Benim iki numara Allaha şükür daha sakin ama büyükte yaşadıklarımızı düşününce sizi çok iyi anlıyorum. Mesela dışaro çıkardık bebek arabasında gerçek manada 5 dk durmazdı. Hemen ağlardı, hemen meme isterdi. Gece kaç defa kalktığımı hatırlamıyorum. Yaygaracıydı hala da öyle

eşimle Allah acıdı da ikincide biraz daha sakin bir bebek verdi diyoruz

ne zaman biraz saha iyi hissetmiştim? 7-8 aylık olmuştu, bahar gelmişti, artık bebek arabasında duruyordu. Günde 2-3 sefer turlardık. Uykularını hayatta arabada yapmazdı bu arada. Aman uyusun uzun diye koşar eve gelirdim. 2 yaşında memeyi de bırakınca el ele tutuşup gezdiğimiz bir düzene girdik. Bebiş doğana kadar da edi ile büdü gibiydik. Yine beni çok sınadığı/zorladığı zamanlar elbette olurdu. Ne zamam bebiş doğdu, bizim abi çıldırdı ve ben yıllardır tuttuğum tüm sabrımı tükettim sanki

size moral vermek istersen konuyu çok dağıttım ama şunu demek istiyorum. Bebek arabasına alıştırmaya çalışın, şimdi alışmazsa 3-4 aya alışır, ettafı izler. Bol bol gezin arabayla. Yaza da yürür daha motive bir düzen olur. En zoru 0-1 yaş. İyice yürüdü mü ve memeyi de bıraktı mı rahatız.