Bir kod mu kullandınız? Sepete attım ama indirim olmadıKızlar carters da 2000 tl üzeri %50 indirim var. Ben ek gıda için skip hop termos ve Sophie La Girafe diş kaşıyıcı aldım, uzun süredir radarımdaydı. Düşünenler değerlendirebilir
Elbet vardır sakin bebekler, maşallah diyelim onlara da ama bu ağlamalar huysuzlanmalar da bebekliğin şanındandırEvet sanıyorum öyle ama etraftan “Benim bebeğim çok uslu, gece boyu uyuyor” tarzı söylemler duyunca hayatımda ilk kez kıskançlık yaşıyorum sanırımNörolojik gelişim sürecindense öpüp başıma koyarım tabii ki ama biraz da mizaç kesinlikle
İkizler -Aslan da fena bi kombinasyon olmuş zira Aslan da biraz ilgi arsızı oluyor diye biliyorum
Uzun zamandır kucakta oturtuyorduk zaten, bugün de oturak almaya niyetlendim çünkü artık asla yatmıyorlarKızlar bebeğinizi oturttunuz mu ? Oğlumuz hep dik durmak.ç ve oturmak istiyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
Hayır, mağazadan aldım ben sanırım onlineda yok, mağazalara özel. MinycenterBir kod mu kullandınız? Sepete attım ama indirim olmadı
Çok farklı bir şey yazmadım ama bende de durumlar aynı demek istedimYa teyzeleri bu cüce bugün doğru düzgün beslenmedi. O kadar az emdi ki yani nasıl duruyor bilmiyorum aç açBir de saçma sapan ağlıyor, gözünden yaşlar fışkırıyor bir anda. Sonra birden oyuna geçiyor, neşeleniyor. Ne 4. aymış arkadaş, içimizden geçti
Bu ay hiçbir şeyi sorgulamamaya karar verdimYa teyzeleri bu cüce bugün doğru düzgün beslenmedi. O kadar az emdi ki yani nasıl duruyor bilmiyorum aç açBir de saçma sapan ağlıyor, gözünden yaşlar fışkırıyor bir anda. Sonra birden oyuna geçiyor, neşeleniyor. Ne 4. aymış arkadaş, içimizden geçti
Y yakamozlugece5 ben de bayadır kucağımda oturtuyorum şahsen kucağa yatırınca durmayalı uzun zaman oldu oturtmamak elde değil bu soruyu görünce şaşırıyorum o sebepleUzun zamandır kucakta oturtuyorduk zaten, bugün de oturak almaya niyetlendim çünkü artık asla yatmıyorlar
Ayyy çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız yani bi fırsat bulup görüşmek lazım.Evet siz yıllar geçince alışmışsınız ama aslında bunlarla yaşamak gerçekten hayatı zorlaştıran şeyler. Evlenince biraz törpülenmiş madem, çocuğunuzla da vakit geçtikçe zamanla törpülenebilir belki ama belki de çocuğunuz üzerinde de olumsuz etki edebilir. İmkanınız varsa mutlaka bir psikologla görüşseniz iyi olur bence. Ya da daha önce dediğim gibi ben çocuğumu Ergoterapiste götürmüştüm ama belki yetişkinlere de oluyordur bir ergoterapistle de görüşebilirsiniz. Çocukların bazen duyu eksikliği ya da fazlalığı oluyor ve aynen sizin dediğiniz gibi kendi vücudunun bir yerine dokunulduğunda aşırı tetiklenme durumu, ya da tüylü şeylere dokunamamak, ıslak şeylere dokunamamak, kuma çamura dokunamamak, tırnak yemek, tırnak etini koparmak, kıyafetinin fermuarıyla, ipiyle sürekli oynamak, sarılmaktan rahatsız olmak, ya da tam tersi çok sıkı sıkı canını acıtacak şekilde sarılmak, bazı seslere aşırı tepki vermek, bazı ışıklardan rahatsız olmak, ya da karanlıktan çok korkmak, çamaşır makinesi gibi dönen şeylere çok uzun süre bakıp durmak, bir şeyleri sürekli koklama alışkanlığı, yemeklerde aşırı seçicilik, sürekli zıplama/dönme/sallanma ihtiyacı, sert ve canını acıtıcı hareketlerde bulunma ihtiyacı, mesela bile bile koşup duvara çarpmak, kedi/köpek/böcek vs hayvanlardan çok korkmak, dengesiz yürümek, sürekli düşmek vs vs… çok şey var. Aslında bunlar her çocukta zaman zaman olabilir. Ama bize oyun terapistimiz demişti ki eğer bir davranış 2 ay içinde geçmiyorsa terapi almak gerekiyor. Bazı durumlarda sizin de tecrübe ettiğiniz gibi üstüne gidildikçe düzeliyor bu durum. Mesela dokunmada eksiklik yaşayan çocuklara bol bol slime ile oyunlar veriliyor, üzerine gidildikçe düzeliyor, mesela kediden korkma durumu varsa önce dışarda uzaktan sevmek, sonra kedisi olan birisinin evine gidip 1 saat vakit geçirmek vs böyle böyle maruz kalarak atlatılıyor. Ya da başka başka çeşitli tedavi yöntemleri de var.
