Gözünüz aydın canım darısı başımıza bizim sonuçlar da haftaya inşallahKızlarrr Fetal dna sonucum cıktı . Kızım geliyorsonuclar temiz gecen hafta cuma vermiştim pazartesi kan amerikaya ulaştı bugun doktor iletti .Hepinizden iyi haberler almak için dua ediyorum
Maşallahhh çok güzell duyguKızlarrr Fetal dna sonucum cıktı . Kızım geliyorsonuclar temiz gecen hafta cuma vermiştim pazartesi kan amerikaya ulaştı bugun doktor iletti .Hepinizden iyi haberler almak için dua ediyorum
Amin canım darısı başınıza gönlünüzden gecen en hayırlısı en güzeli olsun inşallahGözünüz aydın canım darısı başımıza bizim sonuçlar da haftaya inşallah
Kan ulaşınca 5 iş gününde öğreniliyor haftaya sende öğrenirsin müjdeli haberi canım sabırsızlıkla bekliyorumMaşallahhh çok güzell duygubende pazartesi verdim kanı. Çarşamba Amerikaya ulaştı. İnşallah hafta içi bende güzel haberler alırım
Ben de balık sevmem yemedim hiç kızımda daKızlar doktor balık yemelisin dedi ben maalesef balık yemeyi sevmiyorum en son ne zaman yedim onu bile hatırlamıyorum siz hangi balıkları yiyorsunuz kızımda somon yemistim zar zor ama mevsim balıklarına bakınca o yok neler yiyorsunuz neler önerirsiniz
Hiç mi vicdan yapıyorum ben de çocuk vitamin alamıyor diye ama sevmiyorum takviye verdi doktor onu kullan ama yine de haftada bir yesen iyi olur dedi ben en son ne zaman yedigimi hatırlamıyorum haftada bir diyorBen de balık sevmem yemedim hiç kızımda da
Sağlılıklardır insallah.Özlem de var tabii ama en çok merak ve endişe duygusu var. Acaba iyi mi ? İnşallah sağlıklılardır
İnsallah canım pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıklaEvet ben de öyle işte sonuç bekliyorum siz de çok öndesinizhayırlı haberler
Hiç yapmıyorum valla sevmediğim bişeyi yiyememHiç mi vicdan yapıyorum ben de çocuk vitamin alamıyor diye ama sevmiyorum takviye verdi doktor onu kullan ama yine de haftada bir yesen iyi olur dedi ben en son ne zaman yedigimi hatırlamıyorum haftada bir diyor
Kızlar doktor balık yemelisin dedi ben maalesef balık yemeyi sevmiyorum en son ne zaman yedim onu bile hatırlamıyorum siz hangi balıkları yiyorsunuz kızımda somon yemistim zar zor ama mevsim balıklarına bakınca o yok neler yiyorsunuz neler önerirsiniz
Fetal dna anneden alınan kanla, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için ve kromozomsal bir anomali durumu var mı, Down sendromu, Turner sendromu gibi, bunların sonuçları tespit ediliyor. Ve bunlar da tedavisi mümkün olan şeyler değil. Sadece sendromlu bir bebek olacağı anlaşıldığında anneye yasal olarak 20. Haftaya kadar kürtaj olma hakkı tanınmış oluyor. Benim herhangi bir sonuçta kürtaj niyetim yok diyorsanız, fetal DNA masrafına girmemeyi tercih edebilirsiniz. Genelde 35 yaş üstü kadınlara, normal ultrasonla 10-12. Haftalarda bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümlerinde olumsuz bir durum görüldüğünde, ya da herhangi başka bir anomaliyi işaret eden bir bulgu tespitinde, ya da her türlü bebeğini merak eden evhamlı her anne adayına doktorlar fetal dna öneriyor.Erkadaşlar bakıyorumda herkes fetal dna yaptırıyor bunu yapınca ne oluyor ilk gebeliğim bi bilgim yok yani bişi çıkarsa bi çözüm tedavisi var mı
Fetal dna anneden alınan kanla, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için ve kromozomsal bir anomali durumu var mı, Down sendromu, Turner sendromu gibi, bunların sonuçları tespit ediliyor. Ve bunlar da tedavisi mümkün olan şeyler değil. Sadece sendromlu bir bebek olacağı anlaşıldığında anneye yasal olarak 20. Haftaya kadar kürtaj olma hakkı tanınmış oluyor. Benim herhangi bir sonuçta kürtaj niyetim yok diyorsanız, fetal DNA masrafına girmemeyi tercih edebilirsiniz. Genelde 35 yaş üstü kadınlara, normal ultrasonla 10-12. Haftalarda bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümlerinde olumsuz bir durum görüldüğünde, ya da herhangi başka bir anomaliyi işaret eden bir bulgu tespitinde, ya da her türlü bebeğini merak eden evhamlı her anne adayına doktorlar fetal dna öneriyor.
