Ben aldım sanırım. Sanırım diyorum çünkü kar tulumu olduğunu bilmeden aldım. Düz tulum niyetineKızlar bi şey sorucam. H&M'in kar tulumlarından alan var mı? Kaç aylık almak iyi olur, kalıbı da geniş diyorlar ama. Önümüzdeki 6 ay kullanırım ben
6-9 aylık almışımBen aldım sanırım. Sanırım diyorum çünkü kar tulumu olduğunu bilmeden aldım. Düz tulum niyetineHenüz gelmedi. Gelince söylerim H&M Tüylü Astarlı Kar Tulumu - Fiyatı, Yorumları 
Sinir sistemi konusu kesinlikle doğru. Ben mesela hem büyük oğlumun isteklerini karşılayıp, o sırada bebeği uyutmaya çalışırken hakikaten sakin kalamıyorum. Son günlerde eşim birkaç gün evdeydi ve abiyle birkaç saat de olsa dışarı çıktı. Bebeği uyuturken biraz ilgilendi. Modum değişti. Ah be adam dedim, ilk bebeğimiz olduğu zaman da azıcık yardım etseydin çok farklı bir ilişkimiz olurdu..Evet evet bence de mizaç, aynı Bilge de öyle. Doğduğuma pişman edercesine ağlıyor iki gözümün çiçeği. Yani kapımdan geçseniz çocuğa işkence falan yaptığımı söylersiniz, öyle bir çığlık kıyamet. Sebep? Ben göremiyorumvardır mutlaka da. Sadece gece değil gündüz uykularına da öyle kıyametle yatıyor, bi yerine bi şey mi oldu acaba diye korkuyorum artık. Ofluyorum, sabır çekiyorum, direniyorum. 
Şöyle bir video izlemiştim. Bebeklerin istekleri asla bitmez, durmadan isterler fakat bunu tek bir sinir sisteminin karşılaması neredeyse imkansızdır. O yüzden sana destek en az 1 sinir sistemi daha gerekir. Yorulduğunda devralacak, sana nefes alma alanı açacak hem de bebeğin ihtiyacını karşılayacak. Bir bebeğe tek, sadece bir kadının, annenin bakması imkansız gibi bi şey. Tek bir sinir sisteminin dayanma kapasitesini aşıyor çünkü bebeklerin / çocukların istekleri, fakat aynı zamanda da karşılanması gerekiyor. Eşinden ya da yakınında varsa birilerinden mutlaka destek iste. Burda öyle sarıl kokla sakinleştir yazmak kolay (ki kolay da değil yani aynı ağlak bebeden bende de var) ama bunu kaldıracak, o ağlamaları karşılayacak sağlam da bir zihne ihtiyacın var. Benim o zihnim bazen hiç olmuyor, bari senin olsun
Zaten ya vanilya şurubu ya pekmezle tatlandiriyorduk.Bu tür mamalarda inek sütü proteini parcalandigi için hiç böyle yan etkisini duymadim.Gaz yapar kusma yapar belki ama tepkiye devam etmez .ya başka bir yerden kaçak var .mesela bizim 15 gündür kaka da kan yoktu.kirmizi et yemiştim çapraz reaksiyon gelişti.soya içinde aynı şey geçerli.Evet evolvia rp1 içmek istemeyince Aptamil pepti syneo verdi o bu hale koydu bu mamayı verdi o da 1 yaş üzeri verebilirsin dedi ama böbreklerine yük olduğu için vermedim evolvia'yi pekmezle tatlandir dedi eczacı o da alerjiyi coşturdu şuan sade evolvia ve meme devam ediyoruz meyve püresi verdim bikac kez ama şuan çok kötü alev alev yanakları ve kaşıyıp ağlıyor
O olay bitmiyor 40ı çıksın toparlar, 3 ayı bitsin toparlar, 6 ay bitsin toparlarAğzınız bal yesin ya benim de en büyük sıkıntım bu derdini anlayamamak kendini tekrar yenidoğan dönemine dönmüş hissediyorum elim ayağım birbirine karışıyor. Herkes 3 aydan sonra kolaylaşacak demişti umarım ataksa da değilse de düzene döner bazı şeyler yeniden
Doğru doğru.ben de örneğin bi yarım saat sonra o kaosa giricem. Oğlum öğle yemeğine eve geliyor. O sırada Bilge'nin uykusu geliyor. Birine elini yıka oğlum ötekine dur ağlama annecim, biri yemek ister öteki memeSinir sistemi konusu kesinlikle doğru. Ben mesela hem büyük oğlumun isteklerini karşılayıp, o sırada bebeği uyutmaya çalışırken hakikaten sakin kalamıyorum. Son günlerde eşim birkaç gün evdeydi ve abiyle birkaç saat de olsa dışarı çıktı. Bebeği uyuturken biraz ilgilendi. Modum değişti. Ah be adam dedim, ilk bebeğimiz olduğu zaman da azıcık yardım etseydin çok farklı bir ilişkimiz olurdu..
