Sabrınıza hayran kaldımKızzzzlaar biz bugün tam 15 haftalık olduk minnoşumuz kocaman olmuş görmeyeli çok şaşırdım görüncedoktor ablasına gösterdi cinsiyetini kız kardeşim öğrendi nasipse pazar cinsiyet partimiz var çok merak ediyorum çatlamak üzereyiz
Ben orda öğrendiğim için kayıt alındı 20.haftada aramazsak arada kaynarsa bile mutlaka gel dedi ondan önce gelmem gerekir mi dedim yok dedilerKızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Ben devlete gittiğimde hep baştan soruyodular haftasını felan bana sekreter sağlık ocağına bildirmen gerekiyor dedi gebe olduğun öyle düşüyor sisteme dedi. Gttim bende 15. Haftadan itibaren gevelik takibi başlıyor dedi 20. Haftada da tetenoz aşınız var dedi.Kızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Kullanayım o zamannZarari yok canim inst kullaniyorsan hamilelikte nioliya yagi yaz kullanan cok hamile var
Benim yillardir gecmeyen vajinal enfeksiyonumu tek geciren nioliya yagi ve intim jel olmustu cok sukur ya
Ay canım sorma bende zor dayanıyorumSabrınıza hayran kaldımbende düşündüm ama sonra 1 saat bile bekleyemeyeceğime karar verip vazgeçtim
Ben ben aynı benHerkes mide bulantisindan yakinirken bende surekli uyumaktan yakiniyorum ya gunde insan 4-5 defa nasil uyur
Enercim sifir sifir
Merhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibi.Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim benim de leep geçmişim var çok yüksek ihtimalle serklaj gerekecek, 6. Hafta içerisindeyim az zaman kaldı biran önce iyi bir doktor bulmam gerekiyorMerhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibi.
Doktorun yorumları gerçekten çok iyi tavsiye için minnettarımMerhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibi.
Merhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibiKızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Faydam olduysa ne mutluDoktorun yorumları gerçekten çok iyi tavsiye için minnettarım
Faydam olduysa ne mutlukendi web sayfasindada serklaj icin oldukca detayli bilgiler vermis. Bende kendisine bir gidip muayene olacagim o yuzden. Sizden once gidersem kendi deneyimimide paylasirim
Anadolu yakasında kadıköyde zeki şahinoğlu öneririm. Avrupa yakasında recep has’ı çok duyuyorum.Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
BöyleymişKızlar gebelikte ıhlamur serbestti dimi?
Teşekkür ederim ikisine de bakayımAnadolu yakasında kadıköyde zeki şahinoğlu öneririm. Avrupa yakasında recep has’ı çok duyuyorum.
Benimde bugün boğazım ağrıyor. Siz ne yaptınızKızlar gebelikte ıhlamur serbestti dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?