2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar 11 haftalık hamileyim ikili test için 9 aralığa randevu aldım geç olmaz değil mi 12+6 oluyo o tarihte
Birde yaptıranlar sonuçlarınız ne zaman çıktı acabaa
Bende 12+3 yaptm bence gec cikmaz, ne zaman cikacagida hastaneye bagli sanirim. Bana 1 hafta dediler

Kızlarr ben de dr dan çıktım çok şükür sağlıklı ama dr a söylemeyin bana dedim fetal sonucu ablama mesaj atti cinsiyeti esim beynimi yiyo cumartesi ogrencezz insallahh
Merhabaa cok sevindim temiz cikmis sonucunuz hayırlı olsun testi yaptirma sebeniniz yaş miydi baska birsey miydi acaba? Ve testi nerde yaptirdiniz? Ve sonucu kac gunde cikti? Cok soru sordum kusuruma bakmayin beni cok geren bir konu bu konu..

tesekkur ederim yok yas degil ilk kızımda da yaptırdım bunda da dr yaptıralım içimiz rahat etsin dedi o sebeple yaptırdım. İlkinde acıbademde yaptırmıştım şimdi genoks firması ile cuma yaptırdım çarş sonuç çıktı. Yani düşünce şekilleri farklı olabiliyor ama hiç korkarak yaptırdığım bi test olmadı iki seferde de açıkçası yaptırılır sonuç çıkar gerisi allahtan hepsi kabulüm çok araştırmak çok bilmek dr dan çok bilmek mumkun olmicağı için o ne derse ona uydum uyuyorum hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişinz de inşallah

Bu arada tansiyon düşüklüğünden bahsetmişsiniz 9-5 e düşüo bazen yemekten kalktığım hali bu çok fena oluyorum. Bu hamilelikte bulantı ve tansiyon düşüklüğü mahvetti beni normalim de 11 lerde aslında anlamıyorum bu işi

Ayy ben de zannediyorum 1 ayda cikiyo sonuc, e harika bikac gunde cikiyo olmasii ben de diyorum 1 ay nasil beklenir.

Hangi ilaçları kullanıyorsun bende ilaçsız 8 i felan buluyor günde kusmam ilaçla da 2 yi buluyor sadece. Bende 11+5 im halen devam ediyor psikolojik olarak çok etkiliyor beni
Prilam canm bnde ilaçsız hiç duramıyorum malesef

Benim de 9-6 lar oluyor gerçekten çok bitkin oluyorum

Geçicek inşallah sürekli bişi atıştırmak lazım kuruyemiş türü vs
Evet sürekli atıştırıyorum bir taraftan da kilo alma baskısı hissediyorum daha kilo almadım gibi belki 200-300 gr, aslında doğumdan sonra hemen gitti yine gider diyorum ama yine de çok kilo almak istediğim bir şey değil

Kızlar bulanti ne zman basladi sizde
6. haftada başladı 12. Haftadayım hala devam ediyor, prilam içiyorum her akşam 2 hap. İlaç içmediğim günlerin sabahları çok bulantı oluyor, ama geceden midem boş olduğu için dolu istifra olmuyor sadece boş öğürtü oluyor ve sarı safra suyu çıkıyor. Gün içinde koku hassasiyeti ve mide bulantıları yine oluyor. İlaç içersem gün boyu daha rahat ediyorum.

İlaç içmediğim günlerde bulantılarımın yoğun olmasından ötürü sadece ekmek türü yemem gerekiyor. İlaç içersem gün boyu daha rahat ediyorum.

Off benimde cok korkuyorum kg almaktan insallah almayiz ne diyeyim

Merhaba 10 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
Canim bundan dort sene once indirimim vardi 4.500 falan gibi bisiydi simdi 15-20 ler ucusyoms hava da

Eklentiler

• IMG-20241128-WA0008.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20241128-WA0016.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar selam nasılsınız? 3-4 gündür boğazım şişmiş durumda ilaç alamadığım için gerçekten zorlanıyorum. Hava birden soğudu ve ben her zamanki gibi hemen hasta oldum. Çorba ve zencefil çayı ile yaşıyorum diyebilirim ilk üç ayda olmasaydı keşke umarım bebeğim etkilenmemiştir bu süreçten.. son kontrolde bebek güldüğümde bile sallanıyordu iki gündür o kadar öksürüyorum ki “yapacağın işi..” diye bıkmıştır sanırım oda garibim ne halde acaba bitmiş durumdayım bir yandan işe gitmek zorundayım bir yandan yetmeyen uykular..
Of kızlar sözün özü kendinize iyi bakın aman hasta olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…