2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar bi şey sorucam. H&M'in kar tulumlarından alan var mı? Kaç aylık almak iyi olur, kalıbı da geniş diyorlar ama. Önümüzdeki 6 ay kullanırım ben

Sinir sistemi konusu kesinlikle doğru. Ben mesela hem büyük oğlumun isteklerini karşılayıp, o sırada bebeği uyutmaya çalışırken hakikaten sakin kalamıyorum. Son günlerde eşim birkaç gün evdeydi ve abiyle birkaç saat de olsa dışarı çıktı. Bebeği uyuturken biraz ilgilendi. Modum değişti. Ah be adam dedim, ilk bebeğimiz olduğu zaman da azıcık yardım etseydin çok farklı bir ilişkimiz olurdu..

Zaten ya vanilya şurubu ya pekmezle tatlandiriyorduk.Bu tür mamalarda inek sütü proteini parcalandigi için hiç böyle yan etkisini duymadim.Gaz yapar kusma yapar belki ama tepkiye devam etmez .ya başka bir yerden kaçak var .mesela bizim 15 gündür kaka da kan yoktu.kirmizi et yemiştim çapraz reaksiyon gelişti.soya içinde aynı şey geçerli.
Hazir paketler de dikkat edilmesi gerekiyor.Tabi an sütü alıyorsa arada.
Biodermanin duş yağını öneririm.bizi biraz toparladı.

O olay bitmiyor 40ı çıksın toparlar, 3 ayı bitsin toparlar, 6 ay bitsin toparlar Ama 6 aydan sonrası için biraz ümitliyim. Yürüteç kullanacağım bir kere. Biz 4 kardeş + 8 yeğenim erkek olmasına rağmen kullandı, çivi gibiler maşallah erken yürüdüler hatta. Bir şeylerin de annenin yükünü azaltmalı diye düşünüyorum zira ruh sağlığım yerinde olmayınca bebek de geriliyor. Bir de oturup oyuncaklarla iyice oynar hale gelince daha yönetilebilir diye düşünüyorum

Doğru doğru.ben de örneğin bi yarım saat sonra o kaosa giricem. Oğlum öğle yemeğine eve geliyor. O sırada Bilge'nin uykusu geliyor. Birine elini yıka oğlum ötekine dur ağlama annecim, biri yemek ister öteki meme nerde benim hunim diyorum. Sonra oğlanı tekrar gönderiyorum okula o ayrı bi kaos

Babalar keşke hem daha çok evde durabilseler hem de destek olsalar. Sonuçta bu çocuklar ikimizin

Günün biraz daha kolay geçsin canım

Şimdi aklıma geldi.ilk kızımda sağlık ocagijjn verdiği demir damlası egzamayi arttırmıştı.icinde alerjen bir madde vardı.Baska marka ile devam etmiştim o zaman.Onu da bir gözden geçirebilirsin.

Aynısı. Birinin ağzına tıkıp diğerini eylemek. Gün gün büyüyorlar öyle düşünmeye çalışıyorum ve evet günün sözü; çocuklar ikimizin çok kolaylıklar arkadaşım sana da

Ya size de giyinmek zor geliyor mu? Hani alt ayrı, üst ayrı uğraşmak beni fiziksel anlamda çok yoruyor artık. Teyzeler gibi tek parça ev elbiseleri giymeye başladım Hele akşamları banyodan sonra gecelikten başka bir şey giyemiyorum Sırf hafif ve ince diye annemin bin yıllık bir geceliğini aldım giyiyorum hatta

Kızlar menenjite 5.ayda başlayacak olan var mı? Doktorunuz nasıl planladı ikisi aynı gün mü vurulacak?
Yaptırmış olanlar ikisini aynı gün mü ayrı günlerde mi yaptırmayı tavsiye ediyor merak ediyorum

Uzun zamandie pek sosyal olmayınca giyinesim geliyor desem tabi ortama uydugu kadar :) okula gidip gelirken oglumu sabah ve aksam burakirken, tayt ya da esofman modundayim yine de. rahatiniza bakin siz de
Bizim galiba 7. Ayda baslayacak. Bizim doktorumzu ayri ayri vurmustu. Esas problem bexsero. Nimenrix pek yan etki yapmaz diye düşünüyorum.

Kızlar genelde oğlum her gün kakasını yapardı son günlerde 7. Günde kaka yaptı. Ve artık 2-3 günde bir yapar oldu. Yarın 5. Ay kontrolümüz var soracağım bakalım. Sizde kaka durumları nasıl?

Kızlar genelde oğlum her gün kakasını yapardı son günlerde 7. Günde kaka yaptı. Ve artık 2-3 günde bir yapar oldu. Yarın 5. Ay kontrolümüz var soracağım bakalım. Sizde kaka durumları nasıl?
Demir ilacina basladiniz mi? Bu sebeple olabilir. Benim minis hep 4-5 gunde bir kaka yapiyor

Altım değil de üstüm beni çok yoruyor alışmışım tişörtle atletle gezip şak açıp emzirmeye şimdi uzun kollu kalın şeyler giyince bi daral geliyor
Biz 3. Ayında rota ve menenjit aşılarının ikisini de yaptırdık, 5. ayında üçünü bir daha olacak bana çok gibi gelmişti istemedim hepsi aynı anda olsun ama doktor öyle önerdi

Bizim doktorumuz menenjit aşılarını 3-5-15. aylar için planladı. Bexsero ve Nimenrix’i ayrı günlerde yaptırıyoruz. İlk dozda ikisini bir hafta arayla yaptırdık. Bu ay rota ve devlet aşıları vardı mesela onları da ayrı günlere koyduk tek tek. Üç seferde yapıldı ama çok iyi oldu bu şekilde. Çocuk hırpalanmadı, çok daha rahat atlattı

Bizim bugün 5. Ay kontrolümüz vardı. Rota ve nimerix 2. dozları oldu. Haftaya da baxsero aşısını olacak. İlk dozlarını da bu şekilde yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…