Ay galiba kar tulumu aldınBen aldım sanırım. Sanırım diyorum çünkü kar tulumu olduğunu bilmeden aldım. Düz tulum niyetineHenüz gelmedi. Gelince söylerim H&M Tüylü Astarlı Kar Tulumu - Fiyatı, Yorumları 
Şimdi aklıma geldi.ilk kızımda sağlık ocagijjn verdiği demir damlası egzamayi arttırmıştı.icinde alerjen bir madde vardı.Baska marka ile devam etmiştim o zaman.Onu da bir gözden geçirebilirsin.Evet evolvia rp1 içmek istemeyince Aptamil pepti syneo verdi o bu hale koydu bu mamayı verdi o da 1 yaş üzeri verebilirsin dedi ama böbreklerine yük olduğu için vermedim evolvia'yi pekmezle tatlandir dedi eczacı o da alerjiyi coşturdu şuan sade evolvia ve meme devam ediyoruz meyve püresi verdim bikac kez ama şuan çok kötü alev alev yanakları ve kaşıyıp ağlıyor
Aynısı. Birinin ağzına tıkıp diğerini eylemek. Gün gün büyüyorlar öyle düşünmeye çalışıyorum ve evet günün sözü; çocuklar ikimizinDoğru doğru.ben de örneğin bi yarım saat sonra o kaosa giricem. Oğlum öğle yemeğine eve geliyor. O sırada Bilge'nin uykusu geliyor. Birine elini yıka oğlum ötekine dur ağlama annecim, biri yemek ister öteki memenerde benim hunim diyorum. Sonra oğlanı tekrar gönderiyorum okula o ayrı bi kaos 
Babalar keşke hem daha çok evde durabilseler hem de destek olsalar. Sonuçta bu çocuklar ikimizin
Günün biraz daha kolay geçsin canım
Net giyer. Ankara’da da Mayıs gayet soğuk geçiyorAy galiba kar tulumu aldınkalıpları geniş diyolar da. Yine de 9-12 alacağım galiba, malum mayısta bile giyer buranın soğuğunda 
Uzun zamandie pek sosyal olmayınca giyinesim geliyor desemYa size de giyinmek zor geliyor mu? Hani alt ayrı, üst ayrı uğraşmak beni fiziksel anlamda çok yoruyor artık. Teyzeler gibi tek parça ev elbiseleri giymeye başladımHele akşamları banyodan sonra gecelikten başka bir şey giyemiyorum Sırf hafif ve ince diye annemin bin yıllık bir geceliğini aldım giyiyorum hatta 
Bizim galiba 7. Ayda baslayacak. Bizim doktorumzu ayri ayri vurmustu. Esas problem bexsero. Nimenrix pek yan etki yapmaz diye düşünüyorum.Kızlar menenjite 5.ayda başlayacak olan var mı? Doktorunuz nasıl planladı ikisi aynı gün mü vurulacak?
Yaptırmış olanlar ikisini aynı gün mü ayrı günlerde mi yaptırmayı tavsiye ediyor merak ediyorum
Demir ilacina basladiniz mi? Bu sebeple olabilir. Benim minis hep 4-5 gunde bir kaka yapiyorKızlar genelde oğlum her gün kakasını yapardı son günlerde 7. Günde kaka yaptı. Ve artık 2-3 günde bir yapar oldu. Yarın 5. Ay kontrolümüz var soracağım bakalım. Sizde kaka durumları nasıl?
Altım değil de üstüm beni çok yoruyor alışmışım tişörtle atletle gezip şak açıp emzirmeye şimdi uzun kollu kalın şeyler giyince bi daral geliyorYa size de giyinmek zor geliyor mu? Hani alt ayrı, üst ayrı uğraşmak beni fiziksel anlamda çok yoruyor artık. Teyzeler gibi tek parça ev elbiseleri giymeye başladımHele akşamları banyodan sonra gecelikten başka bir şey giyemiyorum Sırf hafif ve ince diye annemin bin yıllık bir geceliğini aldım giyiyorum hatta 
Biz 3. Ayında rota ve menenjit aşılarının ikisini de yaptırdık, 5. ayında üçünü bir daha olacakKızlar menenjite 5.ayda başlayacak olan var mı? Doktorunuz nasıl planladı ikisi aynı gün mü vurulacak?
Yaptırmış olanlar ikisini aynı gün mü ayrı günlerde mi yaptırmayı tavsiye ediyor merak ediyorum
Bizim doktorumuz menenjit aşılarını 3-5-15. aylar için planladı. Bexsero ve Nimenrix’i ayrı günlerde yaptırıyoruz. İlk dozda ikisini bir hafta arayla yaptırdık. Bu ay rota ve devlet aşıları vardı mesela onları da ayrı günlere koyduk tek tek. Üç seferde yapıldı ama çok iyi oldu bu şekilde. Çocuk hırpalanmadı, çok daha rahat atlattıKızlar menenjite 5.ayda başlayacak olan var mı? Doktorunuz nasıl planladı ikisi aynı gün mü vurulacak?
Bizim bugün 5. Ay kontrolümüz vardı. Rota ve nimerix 2. dozları oldu. Haftaya da baxsero aşısını olacak. İlk dozlarını da bu şekilde yapmıştıKızlar menenjite 5.ayda başlayacak olan var mı? Doktorunuz nasıl planladı ikisi aynı gün mü vurulacak?
Evet onu da kestim bende çok yemiştim o ara ama hala geçmiyorUzum pekmeziyse üzüme de alerjisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?