- 22 Kasım 2023
- 1.190
- 844
- 43
- 29
Aa, tamam şimdi oldu hayır o şekilde denemedim destekli oturtmaya 5. ayda başlayın dedi Fizyoterapist. 6.ayda da desteksizKucakta zaten yatmıyorlarhani böyle çevresine yastıklar koyup oturtuyor musunuz onu soruyorum
Başım felaket ağrıyor pozitifliğinize aşırı imrendim şu anBu günler geçecek ve özlemle hatırlayacağız
Ben birkaç kez 2-3 dakika koydum. Allahım nasıl mutlu oldu. Bizim doktorumuzda erken dedi bekliyoruz bakalımAa, tamam şimdi oldu hayır o şekilde denemedim destekli oturtmaya 5. ayda başlayın dedi Fizyoterapist. 6.ayda da desteksiz
O kadar iyi anlıyorum ki mlsfBizim atak en önce baslayanlardaniz 3,5 aylıkken bayaaa uyku gerilemesi yaşadık dedim ya iki hafta sürdü geçti çok şükür sonra bu hafta tekrar ettik 5 gün sürdü geçti demsitim iki gecedir normaldi ama bu sabah içinden deccal çıktı kızımıncidden gülüyorum falan ama çok zor bi gündü
Evet evet yatmak istemiyorlar. Hani böyle yastıklarla çevreleyip oturtmaktan bahsediyorum ama sanırım onun içinde erkenUzun zamandır kucakta oturtuyorduk zaten, bugün de oturak almaya niyetlendim çünkü artık asla yatmıyorlar
Bizede erken diyor aşırı istiyor bebeğim ama bekleyecek mecburAlışsın diye oturatacaktım ama doktor daha erken dedi korkuttu. Nedense hislerim geç kalacağımı söylüyor ama.
Napayım pozitif olmayıp kimsem yok eşim yok işte, çoğu zaman tek başıma direndimBaşım felaket ağrıyor pozitifliğinize aşırı imrendim şu anay inşallah ya müthiş istiyorum şu an özleyecek kafaya erişmeyi
Ben sırtından tutup kaldırıp yatırarak egzersiz yaptırıyorum bazen karın ve boyun kasları güçlensin diye, saniyelik oturuyor ve gülerek etrafa bakıyor o açıdan görmek çok yeni onlar için gerçekten farklı bir tecrübeBen birkaç kez 2-3 dakika koydum. Allahım nasıl mutlu oldu. Bizim doktorumuzda erken dedi bekliyoruz bakalım
Evet ya oturmadan nasıl tutuyorsunuz hanımlar? Benim cücem kucakta yatmayalı çok oldu. Kanguruda bir 20 dk gezdirebilirsem ne ala. Genelde kucakta oturur pozisyonda, onda da hemen ayağa kalkmak istiyor. Bugün oturak siparişimi verdim mecburen. Bir de onda otursun bakalım. Böyle her şeyi alıp alıp bir sonraki aşamaya hızlıca geçmelerimiz de can sıkıcı bu arada, ne bütçe dayanır ne yer bulunur bunları koymaya...Y yakamozlugece5 ben de bayadır kucağımda oturtuyorum şahsen kucağa yatırınca durmayalı uzun zaman oldu oturtmamak elde değil bu soruyu görünce şaşırıyorum o sebeple
Hep aynı valla hep aynı... Daha ne kadar zorlanabiliriz ki derken hooop yeni bir challenge daha ekleniyor. İşin tuhafı hepsinin altından da kalkabiliyoruz. Allah sağlık versin, ne diyeyim...Bgn bende 4. ayı iliklerime kadar yaşadım cooookk ama çok ağladı bak şu an beynimin içinde ağlama sesi yankılanıyorneyse biseyleri var belliki üzülüyorum da şuyum var, buram ağrıyo da diyemiyolar, ben yine diş eti falan ağrıyordur diye düşündüm çünkü aşırı kaşıyor ellerini ağzının en arkasına götürmeye çalışıyor, yani elleri zaten sürekli ağzında ama şu iki gündür daha da hırsla ağzında çok minikler ama çok zorrrr yaaaa cidden çok zor bebek büyütmek
Kocaman sarılıyorumAh kardeşim gel sarılalımbaşıma ağrılar giriyor şuraya girip iki kelam edemeden çıkıyorum gece 2-3 öncesi uyuyamaz olduk sabah içtima 6'da oyy ben nerelere gidem
Sıcaktır aslında ya ben severimBizim de ayni kombinasyonmusaslanin tarzi da bana hic uymaz boyle biraz havali artist gibi mi desem
İkizler de seni seviyorİkizler burcu insanını çok severim çok iyi anlaştığım bir burç grubu normalde ama yok burç falan değil bu 2025 bebeleri bşr değişik bence
Aynen ya diş filan değil. Yani tabii alttan alttan geliyordur herhalde ama onların daha kendini göstermesine var bence de. Şu an resmen hepimiz uzun 4. ay yaşıyoruz. Literatürde nasıl geçiyor bilmiyorum ama bence bu berbat dönem 4.-5. ay atağı olarak adlandırılmalı. Biteceği yok...Kizlar bebislerimizin mizmilanmalarina hep dis diye bahane buluyoruz ama genelde diş olmuyor
Evet 2 yaşında. Aslında parkta da çok çocuk görüyor etrafına da gelşyorlar. Ama muhtrmelen bağırarak komuştuğu için korktu. Yüksek sesli müziktende korkuyor meselakızı küçük müydü?Bebekler çocuk ve yetişkin ayırt edebiliyorlar. Bence garipsediği için ağlamıştır, arkadaşım da bahsetmişti ilk çocuk gördüğünde ağladı, sonra çok sevdi diye. Benim bebeğim bazı yetişkinlere bile ağlıyor başta yabancıladığı için. Küçük bir insan görüp bir de bağırınca tuhaf gelmiştir bir çok şeyi ilk kez görüyorlar hala neticede
Şu an üst kattaki kreş bebesi ikizlerin ciğerden öksürüklerini dinliyorum. Allah'ım daha o kreş hastalıklarını yaşayacağız, yarabbim daha çekecek çok çilemiz varBu ay hiçbir şeyi sorgulamamaya karar verdimduygular arası hızlı geçiş bizde de var
O durumda kalabalıktan ziyade sese alıştırmalısınız diye yorumladım. Benim bebeğim de ani seslerde korkuyor, geçen arabada radyoda şarkı değişti, aniden yükselince ağladı bu normal. Ama ani olmadığında bile korkup ağlıyorsa evin çok sessiz olmaması işe yarar belki? Bizde köpek var havlamasına ara ara irkilse de ağlamıyor, bir de uyuturken yüksek volümde süpürge sesi açıyoruz mecburenEvet 2 yaşında. Aslında parkta da çok çocuk görüyor etrafına da gelşyorlar. Ama muhtrmelen bağırarak komuştuğu için korktu. Yüksek sesli müziktende korkuyor mesela
Şükürler olsun ki sağlıkla büyüyorlarO kadar iyi anlıyorum ki mlsfYa ataktı, burçtu, dişti, gazdı keşke bi cihaz olsa bağlasak da sorununu gösterse diyorum çaresizlik böyle bir şey
Kocaman kalp bırakıyorumİkizler de seni seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?