2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben gıda mühendisiyim. Maalesef önermiyorum. Biraz yemek ziyan olacak ama tavuk çok tehlikeli. Makarnadan bile zehirlenme ihtimali çok yüksekken, tavuk kritik. Hele bir de hamileyken tavsiye etmiyorum. Riske atma derim.

8.günde çıkmıştı benim.

Beni de ekleyebilir misiniz?
Yaş 35
2. çocuk
Sat 11 Eylül
Cinsiyet Kız
Tahmini doğum tarihi 18 haziran
Bugün 13+6 yız...

Kızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malum Diğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız

Ben sadece bir kaç tane kıyafet aldım bende erken diye düşünüyorum mecbur yılbaşından sonra

buradan okuduğuna göre e bebekte şubat indirimi oluyormuş :) haberiniz olsun hem biraz daha büyümüş oluyor

arkadaş söyledi birde e bebekten belli bir limitte alışveriş yapınca baya bir indirim oluyor dedi onun oğlu 2 yaşında o zaman her şeyi oradan almış kampanya oluyor takip et dedi

Zararından değil midemden korktuğum için yiyemiyordum
Hiç bulantı yaşamadım desem
profil resmin gibi birlikte okudum yorumunu abartmadan yedikten sonra sorun olmaz sanki :) bende senin gibiyim
Bu resim gün içindeki halimi çok yansıtıyor
Cips filan yemiyorum ama yani çikolata kahve kızartma vs yiyorum

Önce bindirim sonra indirim dedikleri şey olmaz umarım Sanırım öyle olacak biraz daha bekleyelim bakalım insan heves de ediyor tabii

Ben biraz aldım ya. Kasım indirimlerinde özellikle, yılbaşından sonrasına kalmasın diye büyük şeylerden aldım. Bebek arabası, Yataş juno, Korbell çöp kutusu, kamera. Kıyafet de H&M'den dayanamadım 2-3 takım aldım :) Hiçbir zaman kötü düşünmedim. Hep çok güzel enerjilerle aldım, sevdim gelen eşyalarını :)

Ben gıda mühendisiyim. Maalesef önermiyorum. Biraz yemek ziyan olacak ama tavuk çok tehlikeli. Makarnadan bile zehirlenme ihtimali çok yüksekken, tavuk kritik. Hele bir de hamileyken tavsiye etmiyorum. Riske atma derim.
Evet canım güvenemedim ben de yemedim nolur nolmaz diye kafam nasıl dalmıs da dısarda bırakmısım hala sasıyorum bir daha daha dikkatli davrancam inşallah

Selam,
Fetal dna sonucum çıkmış, her şey yolundaymis cinsiyeti 14. Hafta itibarı ile söylüyorlar haftaya normalde ama o zaman da noel tatili başlıyor ancak taa 2 Ocak'a kalıyor benim cinsiyet öğrenme işi
Bugün ayrica perinatolog randevum vardi. 13+0 im bugün. Detaylıca organlarini parmaklarini, kemiklerini, kan akışını inceledi/ölçtü. Beynini ve kalbini de uzun uzun inceledi. Ense kalınlığına, burun kemiğine de baktı. O da her şey süper dedi çok şükür
Perinatalog kan tahlili yapilacak dedi o da megerse fetal dna içinmiş. Dedik zaten yaptirdim kadin doktoru 2 hafta önce yapti, sabah telefonda öğrendik sonucu sorun yok sonra vazgeçti haliyle
21. Haftaya da randevu yaptı perinatolog o zaman da detaylica organlara bakacak ayrica benim rh uyuşmazlığım oldugu icin bebegin kan grubunu tespit edecekmiş
Allah herkese güzel haberler almayi nasip etsin

Önce bindirim sonra indirim dedikleri şey olmaz umarım Sanırım öyle olacak biraz daha bekleyelim bakalım insan heves de ediyor tabii
artık onu da alanlar ile karşılaştıracağız

Maşallah alışverişler yapılmış sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah senden fiyat teyidi alırız artık bebek arasını hangi marka tercih ettin ?

İlk çocuğumda 5. Ay dolduktan sonra almaya başlamıştım muhtemel bunda da öyle olur Zam olucak ama yapacakta bir şey yok maalesef.. O lazım bu lazım derken bir bakmışsın herşeyi alıyorsun ufak tefek şeyler alabilirsin istersen ya da büyük 1-2 parça birşey.

Evet şubatta yüzde28 gibi bir indirim oluyor her sene ama tabi değişiyor. Bir ara istediğim hiçbir şey kalmamıştı

Güzel günlerde kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…