Kayınvalidem de öyle. Az yapar sık yapar. Aslında daha sağlıklı ama pratik değil. Bazen yiyor kızınca ama çok çlk nadir. Dediğiniz gibi kokusu değişiyormuş. Çalışırken işe götürüyordum kalanı şimdi de bitene kadar ben yiyorum. Leftover tariflere bakayımBaba maalesef kötü örnek olmuşBenim de var öyle bir önceki günün yemeğini yemeyen tanıdıklarım. Bunun mantığını hiç anlayabilmiş değilim. Kokusu değişiyor diyorlar ama ben bunu da açıkçası doğru bulmuyorum. Şu an öyle sağlam tencerelerimiz, buzdolaplarımız var ki hiçbir şey kolay kolay bozulmuyor ya da eskimiyor. Batıda leftover diye nasıl kıymet veriyorlar artan yemeklere. Leftover yemeklerden yeni bir yemek türetmek için tarifler filan veriyorlar. Halbuki nimetin kıymeti bizim kültürümüzde bilinirdi.
Neyse, sizin durumunuzda her gün her gün yemek yapmak aşırı yorucudur. Öyle bir vakit yok bir kere. Yaratacak mısınız, haşa. Ne yapabilirsiniz... Mecburen kırmızı eti düdüklüde azıcık su ile hızlıca kavurma yaparsınız, tavuğu sotelersiniz. Sebze yemeği pişirmek ete göre daha zahmetli, bir sürü aşaması oluyor malum. Onu da tek seferde çok pişirin de bari kendiniz her gün yiyin az az ısıtıp. Seviyormuşsunuz ya size kıyamadımKavanoz yemeği ben hiç yapmadım
Çocuk uyuyor yanımda, gülemedim de içime patladımBize ne ya bu bilgiden diyeceğiniz bir şey anlatmaya geldimdün gece o kadar saçma bir rüya gördüm ki biraz da siz gülün
Mehmet Ali Alabora var ya hani şı yılan hikayesinde oynayan oyuncu (hiçde sevmem normalde) neyse onun bebeği olmuş. Bizde akrabalarla (annemler halamlar teyzeler) bebek görmeye gitmişiz. Tabi bunlar ünlü ya karısı böyle iri yarı bakımlı güzel bş kadın ama bebekle uğraşıyor sürekli. Bende kıyamıyorum mutfağa girip bulaşık makinesini boşaltıyorum yerleştiriyorum. Sonra tezgahtaki kirlileri yerleştirecekken gelip şey diyor dikkat et canım bu tepsiyi şu paraya aldım dşyor. Ben başta anlamıyorım sonra anlıuorum 800 liraya aldım falan diyor. Ama küçümseyen bi ifade ile. Bende kpca tepsiyi zaten makşneye atacak değilim diyorum. Az sonra gelip tezgahı gösteriyor canım şuralara da çamaşır suyu döker misin diyor. Bemim şarteller atıyor. Banane ya kendin yap burası benim evim mi de deyip bırakıp çıkıyorum o da pis pis sırıtıyor. Anneme diyorum kalkın gidelim ben gidiyorum falan diyorum. Onların bebişle benimkini seviyorlar herkes falan mehmet ali alabora benim bebişi kucağına alıp seviyor karısıyla kavgadan önce
Gördüğüm en saçma rüya olarak tarihe geçebilir. Yani adamı instadan takip falan da etmiyorum neden böyle saçma bi rüya gördüm bilmiyorum
Kahvaltı kurtarıcı gerçekten. Benim eşim de ona çok alışık değil, hemen yemek söyleyelim kafasında. Ben de buna ne para ne mide dayanır diyerek kahvaltıya ikna ediyorum.Kayınvalidem de öyle. Az yapar sık yapar. Aslında daha sağlıklı ama pratik değil. Bazen yiyor kızınca ama çok çlk nadir. Dediğiniz gibi kokusu değişiyormuş. Çalışırken işe götürüyordum kalanı şimdi de bitene kadar ben yiyorum. Leftover tariflere bakayım
