Tek çocuk için tek seferlik 5bin diye biliyorum devamlı değilTek cocuk icin degil ama dimi
Evet izotonik su insan vücuduna en uyumlu suymuş yorumlar falanda iyi hazır indirim yakalamışken alsam mı bir de yenidoğan ve hassas ciltler diye ikiye ayrılıyor hangisini almalıyım bebiş doğduğu gibi kullanıma hangisi uygun olurAy bunu cok oneren var yikamaya gerek kalmiyormus
Gözün aydın canım güzel haberler almana çok sevindim inşallah sağlıcakla alıcaz bebişlerimizi kucagımızaKızlar iyi akşamlar. Perinatolojiye gittim. Üç hafta önce incelemişti organları zaten tekrar inceledi. Tabi ben sürekli dua ediyordum. Çünkü kalp konusunu biliyorsunuz. Damarlar biraz dar ama kalp fonksiyonlarını olumsuz etkileyen bir durum yok dedi. Eğer böyle kalır ise bir sıkıntı yok dedi. O an ağlıcaktım zor tuttum kendimi. Üç hafta çünkü türlü türlü şeyler geldi aklıma. Binlerce kez şükürler olsun.
Sonra kanamam için baktı. Plasenta yukarı çıkmaya başlamış çok şükür. Demek ki ondan çok kanaman olmuş dedi. Plasenta yukarı çıkarken kanama yapabiliyormuş. 24. Haftaya kadar tamamen çıkar inşallah. En son rahim ağzını tamamen kapatıyordu ama şimdi rahim ağzından çekilmeye başlamış çok şükür. Şu aşamada kanama beklemiyoruz dedi. İnşallah olmaz bi daha.
bir ara sırtını döndü yüzünü dönmek istemedi kalbine bakamadı doktor. Meyva suyu iç yürü odada dedi. Öyle bir 20 dk bekledik. Neyse sonra geç te olsa bakıldı. İlk başta çok hareketliydi sonra uyudu kaldı herhalde.Allah’ın izni ile bından sonra inşallah 4 ayımı huzurla geçirebilirim. Çok şükür. Kendi doktorun ile devam edebilirsin dedi. Kalp takibi için ise 2 ay sonra tekrar görmek istedi. 28. Haftada tekrar gel dedi.
Herkes hayırlı haberler alır inşallah kızlar. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.
Neyse 5 bine de bir ceyrek yaparızTek çocuk için tek seferlik 5bin diye biliyorum devamlı değil
Yenidogan olani al canim yani ben almistim ilk ogrendigimde bebise oyle bekliyorEvet izotonik su insan vücuduna en uyumlu suymuş yorumlar falanda iyi hazır indirim yakalamışken alsam mı bir de yenidoğan ve hassas ciltler diye ikiye ayrılıyor hangisini almalıyım bebiş doğduğu gibi kullanıma hangisi uygun olur
Teşekkür ederim bunu kullanırım inşallah alerjik olmaz normallerle devam ederiz olursa hassas ciltlere geçeriz o zaman ablam 3 tanesi en az 2 ay götürür dedi 12li alırsam 5 6 ay kullanırımNeyse 5 bine de bir ceyrek yaparız
Yenidogan olani al canim yani ben almistim ilk ogrendigimde bebise oyle bekliyor
Ama az almistim senin attığını da favoriye ekledim onu da alirim
Gözünüz aydınKızlar iyi akşamlar. Perinatolojiye gittim. Üç hafta önce incelemişti organları zaten tekrar inceledi. Tabi ben sürekli dua ediyordum. Çünkü kalp konusunu biliyorsunuz. Damarlar biraz dar ama kalp fonksiyonlarını olumsuz etkileyen bir durum yok dedi. Eğer böyle kalır ise bir sıkıntı yok dedi. O an ağlıcaktım zor tuttum kendimi. Üç hafta çünkü türlü türlü şeyler geldi aklıma. Binlerce kez şükürler olsun.
Sonra kanamam için baktı. Plasenta yukarı çıkmaya başlamış çok şükür. Demek ki ondan çok kanaman olmuş dedi. Plasenta yukarı çıkarken kanama yapabiliyormuş. 24. Haftaya kadar tamamen çıkar inşallah. En son rahim ağzını tamamen kapatıyordu ama şimdi rahim ağzından çekilmeye başlamış çok şükür. Şu aşamada kanama beklemiyoruz dedi. İnşallah olmaz bi daha.
bir ara sırtını döndü yüzünü dönmek istemedi kalbine bakamadı doktor. Meyva suyu iç yürü odada dedi. Öyle bir 20 dk bekledik. Neyse sonra geç te olsa bakıldı. İlk başta çok hareketliydi sonra uyudu kaldı herhalde.Allah’ın izni ile bından sonra inşallah 4 ayımı huzurla geçirebilirim. Çok şükür. Kendi doktorun ile devam edebilirsin dedi. Kalp takibi için ise 2 ay sonra tekrar görmek istedi. 28. Haftada tekrar gel dedi.
