2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
katkı payını almışlar çakallar :)
normalde alınmaz ama neyse pahalı değil
Bileseydim vermezdim bende aaa ne kadar ucuz demiştim. Sarılıktan yatınca ödeme istemediler öyle öğrenmiştim. Bu hastanede doğduğu için ilk 1 ay ücretsiz dediler.

Kızlar yürürken kasığım ağrıyor bugün normal midir? Dün akşam biraz fazla ayakta kaldım bi de gece vi şeyler taktım kafama üzüldüm bugünde. Onunla alakalı olabilir mi?

Kızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor
16’dan sonra yavaş yavaş çıkar, 26-28 sonrası artık hamile hamile olunuyor. Minik hamilelik aşamasından 30 larda gün gün koca göbek aşamasona geçiliyor

Bileseydim vermezdim bende aaa ne kadar ucuz demiştim. Sarılıktan yatınca ödeme istemediler öyle öğrenmiştim. Bu hastanede doğduğu için ilk 1 ay ücretsiz dediler.
hehe çoğu kişi bilmediği için hastaneler ona göre davranıyor Karataş hastanesi muayene ücreti ne kadar ? ben en son gecen sene oğlumu götürmüştüm ama onda sağlık sigortası vardı ödememiştim

Kızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor
Bende 14+4 üm çook hafif belli oluyor oda kendim dikkat ettiğim için başkası etse anlamaz sanırım.

Karataş hangi şehirde ben bilmiyorum Bende oğlumu bulunduğum ilçede adam akıllı çocuk doktoru olmadığı için başka ilçeye özel muayeneye götürüyorum en son 2 yaşta gittik.

Ay doktora söylesem kalp atış hızını söyler mi öyle ki öğrendiniz ben baktığımda bir rakam göremedim ultrason kağıdında :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…