Aslında henüz dönemiyor ama belli mi olur döner möner diye etrafına yastık filan koyup yalnız başına bırakıyorum ama kapısını kapatmıyorum, bir kulağım hep onda oluyor. Dönmüyor ama bazen mesela ayaklarıyla kendisini ittiriyor o zaman sırt üstü yukarı doğru ilerlemiş olabiliyor. O yüzden etrafına yastıkla filan güvenli bölge oluşturuyorum. Gündüz uykuları kısa oluyor zaten en fazla 1 saat. Sağolsun çocuklar da yattığı odaya sürekli girip çıkıyorlar zaten benim gözetlememe gerek kalmıyorKızlar bir şey sormak istiyorum, siz bebeğiniz uyurken hala gözetim altında tutuyor musunuz? Gece siz de uyurken değil elbette gün içinde mesela. Ben içerde yatırıyorum ve kendim odadan çıkacaksam bile eşime mutlaka izletiyorum. Gözün üstünde olsun diye.
Amin Allah razı olsun 24 saat kritik dönem onu atlatirsa öyle konuşuruz dedi doktor İnşallah mujde vermek nasip olurRabbim yar ve yardımcısı olsun, evladını ona bağışlasın. Bize güzel haberlerini vermeniz ümidiyle
Bebek arabasını söylüyorsunuz, uçağın tam kapısında arabayı alıyorlar katlayıp poşetliyorlar, uçaktan içince de size geri getiriyorlar, öyle valizleri bekler gibi beklemiyosunuzKızlar eylülde izmire gidicez şöyle bş tatil yapalım dedik işk defa uçağa binicem bebekle ilk defa uzak yol yapıcaz biraz korkuyorum ama çok bunaldım gitmek istiyorum size sorum şu bebek arabasını uçağa koyabilşrmiyiz yani nasıl oluyor o işler bni alydınlatırmısınız
Ben de öyleyim. Benimki çok kusuyor ve boğuluyor diye korkuyorum bi de zaten öyle benle temas etmeden uyuduğu pek olmuyor. Bi dün oldu, 40 dk kadar uyudu. Tuvalete telsizle gittim, kusar boğulur duymam diyeKızlar bir şey sormak istiyorum, siz bebeğiniz uyurken hala gözetim altında tutuyor musunuz? Gece siz de uyurken değil elbette gün içinde mesela. Ben içerde yatırıyorum ve kendim odadan çıkacaksam bile eşime mutlaka izletiyorum. Gözün üstünde olsun diye.
Allah kolaylık versin, çalışan anne olmak çok zor. El kadar bebeği bırakıp işe gitmek hiçbir annenin (nerdeyse yani hiçbir annenin diyim) tercih edeceği bi şey değil. Bizi buna mecbur bırakanlar utansın, bu sistem.Kızlar selam,
Bayağıdır uğrayamıyorum buralara, ufak bir seyahat sonrasında pazartesi işe döndüm. Kendi işimizi yapıyoruz sorun olmaz diye düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş çok zorlanıyorum. İşe dönen/ dönmek zorunda olan herkese kolaylıklar dilitorum.
Bugün bebeğimin 3.ayı da bitti, her şey yolundaymış gibi menenjit aşılarını oldu. Sütüydü, biberonuydu, uykusuydu derken ev işleri de dağ olmuş ama ne hikmetse yüzümde peşin satan gülümsemesiyle yayıldım koltuğa
Bende durumlar böyle. Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor?
