2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bakalım benim oğlan ne kadar oturacak Seneye satışa çıkarıyormuşuz

Bence arka kamerayla göstermek lazım. Aile bireyleriyle videocall’a genelde uzmanlar olur diyor ama bu kadar küçük bebek için değil bence. Zaten bebek ne anlayacak henüz. 1 -1,5 yaşında olsa hadi dicem.
Bende aynısınısöylefim bebek zaten anlamkyor ekrana bakmasının anlamı yok dedim . Bizimkiler haklısın dedi ama eşimin ailesi anlamıyor vir türlü

Ahahaah valla çok iyi yapmışsın ve söyledijlerinde çok haklısın şuan bende seninle aynı durumdamolduğunu gördüm. Özellikle ilk iki ay ekmek peynir yiyordum resmen uyku zaten yoktu hatırlamak bile istemiyorum. Artık kendimize bakma zamanı

Bence 6-7 yaştan sonra çok zor oto koltuk kullanmaları. Ama koltuk yükseltici var o yaşlardan sonra da o kullanılabilir. Bende uzun kullansın diye barı sıfır aylıktan başlayanlardan alayım dedim ve öyle yaptım. Bebeğim çokta sevdi pusette asla durmuyordu yola çıkmak işkenceydi bizim için / şuan severek oturuyor

Hangi marka model acaba? Bizimki de pusette durmuyor asla, çok tedirgin oluyorum:/

Bakalım benim oğlan ne kadar oturacak Seneye satışa çıkarıyormuşuz
Yok yok seneye satmazsın Mete de 5 yaşına kadar oturdu, sonra yükselticiye geçti. Şimdi biz de ya eski kullandığımızı alıcaz ya da yenisini alıcaz. Aslında şu doğumdan itibaren kullanılanlar çok güzel, seninkine baktım çok beğendim güle güle kullanın canım

Hangi marka model acaba? Bizimki de pusette durmuyor asla, çok tedirgin oluyorum:/
Biz bunu aldık. 360• dönmesi ilerisi için çok iyi oluyormuş ona dikkat edin bence . Arabada bir şeyler yedirilebilir kendine çevirip . 1 aydır kullanıyoruz ama şimdilik memnunuz
Kraft Spin Signal Plus I-Size 360 ° Dönebilen İsofix'li Oto Koltuğu 0-36 Kg Black

Allasen 3 aylık bebek küçücük telefondan neyi görcekmiş burnunun ucunu göremiyo daha çocuk. Annesini yavaş yavaş tanımaya başlıyo bak annesiniiii, onu doğuran insanıııı. Küçücük telefona bakıp el sallamasını falan mı bekliyolar. Neyin tatmini bu

Çok fazla etkileneceklerini düşünmüyorum ama anlayacakları bi şey yok, onların yüzünü seçemez yani. Aaa merhaba babannecim çok öpüyorum falan demesini bekliyolarsa daha çok beklerler

Kızlar bebeğime ee ee diyince dudak büküp ağlıyor arada da gülümsüyor bende karşılık verirsem gülmesine susuyor. Kızıyorum felan gibi mi anlıyor bu kadarcık bebek kızmayı da anlamaz diye düşünüyorum ama anlayamadım

Öğleden sonra arkadaşlar gelecek bir kek yapayım dedim aman allahım bütün apartman bizim çığlıklarımızı dinledi sanırım kek fırına girebildi ama yanmadan pişecek mi merak ediyorum

Ay çok iyi oldu bu ben de dönen bir model bakacaktım ama çok fazla çeşit var. Teşekkür ederim

Öğleden sonra arkadaşlar gelecek bir kek yapayım dedim aman allahım bütün apartman bizim çığlıklarımızı dinledi sanırım kek fırına girebildi ama yanmadan pişecek mi merak ediyorum
geçmşl olsun :) bende normalde akşam yemeğini yapmak içşn eşimi bekliyorum. Dün bebiş uyuyorken hrmen halledeyim dedim. Tsm o esnada uyandı bi elimde kaşık bi elimde bebek derken yemeğin yarısı yandı öylr bir ağlayıp çığlık atıyorki elin ayağın birbirine dolanıyor

Bebekler blenderdan korkuyormuş haberiniz olsun acı bir şekilde öğrendim
Yanmadan çıkarabildim ne ölçü ne bişe rastgele yaptım her zamankinden güzel görünüyor

Oh oh yapsın da nerde yaparsa yapsın kuzu sende güle güle kullan yeni saçlarını sıhhatler olsun

Kızlar doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? Doktor bana monurol diye bir ilaç verdi de emzirdiğim için antibiyotik kullanmaya korktum açıkçası. Ama hamilelerin içtiği bir ilaçmış.
Doğumdan sonra değilde hamileyken 2 kez içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…