- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
İlk düşüğümden kalan ufak seyler vardi meyve emme biberonu,emzik,mama kasigi,alt acma mati,battaniye hastane cikisi baska biseyi yoktu hâlâ daha yokKızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malumDiğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız
Bazen oluyor öyle benimde başıma geldiği oluyor. Yemeklerde özellikle kış ayında 2 saat kuralı var. 2 saat içinde kaldırmak gerekiyor. Aksi halde bakteriler hızlı bir şekilde çoğalıyor.Evet canım güvenemedim ben de yemedim nolur nolmaz diye kafam nasıl dalmıs da dısarda bırakmısım hala sasıyorum bir daha daha dikkatli davrancam inşallah
Ekmek türü benim zayıf noktam börek hamurişi çok seviyorumYa ben de yiyorum her seyi, gebelik sekeri cikcak diye cok korkuyorum. Insallah cikmaz Allahim amin.
:) tabii haberleşiriz. Bebek arabamız Cybex easy twist, oto koltuğumuz Cybex Sironaartık onu da alanlar ile karşılaştıracağız
Maşallah alışverişler yapılmış sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallahsenden fiyat teyidi alırız artık bebek arasını hangi marka tercih ettin ?
Canım benim 10da olmuştu doktor 12den sonra bebek hızlı büyüyecek asıl o zaman artacak ağrın demişti benim şuan 13+3 ağrım yok ama doktor bu konuda uyarmıştıBu haftalarda kasık ağrısı yaşayan oluyor mu?
Ben bunu anlamadım, ekleyince noluyor cahilliğime verinBeni de ekleyebilir misiniz?
Yaş 35
2. çocuk
Sat 11 Eylül
Cinsiyet Kız
Tahmini doğum tarihi 18 haziran
Bugün 13+6 yız...
Aşırı şanslısın desemHiç bulantı yaşamadım desem
Bu resim gün içindeki halimi çok yansıtıyor
Cips filan yemiyorum ama yani çikolata kahve kızartma vs yiyorum
O yüzden buradan haberleşiriz :) e bebek indirdim herhalde bilgi gelir indirim başladı dieEvet şubatta yüzde28 gibi bir indirim oluyor her sene ama tabi değişiyor. Bir ara istediğim hiçbir şey kalmamıştı
1.sayfada çizelge var gruptaki hamişlerin bilgileriBen bunu anlamadım, ekleyince noluyor cahilliğime verinnereye ekleniyor.
Ya ben hamilelik oncesi diyetteydim ölümüne saglikli besleniyodum, 70i gördüm ve hemen 4-5 gün icinde 72ye ciktim, o sirada hamile oldugumu bilmiyodum regl olcam herhalfe ondan hormonal degisiklikten derken 4.haftamda +2kg artisla basladim diyebilirim, odemdir gecer derken hamile oldugumu ogrendim diyeti biraktim, 13.haftamdayim 74kg'yum. Yani 2kg mu aldim 4kg mu bilmiyorum ben 2kg olarak dusunup mutlu oluyorumEkmek türü benim zayıf noktam börek hamurişi çok seviyorumşeker çıkabilir ama çıkana kadar özgürüz sanırım
12 haftada 1 kilo almışım yinede diyetisyen ile çalışmak gerekli mi acaba senin kilo alımın nasıl?
Ben de prego lotus begendim ama hic fikrim yok yalnizca bakinca cok hosuma gitti, almadan mutlaka bi yerlere gidip denemem lazim birkac bebek arabasi fikir olmasi acisindan. Sonra nerde ucuzsa oradan alinir zaten.Bebek arabasida Pierre Cardin ve Tommy baby kabin boy olanlar hem kullanışlı hafif hemde bebekle birlikte tek başımıza olduğumuzdan taşımak kolay oluyo cevredeki kullananlar mutlaka ondan almamı tavsiye etti diğerleri tek başına eşek gibi ağır bide bı yandan bebisle asla taşınmaz
Aynen ama oldukça katlaninca hafif ve küçülen boyları bende tavsiye ederim yegenimle parka bahçeye cikarken koyup sürdüm kabin boyu çok sevdim sürüşünü hiç bebek arabası kullanmadığım halde hemen adapte olabildimBen de prego lotus begendim ama hic fikrim yok yalnizca bakinca cok hosuma gitti, almadan mutlaka bi yerlere gidip denemem lazim birkac bebek arabasi fikir olmasi acisindan. Sonra nerde ucuzsa oradan alinir zaten.
Bende bu tarz bir şey almayı düşünüyorum bir buçuk yıl sonra tayinimiz çıkacak biraz büyüyene kadar da yeter diye düşünüyorum yük olmasın ekstra diyeŞu beşik nasıl olur birçok fonksiyonu var pek anlamadığım için özellikler yeterli mi bilemedimHoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm Yatak Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Hoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm Yatak Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Marka güzel gibi favorilere ekledim, teşekkürlerŞu beşik nasıl olur birçok fonksiyonu var pek anlamadığım için özellikler yeterli mi bilemedimHoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm Yatak Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Hoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm Yatak Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?