2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aslında henüz dönemiyor ama belli mi olur döner möner diye etrafına yastık filan koyup yalnız başına bırakıyorum ama kapısını kapatmıyorum, bir kulağım hep onda oluyor. Dönmüyor ama bazen mesela ayaklarıyla kendisini ittiriyor o zaman sırt üstü yukarı doğru ilerlemiş olabiliyor. O yüzden etrafına yastıkla filan güvenli bölge oluşturuyorum. Gündüz uykuları kısa oluyor zaten en fazla 1 saat. Sağolsun çocuklar da yattığı odaya sürekli girip çıkıyorlar zaten benim gözetlememe gerek kalmıyor

Amin
Rabbim yar ve yardımcısı olsun, evladını ona bağışlasın. Bize güzel haberlerini vermeniz ümidiyle
Amin Allah razı olsun 24 saat kritik dönem onu atlatirsa öyle konuşuruz dedi doktor İnşallah mujde vermek nasip olur

Kızlar geçen rota aşılarıyla ilgili konuşmuştunuz şimdi mesajları bulamadım takip ettiğim bı doktor var böyle bi paylaşımı denk geldi sizinle de paylaşmak istedim
https://www.facebook.com/

Bebek arabasını söylüyorsunuz, uçağın tam kapısında arabayı alıyorlar katlayıp poşetliyorlar, uçaktan içince de size geri getiriyorlar, öyle valizleri bekler gibi beklemiyosunuz

Ben de öyleyim. Benimki çok kusuyor ve boğuluyor diye korkuyorum bi de zaten öyle benle temas etmeden uyuduğu pek olmuyor. Bi dün oldu, 40 dk kadar uyudu. Tuvalete telsizle gittim, kusar boğulur duymam diye

Allah kolaylık versin, çalışan anne olmak çok zor. El kadar bebeği bırakıp işe gitmek hiçbir annenin (nerdeyse yani hiçbir annenin diyim) tercih edeceği bi şey değil. Bizi buna mecbur bırakanlar utansın, bu sistem.
Aşılar inşallah çok ateş yapmamıştır, her şeyin üstüne bi de onun stresi, uykusuzluğu gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…