Saat 7 buçuk ve hala uyumadı uyku pozisyonuna bile getiremiyoruz yattığı an bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyor karnını da doyuramadim yıktı ortalığı en son çare besige koyup hızlı hızlı sallamak oldu bir tek öyle sustuAllah razı olsunHepimizinkine huzur, bolca sağlıkla uyku versin gerçekten. Tek başına hele çok çok zor insan boğulur gibi oluyor, ben bebek bakmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim ya. Ne emek, ne özveri gerektiriyormuş…
Bgn bende 4. ayı iliklerime kadar yaşadım cooookk ama çok ağladı bak şu an beynimin içinde ağlama sesi yankılanıyorYa teyzeleri bu cüce bugün doğru düzgün beslenmedi. O kadar az emdi ki yani nasıl duruyor bilmiyorum aç açBir de saçma sapan ağlıyor, gözünden yaşlar fışkırıyor bir anda. Sonra birden oyuna geçiyor, neşeleniyor. Ne 4. aymış arkadaş, içimizden geçti
Deli olduk zaten iyice burç konuşulmuş cidden hem yeni nesil bebek bizim bebekler hemde ikizler burcuBu ay hiçbir şeyi sorgulamamaya karar verdimduygular arası hızlı geçiş bizde de var
Hepimiz için bomba gibi geçen bir 4. AyKızlar çok takip edemedim nasılsınız
Bizimde öyle sürtüyor ağzını artık bir şeylere tetagil kullanıyorum o bile fayda etmiyorBgn bende 4. ayı iliklerime kadar yaşadım cooookk ama çok ağladı bak şu an beynimin içinde ağlama sesi yankılanıyorneyse biseyleri var belliki üzülüyorum da şuyum var, buram ağrıyo da diyemiyolar, ben yine diş eti falan ağrıyordur diye düşündüm çünkü aşırı kaşıyor ellerini ağzının en arkasına götürmeye çalışıyor, yani elleri zaten sürekli ağzında ama şu iki gündür daha da hırsla ağzında çok minikler ama çok zorrrr yaaaa cidden çok zor bebek büyütmek
Beni de mahvetti bu ay ve dişler göründü alt ön dişler nasıl bir ağrısı varsa ne versem çare olmadı biran önce çıksa keşkeHepimiz için bomba gibi geçen bir 4. Ayyıkılmadık ama ayakatada değiliz sen nasılsın
Bgn bende acaba diş mi diyirum bakalım anlarız artık , tetagil denediniz mi temiz içerik diyorlar onun için almak lazım dursun kenardaBeni de mahvetti bu ay ve dişler göründü alt ön dişler nasıl bir ağrısı varsa ne versem çare olmadı biran önce çıksa keşke
Evet bi belirti yok ama başlarmışya diş etleri acımaya bence o yüzden gibi geldi bana yaBizimde öyle sürtüyor ağzını artık bir şeylere tetagil kullanıyorum o bile fayda etmiyorBugün zeytinyağında bekletilmiş karanfilli karışım da sürdüm fayda etmedi ama dıltan belirti de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?