• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Selam,
Uyku gerilemesinde ne durumdasiniz ?
Biz 3. Haftaya girdik. Gece saat başı kalkıyor 4te tamamen uyanıyor.
Gündüz uykuları da bozulmaya başladı sanki. Normalde 1 uzun 4 kısa uyku yapardi. Şimdi 5 kıpkısa uyku yapıyor
Gündüz uykusunu da abarttı. Tek seferde 2 saat uyudu bugün ama tabii kucakta 🙈 En ufak kımıldamada uyanacağını bildiğim için iki saat put gibi durdum 🥲

Selam,
Uyku gerilemesinde ne durumdasiniz ?
Biz 3. Haftaya girdik. Gece saat başı kalkıyor 4te tamamen uyanıyor.
Gündüz uykuları da bozulmaya başladı sanki. Normalde 1 uzun 4 kısa uyku yapardi. Şimdi 5 kıpkısa uyku yapıyor
Bizim 4 hafta oldu minimum sanırım. Gündüz uykuları 30 dk gece bol bol uyanmalı, uykuya direnmeli

Ya 9 gün sonra 5 ayı bitiriyoruz Allahın izniyle. Ne ara geldik buralara değil mi? Neler neler konuştuk, önce adım adım ultrasonlar, cinsiyet öğrenmeler, tek tek doğurup elenmeler.. Sonrasında emmeeyenler, mastit olanlae, uyumayanlar.. Yarım yaşımıza az kaldı şimdi şükürler olsun 🥰 Bi duygusalım bugün 🥲

Kızlar merhaba, nasılsınız? Biz bugün 5 ay 5 günlük olduk ve çalıştığım için uykusunu bir an evvel düzene koymak için uyku danışmanlığı almaya başladık. Sizlerden de alan var mı?

Hello kızlar benim cezam bitti sorry 🙃 herkes iyidir umarım 🤲💕 yarın 5 aylık olucaz biz de bu hafta 2.doz aşılarımız var rota ve menenjitler 🤗

Back
X