- 4 Mart 2025
- 1.137
- 1.563
- 48
Bakalım benim oğlan ne kadar oturacak12 yaşında oto koltuğu kullanan çocuk biraz ütopik benceama dediğiniz şey bence yaş değil kilo sınırı oluyor genelde, mesela bizim otokoltuklarımız Römer ve Chicco ikisi de 9-36 kiloya kadar kullanım sunuyordu. 36 kg dedikleri yani 12 yaşa denk geliyor olabilir evet ama hiçbir çocuk o yaşta binmez. Bizim kız 7 yaşında bıraktı römeri, ki kime söylesem Maşaallah 7 yaşına kadar otokoltuğu mu kullandı süper diyorlar, pek çocuklar sevmiyor otokoltuğunda oturmayı. Şimdi bizim kız ortada emniyet kemerli oturuyor, 4 yaşındaki kardeşi de chiccodan römere geçti, chicco şimdi depoda bekliyor. Bebek henüz pusette o Maxi cosi, muhtemelen 6 aydan sonra da onu chicco otokoltuğuna geçiririz. Büyük çocuklar en fazla şu tarz bir yükselticiye oturabilir ya da direkt sadece kemerle oturmak istiyorlar.
Bende aynısınısöylefim bebek zaten anlamkyor ekrana bakmasının anlamı yok dedim . Bizimkiler haklısın dedi ama eşimin ailesi anlamıyor vir türlüBence arka kamerayla göstermek lazım. Aile bireyleriyle videocall’a genelde uzmanlar olur diyor ama bu kadar küçük bebek için değil bence. Zaten bebek ne anlayacak henüz. 1 -1,5 yaşında olsa hadi dicem.
Ahahaah valla çok iyi yapmışsın ve söyledijlerinde çok haklısın şuan bende seninle aynı durumdamolduğunu gördüm. Özellikle ilk iki ay ekmek peynir yiyordum resmen uyku zaten yoktu hatırlamak bile istemiyorum. Artık kendimize bakma zamanıHem az yediğimde hem de kendime bakmadığımda oluyor, evet. Hatta ben dışarı çıkıp sosyalleştiğimde çocuğumun orada buradaki bakım odalarında daha iyi emdiğini gözlemliyorum. Sanki daha iyi bir akış oluyor memede. Yemek kadar, su kadar kendimizi iyi edecek şeyler yapmamızın da büyük katkısı oluyor süte ve beslenmeye. Bir de yeni doktorumuz bana kendim için ne kullandığımı sorduğunda tek cevabım Elenatal 3 olduO an fark ettim kendimi doğumdan beri nasıl ihmal ettiğimi. D vitamini, magnezyum, omega 3 vs almıyordum, aklıma bile gelmiyordu emzirme/emzirememe kaosunun içinde. Kimse de Paxos sen ne bulursan onu yiyorsun, boş bulduğun yere kıvrılıp 2-3 saatlik uykulara yatıyorsun, bak bu böyle olmaz, güçten kuvvetten düşersin, çocuğu da doğru düzgün besleyemezsin demedi. İnsan kendini öncelikli bir yere koymazsa harcanıp gidiyor bence. Dertli dertli yazdım gibi oldu ama gerçekten kızdım kendime, nedir yani 3 aydır bu kadar sefil yaşamak?! Dün yüklü bir eczane bütçesi ayırıp takviyelerimi aldırdım. Diyetisyenimle de haberleştim, haftaya sağlıklı bir lohusa beslenmesine geçiyoruz. Spor şu an için zor ama çocuk doktorumuzun zıplama grupları varmış, onlarla zıplamaya gideceğim ki biraz stres atayım Ayy sen neler anlatıyordun, ben neler anlattım
Bence 6-7 yaştan sonra çok zor oto koltuk kullanmaları. Ama koltuk yükseltici var o yaşlardan sonra da o kullanılabilir. Bende uzun kullansın diye barı sıfır aylıktan başlayanlardan alayım dedim ve öyle yaptım. Bebeğim çokta sevdi pusette asla durmuyordu yola çıkmak işkenceydi bizim için / şuan severek oturuyor12 yaşında oto koltuğu kullanan çocuk biraz ütopik benceama dediğiniz şey bence yaş değil kilo sınırı oluyor genelde, mesela bizim otokoltuklarımız Römer ve Chicco ikisi de 9-36 kiloya kadar kullanım sunuyordu. 36 kg dedikleri yani 12 yaşa denk geliyor olabilir evet ama hiçbir çocuk o yaşta binmez. Bizim kız 7 yaşında bıraktı römeri, ki kime söylesem Maşaallah 7 yaşına kadar otokoltuğu mu kullandı süper diyorlar, pek çocuklar sevmiyor otokoltuğunda oturmayı. Şimdi bizim kız ortada emniyet kemerli oturuyor, 4 yaşındaki kardeşi de chiccodan römere geçti, chicco şimdi depoda bekliyor. Bebek henüz pusette o Maxi cosi, muhtemelen 6 aydan sonra da onu chicco otokoltuğuna geçiririz. Büyük çocuklar en fazla şu tarz bir yükselticiye oturabilir ya da direkt sadece kemerle oturmak istiyorlar.
