- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Öyle düşünmeyin ben de sıkıntılar yaşıyorum. Kanamalarım oldu şimdi de rahim ağzı kısalığı dendi yatıyorum devamlı. Plasenta previa bende de var. Bana da kim doğum yaptıracak bilmiyorum açıkçası. Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı. Yüzümüz gülsün inşallah. Allah bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.Kızlar selam dün doktorumla randevum vardı perinatologdan sonra ilk defa görüştük bana mutlaka bir b planı olması gerektiğini söyledi, kadıköyde kendisi ben tuzladayım. Tuzlada evime en yakın hastanede kayıt açtırmamı söyledi olası bir kanamada oraya gitmemi, kadıköy medicana hastanesinde 2. Düzey bebek yoğun bakım ünitesi varmış 2kg altı bebeklere müdahale edemiyorlarmış. 35/36 ya kadar gidersem inşallah doğumu yaptırcak kendisi ama plasenta previa totalis olunca erken doğum riski çok yüksekmiş. Tırsmadım değil.. birde plasenta akkreta diye bir hastalık varmış oda zamanla olabilirmiş dedi oturdum hüngür hüngür ağladım .. üçüncü gebeliğim ilk bebeğimi kaybettim gelişme geriliğinden doğumdan sonra ikinci çok şükür sağ 3 yaşında bir oğlum var, bu da üçüncü olacak .. böyle şeyler hepmi beni bulur diye düşünmeden edemiyorum..
Allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz, size istirahat verdiler mi ? Ben çalışıyorum bana heyet raporu almam gerektiğini söyledi doktorumÖyle düşünmeyin ben de sıkıntılar yaşıyorum. Kanamalarım oldu şimdi de rahim ağzı kısalığı dendi yatıyorum devamlı. Plasenta previa bende de var. Bana da kim doğum yaptıracak bilmiyorum açıkçası. Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı. Yüzümüz gülsün inşallah. Allah bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.
Amin çok teşekkür ederim inşallah cümlemizi. Evet ben evdeyim yatıyorum 3-4 aydır. Siz de alın rapor evet yatın madem. Yormayın kendinizi. Her şey güzel olacak inşallah. Öyle düşünelim. Geçicek hepsi.Allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz, size istirahat verdiler mi ? Ben çalışıyorum bana heyet raporu almam gerektiğini söyledi doktorum
Benim 28den 42 mm yükselmişti en son. Bakalım haftaya göreceğiz ne kadar olmuşBen de haftaya perşembe günü gidicem kısmet ise perinatolojiye. Bakalım rahim ağzı uzunluklarımız ne durumda? İnşallah biraz yükselmiştir.
Tutmayı düşünmüyorum. Dayanamayacağım çok belli. Çok sık acıkıyorum.Kızçeler oruç tutan var mı ben tuttum bu saate kadar gelebildim sadece baş ağrısı ve göz kararmalarim oluyor arada ama hamile değilken de ilk gün hep zorluyordu böyle devam ederse arada tutarım gibime geliyor
Darısı başıma. Güzel haberler alalım inşallah.Benim 28den 42 mm yükselmişti en son. Bakalım haftaya göreceğiz ne kadar olmuş
Magnezyum kullaniyormusun canim ben agrilarda magnezyumun cok etkisini gordumKızlar ya geceleri nasıl uyuyorsunuz? Ben hiç rahat yatamıyorum şimdidenyastıkların da faydası olmuyor. Ağrılarım da çok oluyor geceleri zaten. Birde ağrım olmasa da pozisyon zorluyor
Merhabalar canim boyle birsey yasayan bir tanidigim olmustu ama 38. Haftada saglikli bir sezeryan dogum yapti doktoru vajinal dogum onermedi hatta erken almayi planladilar ama bir sorun yasamayinca 38. Haftada aldilar seninkiyle aynimi bilmiyorum ama damarlar disarida gelisiyormus ve bebek bile zarar verebilir demisti doktoru oyle bir sorun yasamadiMerhabalar . Bugün bir plesentamda Velamentöz kordon girişi sorunu olduğunu öğrendim . Kordonun içinde ilerlemesi gereken damarlar dışarıda kendine yer edinmiş. Bu durum da damarları hasara açık hale getiriyormuş . Bu şekilde problem yaşamış veya bilgisi olan var mıdır acaba ?
