2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
O kadar iyi anlıyorum ki mlsf Ya ataktı, burçtu, dişti, gazdı keşke bi cihaz olsa bağlasak da sorununu gösterse diyorum çaresizlik böyle bir şey

Başım felaket ağrıyor pozitifliğinize aşırı imrendim şu an ay inşallah ya müthiş istiyorum şu an özleyecek kafaya erişmeyi
Napayım pozitif olmayıp kimsem yok eşim yok işte, çoğu zaman tek başıma direndim kendimi bırakınca iyice kötü olduğumu biliyorum bende olaylara gülüyorum artık seneye bu zamanlar yavrularımızla çok güzel zamanlarımız olacak

Ben birkaç kez 2-3 dakika koydum. Allahım nasıl mutlu oldu. Bizim doktorumuzda erken dedi bekliyoruz bakalım
Ben sırtından tutup kaldırıp yatırarak egzersiz yaptırıyorum bazen karın ve boyun kasları güçlensin diye, saniyelik oturuyor ve gülerek etrafa bakıyor o açıdan görmek çok yeni onlar için gerçekten farklı bir tecrübe Mama sandalyesinde oturacakları günlere az kaldı

Y yakamozlugece5 ben de bayadır kucağımda oturtuyorum şahsen kucağa yatırınca durmayalı uzun zaman oldu oturtmamak elde değil bu soruyu görünce şaşırıyorum o sebeple
Evet ya oturmadan nasıl tutuyorsunuz hanımlar? Benim cücem kucakta yatmayalı çok oldu. Kanguruda bir 20 dk gezdirebilirsem ne ala. Genelde kucakta oturur pozisyonda, onda da hemen ayağa kalkmak istiyor. Bugün oturak siparişimi verdim mecburen. Bir de onda otursun bakalım. Böyle her şeyi alıp alıp bir sonraki aşamaya hızlıca geçmelerimiz de can sıkıcı bu arada, ne bütçe dayanır ne yer bulunur bunları koymaya...

Hep aynı valla hep aynı... Daha ne kadar zorlanabiliriz ki derken hooop yeni bir challenge daha ekleniyor. İşin tuhafı hepsinin altından da kalkabiliyoruz. Allah sağlık versin, ne diyeyim...

Kizlar bebislerimizin mizmilanmalarina hep dis diye bahane buluyoruz ama genelde diş olmuyor
Aynen ya diş filan değil. Yani tabii alttan alttan geliyordur herhalde ama onların daha kendini göstermesine var bence de. Şu an resmen hepimiz uzun 4. ay yaşıyoruz. Literatürde nasıl geçiyor bilmiyorum ama bence bu berbat dönem 4.-5. ay atağı olarak adlandırılmalı. Biteceği yok...

Evet 2 yaşında. Aslında parkta da çok çocuk görüyor etrafına da gelşyorlar. Ama muhtrmelen bağırarak komuştuğu için korktu. Yüksek sesli müziktende korkuyor mesela

Bu ay hiçbir şeyi sorgulamamaya karar verdim duygular arası hızlı geçiş bizde de var
Şu an üst kattaki kreş bebesi ikizlerin ciğerden öksürüklerini dinliyorum. Allah'ım daha o kreş hastalıklarını yaşayacağız, yarabbim daha çekecek çok çilemiz var

Evet 2 yaşında. Aslında parkta da çok çocuk görüyor etrafına da gelşyorlar. Ama muhtrmelen bağırarak komuştuğu için korktu. Yüksek sesli müziktende korkuyor mesela
O durumda kalabalıktan ziyade sese alıştırmalısınız diye yorumladım. Benim bebeğim de ani seslerde korkuyor, geçen arabada radyoda şarkı değişti, aniden yükselince ağladı bu normal. Ama ani olmadığında bile korkup ağlıyorsa evin çok sessiz olmaması işe yarar belki? Bizde köpek var havlamasına ara ara irkilse de ağlamıyor, bir de uyuturken yüksek volümde süpürge sesi açıyoruz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…