Hangi marka model acaba? Bizimki de pusette durmuyor asla, çok tedirgin oluyorum:/Bence 6-7 yaştan sonra çok zor oto koltuk kullanmaları. Ama koltuk yükseltici var o yaşlardan sonra da o kullanılabilir. Bende uzun kullansın diye barı sıfır aylıktan başlayanlardan alayım dedim ve öyle yaptım. Bebeğim çokta sevdi pusette asla durmuyordu yola çıkmak işkenceydi bizim için / şuan severek oturuyor
Yok yok seneye satmazsınBakalım benim oğlan ne kadar oturacakSeneye satışa çıkarıyormuşuz
Biz bunu aldık. 360• dönmesi ilerisi için çok iyi oluyormuş ona dikkat edin bence . Arabada bir şeyler yedirilebilir kendine çevirip . 1 aydır kullanıyoruz ama şimdilik memnunuzHangi marka model acaba? Bizimki de pusette durmuyor asla, çok tedirgin oluyorum:/
Allasen 3 aylık bebek küçücük telefondan neyi görcekmişKızlar bir meselede size danışmak istiyorum. Benimde eşiminde ailesi uzakta. İki tarafında ilk torunu dolayısıyla sık sık görüntülü arama yapmak istiyorlar . Olabildiğincr kısa tutmaya çalışıyorum ama bebeğin görüntülü görüşmede telefona bakması sakıncalı mı? Telefonun arka kamerasıyla mı göstersem acaba ? Anne babam neyse de kv,kp bir şey olmaz diyip duruyor asla arka kamera ile göstermeme izin vermiyorlar bisi görsün tepki versin diyorlar . 3 yaşa kadar ekran yasak biliyorum ama bu da dahil mi acsba
Zorlar malesef Allah size sabır versinBende aynısınısöylefim bebek zaten anlamkyor ekrana bakmasının anlamı yok dedim . Bizimkiler haklısın dedi ama eşimin ailesi anlamıyor vir türlü
Ay çok iyi oldu bu ben de dönen bir model bakacaktım ama çok fazla çeşit var. Teşekkür ederimBiz bunu aldık. 360• dönmesi ilerisi için çok iyi oluyormuş ona dikkat edin bence . Arabada bir şeyler yedirilebilir kendine çevirip . 1 aydır kullanıyoruz ama şimdilik memnunuz
Kraft Spin Signal Plus I-Size 360 ° Dönebilen İsofix'li Oto Koltuğu 0-36 Kg Black
geçmşl olsun :) bende normalde akşam yemeğini yapmak içşn eşimi bekliyorum. Dün bebiş uyuyorken hrmen halledeyim dedim. Tsm o esnada uyandı bi elimde kaşık bi elimde bebek derken yemeğin yarısı yandıÖğleden sonra arkadaşlar gelecek bir kek yapayım dedim aman allahım bütün apartman bizim çığlıklarımızı dinledi sanırımkek fırına girebildi ama yanmadan pişecek mi merak ediyorum
Evet rica ederim sizde bir araştırın. Maxi cosi de çok öneriliyorAy çok iyi oldu bu ben de dönen bir model bakacaktım ama çok fazla çeşit var. Teşekkür ederim
Bebekler blenderdan korkuyormuş haberiniz olsungeçmşl olsun :) bende normalde akşam yemeğini yapmak içşn eşimi bekliyorum. Dün bebiş uyuyorken hrmen halledeyim dedim. Tsm o esnada uyandı bi elimde kaşık bi elimde bebek derken yemeğin yarısı yandıöylr bir ağlayıp çığlık atıyorki elin ayağın birbirine dolanıyor
Alt ust takim aldim ben de bugun hem biyuge hem kucuge :)Kızlar H&m uygulamasında 4 parça ve üzerine %20 var, üyelikle ekstra düşüyor. Kış için birkaç parça almak isteyenler bakabilir geçen konuşulmuştu zıbınları vs iyi gelmiş
Oh oh yapsın da nerde yaparsa yapsın kuzu sende güle güle kullan yeni saçlarını sıhhatler olsunKuaföre geldim 3 saatten fazladır buradayım henüz çıkamadımBebeğim 3 gündür yapmadığı kakayı burada yaptı eşim götürdü şimdi umarım her şey yolundadır şuan ikinci mesaj geldi tekrar kaka yapmış
Teşekkür ederimmOh oh yapsın da nerde yaparsa yapsın kuzu sende güle güle kullan yeni saçlarını sıhhatler olsun
Doğumdan sonra değilde hamileyken 2 kez içmiştimKızlar doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? Doktor bana monurol diye bir ilaç verdi de emzirdiğim için antibiyotik kullanmaya korktum açıkçası. Ama hamilelerin içtiği bir ilaçmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?