Eşimin bu konuda tek iyi tarafı kahvaltıyı çok sevmesibirde yorgun değilse girer yapar mutfağa
Ahahabshsh kahkaha attımÇocuk uyuyor yanımda, gülemedim de içime patladımYani rüyada da bebeklisiniz, yine iş yapıyorsunuz Bu lohusalık bizim içimize işledi, bakalım nasıl kurtulacağız
Ben de birkaç gece evvel rüyamda basketbolcu Alperen Şengün'le tanışıyordum ama hafif flörtümsüAdam beni date'e çıkaracakmış. Ben de kabul ediyorum. Ama bilin bakalım randevuyu ayarlarken neyi düşünüyorum? Çocuğumun uyku saatini Benim oğlan akşam 9 gibi uyur, ondan sonra çıksak geç mi olur diyorum adama
Geçmiş olsun çok sevindimSelam kızlar
Bugün alerji testine testik .Yoğun egzamasina rağmen alerji testi negatif çıktıCok mutlu olduk.ama yine de 1 ay diyet önerildi.Deri de cikmadiysa kan da da çıkmaz dedi doktor .Gözlemleyecegiz dedi.Cok kaka yapması ve ishal kıvamında olmasını da diyetle düzelme olmazsa gastroya yöneleceğiz dedi.
Koca bana totosuyla güldü hani ayyynen canım el kadar bebeyle n*h çıkarsın sen Alperen'le date'e gibisindenAhahabshsh kahkaha attımsizinki de iyiymiş. Bebişi de düşünüyor koca yürekli ana. Koca duymasın ama
Valla işlemiş yahayır hava soğuk oluyor gece diye yün yorgan örtüyorum birde
2 aya kadar günde 7 ,8Geçmiş olsun çok sevindimçok kakadan kastınız nedir günde ne kdar yapıyor? Bu aylrda sulu ve çok olması normal değil mi?
Kiz bacim bu çocuklar bizim ayarlari bozdu zaten bölük pörçük bin parça uykuyla uyuyoruz bende Kenan İmirzalıoğlunu biriyle basiyordum yataktaBize ne ya bu bilgiden diyeceğiniz bir şey anlatmaya geldimdün gece o kadar saçma bir rüya gördüm ki biraz da siz gülün
Mehmet Ali Alabora var ya hani şı yılan hikayesinde oynayan oyuncu (hiçde sevmem normalde) neyse onun bebeği olmuş. Bizde akrabalarla (annemler halamlar teyzeler) bebek görmeye gitmişiz. Tabi bunlar ünlü ya karısı böyle iri yarı bakımlı güzel bş kadın ama bebekle uğraşıyor sürekli. Bende kıyamıyorum mutfağa girip bulaşık makinesini boşaltıyorum yerleştiriyorum. Sonra tezgahtaki kirlileri yerleştirecekken gelip şey diyor dikkat et canım bu tepsiyi şu paraya aldım dşyor. Ben başta anlamıyorım sonra anlıuorum 800 liraya aldım falan diyor. Ama küçümseyen bi ifade ile. Bende kpca tepsiyi zaten makşneye atacak değilim diyorum. Az sonra gelip tezgahı gösteriyor canım şuralara da çamaşır suyu döker misin diyor. Bemim şarteller atıyor. Banane ya kendin yap burası benim evim mi de deyip bırakıp çıkıyorum o da pis pis sırıtıyor. Anneme diyorum kalkın gidelim ben gidiyorum falan diyorum. Onların bebişle benimkini seviyorlar herkes falan mehmet ali alabora benim bebişi kucağına alıp seviyor karısıyla kavgadan önce
Gördüğüm en saçma rüya olarak tarihe geçebilir. Yani adamı instadan takip falan da etmiyorum neden böyle saçma bi rüya gördüm bilmiyorum
Anladım. Bizimde günde 4-5 defa. Normal old biliyorum ama her defasında bi endişelenşyorum nedense. Teşekkürler2 aya kadar günde 7 ,8
2 aydan sonra günde 4, 5
Ablası da öyleydi.Gala bağırsakları cok çalışır. Ama biraz sulu ve kanlj olması endişelendirdi.
