• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
süreci çok hızlı atlatsak keşke ya perişan oldular dişlerden eller hep ağzında
ben çok huzursuz olmadıkça vermiyorum
acısı hafiflemek için dış kaşıyıcısı buzluğa koydum soguk verdim o biraz geçiştiriyor
birde pırasa veren varmış okumuştum bu sitede denemeye cesaret edemedim
Benim kızımın alt dişler çıktı bir ayı geçti üstlerde iki haftadır sizin gösterdiğiniz gibi tetagil hiç denemedim ama pırasa karanfilli yağ hiç fayda etmedi iki hafta önce geceleri çok ağlıyordu uyuyamadı calpol verdim iki gün sonra ağrısı geçti herlade ama iştahsızlık ve kulaklarını çekme çok fazla baya da şişti damarları bi çıksa da rahatlasa alt dişler bu kasar uzamamıştı ve bu kadar zorlamamıştı alt yanlarda çok şiş hatta uçları sivilce gşbi ama işte diş yok

Çok çok geçmiş olsun. Huzursuzluk devam mı? Belki ek gıdadaki besinlere tepki veriyordur diye düşündüm. Kusma da bir alerji tepkisi. Biz de 3-4 gündür kaka yapamıyoruz, ben de ek gıdaya bağlıyorum.
24 saat uyumamak… Allah zorunuzu kolaylaştırsın, daha az yorulun dilerim 😔 Kendim de memeyle uğraşıyorum günlerdir. Acı eşiğim arşa çıktı artık . Emzirirken Allah’ım ne olur acı hissetmeyeyim diye dua ede ede emziriyorum. Şimdi de tıkanıklıkları açmak için pompa başındayım…
Kaka sorunu ek gıdaya başlayalı bir ay oldu kızımda hep var bende ondan korkuyorum bi ara her sabah ılık su verdim yapıyordu şimdi yine kabız yanş ıkınıp ıkınıp yapamıyor ben poposunun zeytinyağı ve kulak çubuğunda uyarıp yaptırdım bir kaç kez oda bağırsak tembelliği yaparmış, dışardan müdahale istermiş gerçekten de bu sabah 6dan beri ıkınıyor ter içinde kaldı ıkınırken yok asla zeytin kadar yapardı önceden onu bile yapamadı valla her anlamda sıkışıp kaldığın bişeymiş annelik yardım etsem bağırsakları alınıyormuş etmesem yapamıyor acı çekiyor , ve öyle kabız olacaknşeyler de vermiyorumngece resmen kuru kayısı kaynatıp püre yapıpnverdim ishal gibi yapması lazım yok yapamıyor 🤦‍♀️

Back