Aa gerçekten mi maşallah size o zaman doktorlar abartıyor biraz çünkü ben et tavuk protein çok tuketirim bi tek balıkla aram yok yemen gerek dedi bana ondan tedirgin oldum çok içim rahatladi teşekkür ederimCanım ben ömrümde et, balık, tavuk (suları dahil) yemedim..
Hamilelikte bol bol yeşil mercimek tükettim oğlum zamanında ve hiç vitamin kullanmaya ihtiyaç duymadan sağlıklı bir doğum yaptım.
10 bin ile 20 bin arası değişiyor kliniklerde yapılıyor panaroma firması yurt dışına gönderiyor genoks un ankarada labaratuvari varmış diğer firmaları bilmiyorum bu ikisini araştırmıştımKızlar bu fetal dna sadece özel hastane ve labaratuvarlarda mı yapılıyor? Ücreti nedir acaba? Baya yaptıran olmuş
Hm bn hiç düşğnmedim bu ana kadr doktor ikili testlerden bahsetmişti ama direk redettüm ne olursa kabulumdür hamileliğimi ihtimaller ğzerine yaşamak istemiyorum ama yapanlara saygım sonsuz hayırlı haberler alırsınız inşallahFetal dna anneden alınan kanla, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için ve kromozomsal bir anomali durumu var mı, Down sendromu, Turner sendromu gibi, bunların sonuçları tespit ediliyor. Ve bunlar da tedavisi mümkün olan şeyler değil. Sadece sendromlu bir bebek olacağı anlaşıldığında anneye yasal olarak 20. Haftaya kadar kürtaj olma hakkı tanınmış oluyor. Benim herhangi bir sonuçta kürtaj niyetim yok diyorsanız, fetal DNA masrafına girmemeyi tercih edebilirsiniz. Genelde 35 yaş üstü kadınlara, normal ultrasonla 10-12. Haftalarda bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümlerinde olumsuz bir durum görüldüğünde, ya da herhangi başka bir anomaliyi işaret eden bir bulgu tespitinde, ya da her türlü bebeğini merak eden evhamlı her anne adayına doktorlar fetal dna öneriyor.
Fetal dna da Kalp ile ilgili bir tespit yapılmıyor sadece kromozomsal detaylara bakılıyor diye biliyorum. Kromozom da doğumdan önce ya da sonra dışardan müdahale edilebilen bir şey değil. Kalp ya da diğer organlarla ilgili sorunlara detaylı ultrasonda bakılıyor diye biliyorum.Benim doktoruma da ben dedim aldırmayı düşünmem tedavisi olan hastalıklar değil ki neden yaptiralim dedim o da sadece öyle düşünme dedi bazı kalp rahatsızlığı doğar doğmaz ameliyat gereken durumlarda teşekküllü bir hastane alanında uzman cerrahlar gerekir bunları bilmek tabi ki bizi avantajlı konuma sokar dedi ilerde bu testler yayginlasacak ve daha ucuz hale gelecek iki test vesaire onlar gereksiz olacak sadece ihtimal veren şeyler yerini bu testler alacak dedi. Doktorum eski doktorum olduğu için kızımda da çok sıkıntılar yaşadık hep çözüm odaklı oldu gereksiz hiçbir test istemedi isterseniz devlette yaptırın dedi o yüzden para göz birisi değil çok karasizdim doktorla konuşunca kararımı verdim.En nihayetinde annenin babanın vermesi gereken bir karar herkes kendi doğrusuna göre hareket edebilir.Kizimda yoktu böyle bir test yaptirmamistik simdi yaptırıyoruz inşallah güzel haberler alırız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?