- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Evet benim de öyleydi. Daha yeni yeni geçiyor çok şükür. Ballı limonlu ıhlamur içtim. Portakal yedim. Tahin pekmez yedim. Beslenmem güzeldi. Öyle geçti canım ama çok öksürük oldu evet. Ben de korktum hep ama öksürükten bebek rahatsız olmazmış. Çok araştırdım ben de.Sağol canımz seninde boğz ağrısı öksürük müydü? Nasıl geçti? Öksürdükçe bebek rahatsız oluyor mu diye strese giriyorum
9 kilo aldım canım ben de hep yatıyorum. Veririz bence üzülme. Yeter ki bu süreci iyi atlatalım. Senin doktor kontrolün ne zamandı?Kızlar merhaba. Bugün 26+3 olduk. Hamileliğin başından beri diyetisyen desteğiyle ilerleyip kontrollü kilo alıyordum . Son 1,5 aydır rahim ağzı kısalığı sebebiyle çoğunlukla istirahat ettiğimden nerdeyse 4 kg aldım. Sizler ne durumdasınız. Nasıl verilir ki bu kilolar. Beni Lohusa depresyonuna direk sokacak şeylerden biri kilodur sanırım
Merhaba, geçtiğimiz hafta yaptırdım. Önce açlık bakıldı. Sonra 75 gr glikoz tolerans içeceği içtim. 1 saat sonra tekrar kan verdim, daha sonra 2. Saat sonrasında kan verdim. Hamileliğimden beri 10 kg aldım yüksek çıkmasından endişeliydim. Tüm değerlerim çok şükür normal çıktı. İdrar ve diğer kan değerlerim de D vitamini hariç normal çıktı. Düzenli D vitamini kullanmama rağmen.Kızlar şeker yuklemesi yaptirdinizi mi ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum ısrarla yaşın var yaptır dedi 28.haftaya randevu oluşturdu gidip yaptiracam
Maalesef günlerdir hareket ettiremedim iğneyi vurulduğum akşam titreyerek uyandım bı türlü duramıyordum eşim yorganla sarılıp zor zapteti dakikalarca hipotermi geçirir gibi titremişimAy kiyamam hic bir iste yaptirmaz o asi agrisida bir degisik olur hemencik gecsin insallah canim
Biz henüz söylemedik, bebek gelirse kardeşin olursa gibi cümleler kuruyoruz. Okuldaki psikologla ilerlemeyi düşünüyorum ben de. Tavsiyelerimizi paylaşalım çok iyi olur. Yavaş yavaş tek çocuk hiç çocukmış diye düşünmeye başladımİkinci ve üçüncü bebişine hamile olan arkadaşlarım ilk çocuklara nasıl yaklaşmamız gerekiyo nasıl davranmalıyız vs bi araştırmanız, bilgi ve deneyiminiz var mı paylaşırsanız çok sevinirimson ay pedagog ile görüşmeyi düşünüyorum şu an biliyor kabullenmiş gözüküyor heyecanlı ama doğduktan sonra yanlış yapmaktan üzmekten çok korkuyorum
Çok sağ olun. İnanın dikkat eden de biriyim iş yerinde doğum günü vardı farklı olarak küçük bir dilim yedim. Ondan sonra başladı. İlginç yanı kimseye bir şey olmamış bana oldu. Doktorda sen hamilesin hassassın kimseye olmasa da sana olur dikkat edeceksin dedi.Çok geçmiş olsun. Gerçekten insanın dışardan yemek hoşuna ve kolayına gidiyor ama en tehlikeli şeyler salatalar, tavuklar, pilavlar, soslu ürünler.