Yok bildiğiniz anne sutu alan kaka sekli gibi değil. Bezin bir kısmına su gibi birikinti yükleniyor mesela.Anlatabildimmi bilmiyorum.
Hepimiz böyle saçma rüyalar görüyoruz sebebi ne acabaKiz bacim bu çocuklar bizim ayarlari bozdu zaten bölük pörçük bin parça uykuyla uyuyoruz bende Kenan İmirzalıoğlunu biriyle basiyordum yataktagazeteciler çekiyordu kız battaniyeye sarılıyordu bende aaa Sinem i aldatıyormuş diyordum içimden son hatırladığım da kızı koruyup gazetecileri engelliyordum ayıp günah kızı rahat bırakın ne dersiniz varsa adam orda diyordum (benim rüyaların saçmalık seviyesi )
Büyük ihtimalle yorgunluk çünkü hamileykenkiler daha atraksiyonluydu vurdulu kırdılı kaçmalı ha birde sürekli harabe binada üstüme yıkılma görüyordumHepimiz böyle saçma rüyalar görüyoruz sebebi ne acabahamileyken de görüyordum da unutuyordum çoğu kez. Yorgunluktan mu acaba
Bende kanlı bıçaklı görüyordum ya beni kovalıyodular ya ben öldürüyodumBüyük ihtimalle yorgunluk çünkü hamileykenkiler daha atraksiyonluydu vurdulu kırdılı kaçmalı ha birde sürekli harabe binada üstüme yıkılma görüyordumbeden büyümüştü kaçacak takat yoktu ya neyi yapamiyorsak onu görüyorduk ama şimdi ne oluyor bende anlamadım
Alerjik olan oğlumun da kakaları bu şekildeydi. Testte çıkmamasına sevindim, gelip geçici olsun2 aya kadar günde 7 ,8
2 aydan sonra günde 4, 5
Ablası da öyleydi.Gala bağırsakları cok çalışır. Ama biraz sulu ve kanlj olması endişelendirdi.
Yok bildiğiniz anne sutu alan kaka sekli gibi değil. Bezin bir kısmına su gibi birikinti yükleniyor mesela.Anlatabildimmi bilmiyorum.
Galiba yine yapılamayan şeyler; flörtBüyük ihtimalle yorgunluk çünkü hamileykenkiler daha atraksiyonluydu vurdulu kırdılı kaçmalı ha birde sürekli harabe binada üstüme yıkılma görüyordumbeden büyümüştü kaçacak takat yoktu ya neyi yapamiyorsak onu görüyorduk ama şimdi ne oluyor bende anlamadım
Testte cikmasa da en azından büyük kızımınki kadar ağır olmaz diye seviniyorum.Alerjik olan oğlumun da kakaları bu şekildeydi. Testte çıkmamasına sevindim, gelip geçici olsun
Ben ilk 3 ay kustum çok kötüydüm. Ekim sonuna doğru başlamıştı. Şimdi o mevsimler gelince bi tuhaf oldum. Sankş dışardan aynı kokuyu alınca tetikleniyorum ama kıyaslanamaz bile çok hafif anımsatıyor sadece. O zamanlar çok güçlüydü.Kızlar hamilelikte ben 9 ay kustum malesef doğum yaptığım an geçti ama şimdi yarım saatlik yol bile gitsek araba çok tutuyor sizde de var mı
Ben niye köle izavra gibi iş yapıyordum yaGaliba yine yapılamayan şeyler; flört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?