumdan sonra araba tutması başladı acaba neden yahu ?
Bende hamileyken hiç kusmadim ve araba benide doğumdan sonra tutmaya başladı arkada oturmaya alışkın değilim diye düşünmüştük hatta arabayı değiştirdik içi baya köyü ona bile bağlamıştım ben başka bi durum mu acaba hele arabaya biraz aç bineyim bayılacak gibi oluyorum migdem bulanıyor elim ayağım titriyor kollarımı bike kaldıracak gücüm kalmıyor aniden

Sizgeçten geçireyim derken başıma ağrı girdi yasürekli ilaç araştırır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…