2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kayınvalidem de öyle. Az yapar sık yapar. Aslında daha sağlıklı ama pratik değil. Bazen yiyor kızınca ama çok çlk nadir. Dediğiniz gibi kokusu değişiyormuş. Çalışırken işe götürüyordum kalanı şimdi de bitene kadar ben yiyorum. Leftover tariflere bakayım
Eşimin bu konuda tek iyi tarafı kahvaltıyı çok sevmesi birde yorgun değilse girer yapar mutfağa

Çocuk uyuyor yanımda, gülemedim de içime patladım Yani rüyada da bebeklisiniz, yine iş yapıyorsunuz Bu lohusalık bizim içimize işledi, bakalım nasıl kurtulacağız
Ben de birkaç gece evvel rüyamda basketbolcu Alperen Şengün'le tanışıyordum ama hafif flörtümsü Adam beni date'e çıkaracakmış. Ben de kabul ediyorum. Ama bilin bakalım randevuyu ayarlarken neyi düşünüyorum? Çocuğumun uyku saatini Benim oğlan akşam 9 gibi uyur, ondan sonra çıksak geç mi olur diyorum adama

Kahvaltı kurtarıcı gerçekten. Benim eşim de ona çok alışık değil, hemen yemek söyleyelim kafasında. Ben de buna ne para ne mide dayanır diyerek kahvaltıya ikna ediyorum.

Selam kızlar
Bugün alerji testine testik .Yoğun egzamasina rağmen alerji testi negatif çıktıCok mutlu olduk.ama yine de 1 ay diyet önerildi.Deri de cikmadiysa kan da da çıkmaz dedi doktor .Gözlemleyecegiz dedi.Cok kaka yapması ve ishal kıvamında olmasını da diyetle düzelme olmazsa gastroya yöneleceğiz dedi.

Ahahabshsh kahkaha attım sizinki de iyiymiş. Bebişi de düşünüyor koca yürekli ana. Koca duymasın ama
Valla işlemiş ya hayır hava soğuk oluyor gece diye yün yorgan örtüyorum birde

Geçmiş olsun çok sevindim çok kakadan kastınız nedir günde ne kdar yapıyor? Bu aylrda sulu ve çok olması normal değil mi?

Yemek konuşulmuş
Paylaşayım istedimBen demiyorum Harward diyor

Eklentiler

• 1000159175.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 18
Ahahabshsh kahkaha attım sizinki de iyiymiş. Bebişi de düşünüyor koca yürekli ana. Koca duymasın ama
Valla işlemiş ya hayır hava soğuk oluyor gece diye yün yorgan örtüyorum birde
Koca bana totosuyla güldü hani ayyynen canım el kadar bebeyle n*h çıkarsın sen Alperen'le date'e gibisinden

Geçmiş olsun çok sevindim çok kakadan kastınız nedir günde ne kdar yapıyor? Bu aylrda sulu ve çok olması normal değil mi?
2 aya kadar günde 7 ,8
2 aydan sonra günde 4, 5
Ablası da öyleydi.Gala bağırsakları cok çalışır. Ama biraz sulu ve kanlj olması endişelendirdi.
Yok bildiğiniz anne sutu alan kaka sekli gibi değil. Bezin bir kısmına su gibi birikinti yükleniyor mesela.Anlatabildimmi bilmiyorum.

Kiz bacim bu çocuklar bizim ayarlari bozdu zaten bölük pörçük bin parça uykuyla uyuyoruz bende Kenan İmirzalıoğlunu biriyle basiyordum yatakta gazeteciler çekiyordu kız battaniyeye sarılıyordu bende aaa Sinem i aldatıyormuş diyordum içimden son hatırladığım da kızı koruyup gazetecileri engelliyordum ayıp günah kızı rahat bırakın ne dersiniz varsa adam orda diyordum (benim rüyaların saçmalık seviyesi )

Anladım. Bizimde günde 4-5 defa. Normal old biliyorum ama her defasında bi endişelenşyorum nedense. Teşekkürler

Hepimiz böyle saçma rüyalar görüyoruz sebebi ne acaba hamileyken de görüyordum da unutuyordum çoğu kez. Yorgunluktan mu acaba

Hepimiz böyle saçma rüyalar görüyoruz sebebi ne acaba hamileyken de görüyordum da unutuyordum çoğu kez. Yorgunluktan mu acaba
Büyük ihtimalle yorgunluk çünkü hamileykenkiler daha atraksiyonluydu vurdulu kırdılı kaçmalı ha birde sürekli harabe binada üstüme yıkılma görüyordum beden büyümüştü kaçacak takat yoktu ya neyi yapamiyorsak onu görüyorduk ama şimdi ne oluyor bende anlamadım

Bende kanlı bıçaklı görüyordum ya beni kovalıyodular ya ben öldürüyodum

Kızlar hamilelikte ben 9 ay kustum malesef doğum yaptığım an geçti ama şimdi yarım saatlik yol bile gitsek araba çok tutuyor sizde de var mı

Alerjik olan oğlumun da kakaları bu şekildeydi. Testte çıkmamasına sevindim, gelip geçici olsun

Galiba yine yapılamayan şeyler; flört

Kızlar hamilelikte ben 9 ay kustum malesef doğum yaptığım an geçti ama şimdi yarım saatlik yol bile gitsek araba çok tutuyor sizde de var mı
Ben ilk 3 ay kustum çok kötüydüm. Ekim sonuna doğru başlamıştı. Şimdi o mevsimler gelince bi tuhaf oldum. Sankş dışardan aynı kokuyu alınca tetikleniyorum ama kıyaslanamaz bile çok hafif anımsatıyor sadece. O zamanlar çok güçlüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…