Öncelikle mesajınız için çok teşekkür ederim . Tam olarak bahsettiğiniz gibi benim durumum da. Kendi doktorum da detaylı ultrason için gittiğim perinatolog da kontrollü olarak gidilir 35. Hafta gibi sezeryanla alırız en kötü dediler ama tabi insan tedirgin oluyor . Bebek büyüdükçe baskı yapabiliyormuş dışarıdaki damarlara bu da bebeğin oksijenini kesebiliyormuş veya gelişim geriliği sıkıntısı yaratabiliyormuş . Yazdığınız mesaja cidden çok ihtiyacım varmış. Birinin başına böyle bir durum gelip sorunsuz atlattığını öğrenmem çok iyi olduMerhabalar canim boyle birsey yasayan bir tanidigim olmustu ama 38. Haftada saglikli bir sezeryan dogum yapti doktoru vajinal dogum onermedi hatta erken almayi planladilar ama bir sorun yasamayinca 38. Haftada aldilar seninkiyle aynimi bilmiyorum ama damarlar disarida gelisiyormus ve bebek bile zarar verebilir demisti doktoru oyle bir sorun yasamadi
Hamile yastığı almıştım bende ama onunla uyuyamıyorum çok rahatsız geliyor bana normal yatmak daha rahat geldiKızlar ya geceleri nasıl uyuyorsunuz? Ben hiç rahat yatamıyorum şimdidenyastıkların da faydası olmuyor. Ağrılarım da çok oluyor geceleri zaten. Birde ağrım olmasa da pozisyon zorluyor
Bahsedilen sey cok ciddi birseymis gibi geliyor hepimize duymadigimiz icin ilk senden duysan sasirirdim.mesela ama.oyle degil cicegim gonlunu ferah tut hamileligin tadini cikart hirpalama kndini saglikla alacaksn minigini kucagina i sallahÖncelikle mesajınız için çok teşekkür ederim . Tam olarak bahsettiğiniz gibi benim durumum da. Kendi doktorum da detaylı ultrason için gittiğim perinatolog da kontrollü olarak gidilir 35. Hafta gibi sezeryanla alırız en kötü dediler ama tabi insan tedirgin oluyor . Bebek büyüdükçe baskı yapabiliyormuş dışarıdaki damarlara bu da bebeğin oksijenini kesebiliyormuş veya gelişim geriliği sıkıntısı yaratabiliyormuş . Yazdığınız mesaja cidden çok ihtiyacım varmış. Birinin başına böyle bir durum gelip sorunsuz atlattığını öğrenmem çok iyi oldu
Bnde tuttum güzel geçti öğleden sonra acıktım bebeğimin hareket etmemesinden korkuyordum ama eti gayet iyidi ama iftardan sonra çok yemememe rağmen rahatsız oldum midem bulandı şiştim gazım oluştu ondan kötü oldum sonra geçti ama bnmde boyleyse tutarımKızçeler oruç tutan var mı ben tuttum bu saate kadar gelebildim sadece baş ağrısı ve göz kararmalarim oluyor arada ama hamile değilken de ilk gün hep zorluyordu böyle devam ederse arada tutarım gibime geliyor
Tutmayı düşünmüyorum. Dayanamayacağım çok belli. Çok sık acıkıyorum.
İftara kadar iyi geçti açlık susuzluk hissetmedim ama iftardan sonra su içmekten alamiyordum kendimi sanki tüm su depolarim boşalmış gibiydi içtikçe vücuduma iğneler batıp kuru toprağı suluyormus gibi hissediyordumBnde tuttum güzel geçti öğleden sonra acıktım bebeğimin hareket etmemesinden korkuyordum ama eti gayet iyidi ama iftardan sonra çok yemememe rağmen rahatsız oldum midem bulandı şiştim gazım oluştu ondan kötü oldum sonra geçti ama bnmde boyleyse tutarım
Bende 3 sene öncesinden elelenin park yatağı var. Sadece içinin süngerini alıcam o kadar ona da karar vermedimBende park yatak alacağım ama henüz almadım. Hangi marka aldınız?
Güle güle kullansın BebişinMerhaba güzel anne ben oda yapamayacagim icin birde tayin tasinma.durumum var ahşap beyaz beşik aldım içinede yataş mini milky comfy pocket aldim trendyoldan aldim bakmadan aldm begenmezsem gonderirim dedim ama begendimsoyle birde orgu korumalik aldim birde ustune cibinlik sipars ettim ara sira mayis annelerinde kacip buraya geliyorum
Güzel bir yandan bakalım. O kiloların hepsi senin değil. bebeğin kilosu, suyu, plasenta vs onlarda bizim toplam kilomuza dahilKızlar merhaba. Bugün 26+3 olduk. Hamileliğin başından beri diyetisyen desteğiyle ilerleyip kontrollü kilo alıyordum . Son 1,5 aydır rahim ağzı kısalığı sebebiyle çoğunlukla istirahat ettiğimden nerdeyse 4 kg aldım. Sizler ne durumdasınız. Nasıl verilir ki bu kilolar. Beni Lohusa depresyonuna direk sokacak şeylerden biri kilodur sanırım
Ben oğlumla yattığımdan verimli uyuyamıyorum tutuluyorumKızlar ya geceleri nasıl uyuyorsunuz? Ben hiç rahat yatamıyorum şimdidenyastıkların da faydası olmuyor. Ağrılarım da çok oluyor geceleri zaten. Birde ağrım olmasa da pozisyon zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?