- 24 Ağustos 2012
- 347
- 435
- 303
Ben gıda mühendisiyim. Maalesef önermiyorum. Biraz yemek ziyan olacak ama tavuk çok tehlikeli. Makarnadan bile zehirlenme ihtimali çok yüksekken, tavuk kritik. Hele bir de hamileyken tavsiye etmiyorum. Riske atma derim.Günaydın kızlar çok saçma gelecek ama bir şey soracağım ben dün ayıptır söylemesi sulu tavuk yemeği yaptım çalısıyorum diye geceden yaptım sogusun da dolaba koyayım diye bide bekledim hususi sonra demek ki o an başka bişey gördüm koymadan yatmısım sabah baktım ocakta duruyor 11 gibi pişmişti 7 te kadar kalmış o yemek yenir mi sizce evim merkezi sistem gece yanmıyor on gibi sönüyor kaloriferler yani ev aşırı sıcak değildi
8.günde çıkmıştı benim.Selam kızlar doktorla görüştüm, yaş riski dışında düşük risk kabul edebiliriz amniyosenteze gerek yok ama fetal dna yaptırabilirsin dedi. Eurofins ile görüştüm yarın kan vereceğim. Bu firmada yaptıran var mı kaç günde çıkıyor test sonucu acaba ?
Ben sadece bir kaç tane kıyafet aldım bende erken diye düşünüyorum mecbur yılbaşından sonraKızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malumDiğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız
Hayırlısı olsun inşallahDoktorum ikili tarama sonucu almaya gittiğimde bı yakladik 15 dk baktı 12. Haftada %70 erkek dedi
buradan okuduğuna göre e bebekte şubat indirimi oluyormuş :) haberiniz olsun hem biraz daha büyümüş oluyorKızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malumDiğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız
Normal ultrasonda göründü dimi fetal dna sonucuyla değil bir de cinsiyeti nedirBiz 13+2'de görebilmiştik
Ay ben sorayım bari gidince ama ben yüksek kalp atışı erkek bebekte olur diye duymuştumBizimkinde söyledi,şöyle ki doktorum muayene ederken bebeğimizle ilgili notları asistanına söylerken duyduk bizde:))
Hiç bulantı yaşamadım desemZararından değil midemden korktuğum için yiyemiyordum
Bu resim gün içindeki halimi çok yansıtıyorprofil resmin gibi birlikte okudum yorumunuabartmadan yedikten sonra sorun olmaz sanki :) bende senin gibiyim
Önce bindirim sonra indirim dedikleri şey olmaz umarımburadan okuduğuna göre e bebekte şubat indirimi oluyormuş :) haberiniz olsun hem biraz daha büyümüş oluyor
arkadaş söyledi birde e bebekten belli bir limitte alışveriş yapınca baya bir indirim oluyor dedi onun oğlu 2 yaşında o zaman her şeyi oradan almış kampanya oluyor takip et dedi
Ben biraz aldım ya. Kasım indirimlerinde özellikle, yılbaşından sonrasına kalmasın diye büyük şeylerden aldım. Bebek arabası, Yataş juno, Korbell çöp kutusu, kamera. Kıyafet de H&M'den dayanamadım 2-3 takım aldım :) Hiçbir zaman kötü düşünmedim. Hep çok güzel enerjilerle aldım, sevdim gelen eşyalarını :)Kızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malumDiğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız
Evet canım güvenemedim ben de yemedim nolur nolmaz diye kafam nasıl dalmıs da dısarda bırakmısım hala sasıyorum bir daha daha dikkatli davrancam inşallahBen gıda mühendisiyim. Maalesef önermiyorum. Biraz yemek ziyan olacak ama tavuk çok tehlikeli. Makarnadan bile zehirlenme ihtimali çok yüksekken, tavuk kritik. Hele bir de hamileyken tavsiye etmiyorum. Riske atma derim.
Unutkanlık da var bu dönemlerde ya, olsun canın sağ olsun :)Evet canım güvenemedim ben de yemedim nolur nolmaz diye kafam nasıl dalmıs da dısarda bırakmısım hala sasıyorum bir daha daha dikkatli davrancam inşallah
artık onu da alanlar ile karşılaştıracağızÖnce bindirim sonra indirim dedikleri şey olmaz umarımSanırım öyle olacak biraz daha bekleyelim bakalım insan heves de ediyor tabii
Maşallah alışverişler yapılmış sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallahBen biraz aldım ya. Kasım indirimlerinde özellikle, yılbaşından sonrasına kalmasın diye büyük şeylerden aldım. Bebek arabası, Yataş juno, Korbell çöp kutusu, kamera. Kıyafet de H&M'den dayanamadım 2-3 takım aldım :) Hiçbir zaman kötü düşünmedim. Hep çok güzel enerjilerle aldım, sevdim gelen eşyalarını :)
Ya ben de yiyorum her seyi, gebelik sekeri cikcak diye cok korkuyorum. Insallah cikmaz Allahim amin.Hiç bulantı yaşamadım desem
Bu resim gün içindeki halimi çok yansıtıyor
Cips filan yemiyorum ama yani çikolata kahve kızartma vs yiyorum
İlk çocuğumda 5. Ay dolduktan sonra almaya başlamıştım muhtemel bunda da öyle olurKızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malumDiğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız
Evet şubatta yüzde28 gibi bir indirim oluyor her sene ama tabi değişiyor. Bir ara istediğim hiçbir şey kalmamıştıburadan okuduğuna göre e bebekte şubat indirimi oluyormuş :) haberiniz olsun hem biraz daha büyümüş oluyor
arkadaş söyledi birde e bebekten belli bir limitte alışveriş yapınca baya bir indirim oluyor dedi onun oğlu 2 yaşında o zaman her şeyi oradan almış kampanya oluyor takip et dedi
Güzel günlerde kullansın inşallahBen biraz aldım ya. Kasım indirimlerinde özellikle, yılbaşından sonrasına kalmasın diye büyük şeylerden aldım. Bebek arabası, Yataş juno, Korbell çöp kutusu, kamera. Kıyafet de H&M'den dayanamadım 2-3 takım aldım :) Hiçbir zaman kötü düşünmedim. Hep çok güzel enerjilerle aldım, sevdim gelen eşyalarını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?