Çok teşekkür ederim. Evet dün gece ve bugün gün boyu çektim hala halsizim. Küçük bir dilim pasta yemiştim. Ondan olduğunu düşünüyorum. Ah ah bir daha tövbeAy çok geçmiş olsun. En korktuğum şey. Çok zor olmuştur eminim. İnş çabuk toparlarsınız, halsizliği sürer baya onun. Ne yemiştiniz
İnşallah verelim, doğumdan sonra bunu düşünmek istemiyordum bir de ama mecbur artık. Haftaya benim kontrolüm9 kilo aldım canım ben de hep yatıyorum. Veririz bence üzülme. Yeter ki bu süreci iyi atlatalım. Senin doktor kontrolün ne zamandı?
Ben aldım göründüğünden daha tatlı LCW de bir tane daha alacam emzirme sutyenleri falanda var ihtiyacı olanlar bakabilirlerAy çok tatlıymış
ben elele madre almıştım içinde sünger yatak yollamışlar bence yeterli gibiydiKızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
bendede öyle canım hiç belirti yok ama hastanede 14 15 faln geliyordu korkuttular beni evde bakıyorum 11 12Heyecan yapıyorum herhalde yüksek çıkıyor ama hiç bir belirti yok bende baş ağrısı filan
İnşallah sorunsuz tamanlarızbendede öyle canım hiç belirti yok ama hastanede 14 15 faln geliyordu korkuttular beni evde bakıyorum 11 12
inşallah canım her hafta bir şeylerden korkuyoruz annelik böyle demekki sürekli onu düşünüp uyuyor uyanıyoruz allah yardımcımız olsunİnşallah sorunsuz tamanlarız
Demek ki kreması filan etkiledi, bununla kalsın bitsin gitsin bir daha yaşamayın inşallahÇok sağ olun. İnanın dikkat eden de biriyim iş yerinde doğum günü vardı farklı olarak küçük bir dilim yedim. Ondan sonra başladı. İlginç yanı kimseye bir şey olmamış bana oldu. Doktorda sen hamilesin hassassın kimseye olmasa da sana olur dikkat edeceksin dedi.
İnşallah çok teşekkür ederim. Halsizim dün bütün gün yattım yataktan çıkamadım bebekte bir hareketli herhalde normaldir. Bu kadar yatmamı istemiyor sanırım. Dün gecede karnımda durmadı uykusuz kaldımDemek ki kreması filan etkiledi, bununla kalsın bitsin gitsin bir daha yaşamayın inşallah
Yaaa ben de bu gece resmen tekmesine uyandımİnşallah çok teşekkür ederim. Halsizim dün bütün gün yattım yataktan çıkamadım bebekte bir hareketli herhalde normaldir. Bu kadar yatmamı istemiyor sanırım. Dün gecede karnımda durmadı uykusuz kaldım
Yani burda da öyle 6-7 bin hep. Ben radyolojiye gittim bugün, çok memnun kaldım. İnşallah sen de memnun kalırsın. Sağlıklı olsun tüm bebelerimizBen isteyince çok çabuk kilo verebiliyorum bebiş sağlıklı olsun ek gıdaya geçsin kilo verilir bikac ay icerisinde
Hastaneyi aradım canım ücretleri 7 binden başlıyordu onlara da sordum illa perinatolojiye mi gelmeliyim yoksa radyoloji olur mu diye radyoloji baksın bı sıkıntı görürse yönlendirir 28.haftaya kadar bakılıyor zaten dediler benimde araştırdığım sorduğum kadarıyla radyolog bakıyor riskli gebelik veya sıkıntılı bişey olursa yönlendiriyor denildi zaten pek bişey kalmadı bı hafta sonra direk radyolojiye giderim
Çok geçmiş olsun.Olmayanları korkutmak istemem herkesin farklıdır ama ilk gece çok agriliydi hareket ettikçe uyandırdı ağrısi ikinci dozu yaptırmam büyük ihtimalle
Ben de haftaya perşembe günü gidicem kısmet ise perinatolojiye. Bakalım rahim ağzı uzunluklarımız ne durumda? İnşallah biraz yükselmiştir.İnşallah verelim, doğumdan sonra bunu düşünmek istemiyordum bir de ama mecbur artık. Haftaya benim kontrolüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?