Herkes hayırlı haberler alır inşallah kızlar. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.
Yok ilk çocukta 1 sefer alınıyor doğum parası. Eskiden de hep öyleydi kaçıncı çocuk olursa olsun tek seferlik alınıyordu, şimdi çok çocuğa her ay diye yenileme yapılmış oldu.Tek cocuk icin degil ama dimi
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar iyi akşamlar. Perinatolojiye gittim. Üç hafta önce incelemişti organları zaten tekrar inceledi. Tabi ben sürekli dua ediyordum. Çünkü kalp konusunu biliyorsunuz. Damarlar biraz dar ama kalp fonksiyonlarını olumsuz etkileyen bir durum yok dedi. Eğer böyle kalır ise bir sıkıntı yok dedi. O an ağlıcaktım zor tuttum kendimi. Üç hafta çünkü türlü türlü şeyler geldi aklıma. Binlerce kez şükürler olsun.
Öyle diyorlar ama benim bebeğim taburcu olduktan sonra bir sıkıntı oldu acilden giriş yaptık bir özel hastaneye yogum bakımda tuttular biraz baya bi para vermiştik çocugun kimliği çıkmamıstı çünkü çıkmış olsa özel sigortamız da vardı aslında ama o an zaten stresli olunca parayı görmedi gözümüzKızlar şöyle bir video gördüm işinize yarayabilir
Ay ay çok sevindim, gözünüz aydınKızlar iyi akşamlar. Perinatolojiye gittim. Üç hafta önce incelemişti organları zaten tekrar inceledi. Tabi ben sürekli dua ediyordum. Çünkü kalp konusunu biliyorsunuz. Damarlar biraz dar ama kalp fonksiyonlarını olumsuz etkileyen bir durum yok dedi. Eğer böyle kalır ise bir sıkıntı yok dedi. O an ağlıcaktım zor tuttum kendimi. Üç hafta çünkü türlü türlü şeyler geldi aklıma. Binlerce kez şükürler olsun.
Yaa ben hiç bilmiyorum belki doğumdan sonra hastanede kalma sürecinden bahsediyorlardır .Öyle diyorlar ama benim bebeğim taburcu olduktan sonra bir sıkıntı oldu acilden giriş yaptık bir özel hastaneye yogum bakımda tuttular biraz baya bi para vermiştik çocugun kimliği çıkmamıstı çünkü çıkmış olsa özel sigortamız da vardı aslında ama o an zaten stresli olunca parayı görmedi gözümüz
Ben 4 ayda 6 kilo aldım bileKızlar benim acayip iştahım açıldı. Yemek yiyorum iki saat sonra geri acıkıyorumçok korkıyorum doğuma kadar çok kilo alcam diye Eki Görüntüle 3536956
Ya ben de senelerdir gayet ideal kilomdaydım. Bi anda kilo aldım tam bu kiloları vermenin vakti derken hamile kaldım haha. Bende 5 kilo aldımBen 4 ayda 6 kilo aldım bilenormalde de zayıf değilim 60tan 74 e çıkmıştım hamile kalamama stresinden 74 le basladim şimdi 80lerdeyim bide gören zayıfladın mı diyo dalga geçer gibi tartı mi yanlış onların gözü mü anlamadım gitti
Benimde bi ara açılmıştı sonra geri gitti kahvaltıyı 11 de felan yapınca akşam yemeğine kadar acıkmıyorum bugün erken yaptım diye şuan acıktım ama acıkmam normal geliyor . Yemeyincede tansiyonumuz şekerimiz düşüyorKızlar benim acayip iştahım açıldı. Yemek yiyorum iki saat sonra geri acıkıyorumçok korkıyorum doğuma kadar çok kilo alcam diye Eki Görüntüle 3536956
Ya evet önceden yemeyim diyip geçebiliyorduk şimdi elim ayağım titriyor acıkınca imdat hahaBenimde bi ara açılmıştı sonra geri gitti kahvaltıyı 11 de felan yapınca akşam yemeğine kadar acıkmıyorum bugün erken yaptım diye şuan acıktım ama acıkmam normal geliyor . Yemeyincede tansiyonumuz şekerimiz düşüyor
Happy momda bebek hareketlerini kasıklarınızda ve göbek deliği çevrenizde hissedebilirsiniz bu haftalarda diyor bilmşyorum ne kadar doğruBende bağırsaklarım şuan nerde diye hissetmiyordum bugün karnım sürekli aktif böyle içeriden su geçiyormuş gibi hissediyorum ama bebek hareketi mi bağırsak mı anlamıyorum göbek deliğimin üstünde. Acaba bağırsaklar çıkmış mıdır oraya kadar ya
Bebek göbekte onu vuruşlarından anlıyorum ama bu su hissini bayadır yaşamamıştım bebek mi bağırsak mı ayırt edemedimHappy momda bebek hareketlerini kasıklarınızda ve göbek deliği çevrenizde hissedebilirsiniz bu haftalarda diyor bilmşyorum ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?