Yaa sabredebilmişsin benim kv farklı şehirde ama yine 5.haftadan söyledim tutamadımKeyifli zamanlar basladi ne guzel ya masallah hepimizeyap yap guzel olur ben de cinsiyet belli olsun oyle soylicem aileme daha annemin hamile oldugumdan haberi bile yok farkli sehirlerde yasadigimiz icin saklamak kolay oldu. Gecen sefer dusuk yaptigim icin 12 hafta dolsun diye beklemistim, azicik daha dayanirsam cinsiyetle birlikte soylicem.
Hamileliğin başından beri çok uyuyorum normalde de uykuyu severim yarım saat önce önümdeki kahvaltıyı yemeye takatim yoktu bı gözüm uyku modundaydi bulaşıkları makinaya koymak için kalktım şimdi koca yaşlı şişko dünya diyerek dans edip buzdolabini temizliyorum hepsini boşalttım bakalım yarısında uyuya kalmazsam bitecek inşallahKızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Merhaba, sizinle günlerimiz aynı :)Merhaba söylemeyi unutmuşum beni de ekler misin
Yaş 24
İlk çocuk
Sat 11 Eylül
Kese 5+6
Kalp atışı 6+6
Cinsiyet belli değil
Tahmini doğum 18 Haziran
Hayırlısıyla öğrenelim artık inşallahBence gösterme şansi yüksek bende şu an 13+2 yım beni de cinsiyet için 15+6 da çağırdı 4 ocakta gidicem onu bekliyorum sabırsızlıkla:)
Ay ikili taramadan önce çikolata yemiştim yerinde durmadı ensesini zorla ölçtü doktorumTatli ye randevu saati beklerken karnini gidikla öksür surekli pozisyon degistirsin
Merhaba :)))Merhaba, sizinle günlerimiz aynı :)
Süreciniz nasıl ilerliyor?
Bende de mide yanması uzun süredir var ve aşırı rahatsız edici.Merhaba :)))
Çok şükür mide yanması dışında bir derdim yok diyelimiçimde bebiş değil ejderha var sanki bazı geceler uyutmuyor mide yanmasından
Ara ara kasığımda kramp gibi ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama onu da bazen fazla sabit kalıyorum aniden kalkıyorum diye oluyordur diye düşünüyorum ama bulantım çok şükür 1-2 kez oldu onun haricinde bulantı yaşamadım
Benim tüp bebekle oldu zaten bebişim ilk zamanlar kanamalarım lekelenmelerim oluyordu ilaçlarım bittiğinden beri kanamam olmadı şükür
Sizin nasıl gidiyor süreçcinsiyeti öğrenebildiniz mi
ben ilerki haftalarda kadın doğumcunun biz söylemeden zaten kendisinin ölçtüğünü biliyorumKızlar bı şey sorucam son zamanlarda önüme çok fazla serklajla ilgili şeyler çıkmaya başladı ben rahim ağzımı hiç olcturmedim ilk hamileligim bı şikayetim yok doktorumda herhangi bi şey söylemedi bu zamana kadar olan randevularimda siz rahim agzinizi olcturdunuz mu ya da doktorunuzdan bilgi istediniz mi bununla ilgili tespit edilenlerin nasıl farkediliyo acaba
Benim yeni olmaya başladı çok garip 14. Hafta içindeyimOlmaz mı iş olmasa yataktan hiç çıkmadan 24 saat uyumak istiyorum :)
ilk 3 aydan sonra normalde döner diyorlar uyku modu inşallah geçer en kısa zamanda sersem gibi oluyor insan
Oda iyiymişBenim 6-7. hafta gibi basladi 13.haftadayim hala cok uykum geliyor, enerji de artmaya basladi ama bazen birden pilim bitiyor, yani toz alirken elimde bez uyuyabilirim her an
Gelip bana da mı yardım etsen benim hiç iş yapmaya mecalim yokHamileliğin başından beri çok uyuyorum normalde de uykuyu severim yarım saat önce önümdeki kahvaltıyı yemeye takatim yoktu bı gözüm uyku modundaydi bulaşıkları makinaya koymak için kalktım şimdi koca yaşlı şişko dünya diyerek dans edip buzdolabini temizliyorum hepsini boşalttım bakalım yarısında uyuya kalmazsam bitecek inşallah
Bende tam tersi çok uykum var ama uyuyamıyorum. Normalde 8-9 saat uyurdum şimdi 5 saat ancakKızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Muhtemelen detayli ultrasonda olculuyodur, detayli yaptirmak istenmezse de khd doktoru kontrol eder 20-24.haftalarda diye dusunuyorum. Bana ikili testte olcum yapildi 12.haftada ama onemli olan ileriki haftalardaki durum sanirim.Kızlar bı şey sorucam son zamanlarda önüme çok fazla serklajla ilgili şeyler çıkmaya başladı ben rahim ağzımı hiç olcturmedim ilk hamileligim bı şikayetim yok doktorumda herhangi bi şey söylemedi bu zamana kadar olan randevularimda siz rahim agzinizi olcturdunuz mu ya da doktorunuzdan bilgi istediniz mi bununla ilgili tespit edilenlerin nasıl farkediliyo acaba
Ben de sızıp kalıyorum, sonra gece yarısı uyanıp geri çok zor uyuyorum. Çocuk da olunca uykumu almadan kalkıp, zombie gibi geziyorum:)Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Enfeksiyon varsa çok yanınız yanar tabi. Onun geçmesi lazımYa ben bi şey sorcamşey cinsel hayatınız nasıl? Ben bulantılar yüzünden gebeliğin başından beri ayrı yatıyorum, koku hassasiyetim de olduğu için tahammülüm yok hiç bit şeye. Zaten vajinal enfeksiyonum da var ve ilaç kullanmıyorum bunun için doktorum vermedi. Takip edelim dedi. İlişki bu süreçte sadece 2 defa oldu ve çok acı verici oldu yanma hissettim enfeksiyon yüzünden. Ben eksikliğini hiç hissetmiyorum ama eşime üzülüyorum birde baya ayrı kaldık paylaşmak istedim. Doktorum batikonla temizlemişti en son. İnternette ilişkinin enfeksiyon sürecini hızlandırdığını da duyunca hiç istemiyorum açıkçası. Bir tek bende mi sorun var benim gibi olan var mı
Geçmiş olsun enfeksiyon olmanız kötü olmuş hamilelik bile olmasa da normal yaşantıyı etkiliyorYa ben bi şey sorcamşey cinsel hayatınız nasıl? Ben bulantılar yüzünden gebeliğin başından beri ayrı yatıyorum, koku hassasiyetim de olduğu için tahammülüm yok hiç bit şeye. Zaten vajinal enfeksiyonum da var ve ilaç kullanmıyorum bunun için doktorum vermedi. Takip edelim dedi. İlişki bu süreçte sadece 2 defa oldu ve çok acı verici oldu yanma hissettim enfeksiyon yüzünden. Ben eksikliğini hiç hissetmiyorum ama eşime üzülüyorum birde baya ayrı kaldık paylaşmak istedim. Doktorum batikonla temizlemişti en son. İnternette ilişkinin enfeksiyon sürecini hızlandırdığını da duyunca hiç istemiyorum açıkçası. Bir tek bende mi sorun var benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?