Ergoterapiyi açıkçası ilk kez duyuyorum, daha doğrusu buna yönelik olduğunu bilmiyordum. Bir araştırayım, teşekkür ederim.
Bebeğim kız, aslında neşeli bir bebek zaman zaman fakat canı çok kıymetli mi desem, çok tahammülsüz mü desem…İstiyor ki sürekli beni gezdir ama aynı zamanda sürekli farklı ve ilgi çekici şeyler göster. Yapıyoruz tabii ki ama bir yere kadar, ağırlaştı da artık 15-16 saat bunu yapamıyorsun. Gaz sancısı yoksa bazen tadından yenmiyor ama bu sıralar uykular hepten gitti, daha fazla gazı varken uyurdu bu çocuk.
6.ayla birlikte biraz daha özerk hareketlenir, enerjisini kendi atar diye umuyorum yürüteçtir, oyuncaktır…Şu an bitmek bilmez bir ilgisi var ve kendi keşfedemiyor. Tahammülsüzlüğü de üstüne eklenince işin içinden çıkamıyoruz. Mesela bir bebek acıkırsa mızmızlanır, ağlar değil mi? Neşe katılıyor. Emiyor, sonra agu gugu. Eh, ne oldu az önce nefessiz ağlayan bebeğe? İkizler burcu çoğumuzda olduğu gibi fakat yüksekleni de ikizler o yüzden hiçbir kaçış noktam yok sanırım