Maalesef izmire son gelişimde valiz bekler gibi vaşliz alanında bebek arabası bekledik. Üstelik valizlerden daha geç geldi . Umarım her zaman öyle değildirBebek arabasını söylüyorsunuz, uçağın tam kapısında arabayı alıyorlar katlayıp poşetliyorlar, uçaktan içince de size geri getiriyorlar, öyle valizleri bekler gibi beklemiyosunuz
Bende girdirmedim 4 ayını doldurana kadar önermiyor doktorlar diye biliyorumKızlar bebişleri denize girdirdiniz mi? Yazlıkta 2 aylık bebeyi denize girdirmediğim için linçleniyorum teyzeler tarafındanenfeksiyon vs kaparsa diye istemedim çok evhamlıymışım
Peki böyle ise gece ne yapıyorsunuz hiç uyumuyor musunuzBen de öyleyim. Benimki çok kusuyor ve boğuluyor diye korkuyorum bi de zaten öyle benle temas etmeden uyuduğu pek olmuyor. Bi dün oldu, 40 dk kadar uyudu. Tuvalete telsizle gittim, kusar boğulur duymam diye
Yani her seçenek olabilir diyor yeterki vurunKızlar geçen rota aşılarıyla ilgili konuşmuştunuz şimdi mesajları bulamadım takip ettiğim bı doktor var böyle bi paylaşımı denk geldi sizinle de paylaşmak istedim
https://www.facebook.com/
Sahiden tırtıl gibiler gerçektenAslında henüz dönemiyor ama belli mi olur döner möner diye etrafına yastık filan koyup yalnız başına bırakıyorum ama kapısını kapatmıyorum, bir kulağım hep onda oluyor. Dönmüyor ama bazen mesela ayaklarıyla kendisini ittiriyor o zaman sırt üstü yukarı doğru ilerlemiş olabiliyor. O yüzden etrafına yastıkla filan güvenli bölge oluşturuyorum. Gündüz uykuları kısa oluyor zaten en fazla 1 saat. Sağolsun çocuklar da yattığı odaya sürekli girip çıkıyorlar zaten benim gözetlememe gerek kalmıyor
Ayaklarını soktuğum anda dedesi ve anneannesi kucağımdan kapıp komple denize sokarlar diye cesaret edemiyorumBende girdirmedim 4 ayını doldurana kadar önermiyor doktorlar diye biliyorumbelki ayaklarını sokabilirsiniz
Çocuğum kötü bi hastalık kaptığında da böyle evhamlısın diyebilir misiniz teyzeler. Çok biliyosanız siz denizde doğurun. Ay gıcıklar. Sokarsın ay hiç dikkat etmiyo derler, sokmazsın evhamlı olursun. Size ne beeee. KızdımKızlar bebişleri denize girdirdiniz mi? Yazlıkta 2 aylık bebeyi denize girdirmediğim için linçleniyorum teyzeler tarafındanenfeksiyon vs kaparsa diye istemedim çok evhamlıymışım
Yok be canım, gece anne yanı yatağında uyuyor da, gündüz zaten uykuları çok az ve hep gözümün önünde, salonda uyutuyorum. Sık sık kucak istiyor, ağlıyor falan. Gece nerden baksan 1,5 - 2 saat kadar uyuyor, ben de uyuyorum. Sonra onun uyanacağını anlıyorum kalkıp emziriyorum. Gece dediğim de 11de uyuyo en erken, baykuşPeki böyle ise gece ne yapıyorsunuz hiç uyumuyor musunuzbence biraz daha rahat olmaya çalışın artık büyüdüler gibi. Ya da ben mi rahatım normalde de çok evhamlıyım ama uyurken sürekli başında beklemiyorum arada gidip kontrol ediyorum sadece . Çünkü neticefe gecede uyuyoruz ve uykusuz olduğumuz için bazen derin de uyuyoruz
Anksiyetemiz halay çekiyor bizim yineBen de öyleyim. Benimki çok kusuyor ve boğuluyor diye korkuyorum bi de zaten öyle benle temas etmeden uyuduğu pek olmuyor. Bi dün oldu, 40 dk kadar uyudu. Tuvalete telsizle gittim, kusar boğulur duymam diye
Bak oğlum 6 yaşında, ben hala anksiyete sahibiyim, deli deli hallerAnksiyetemiz halay çekiyor bizim yineAllah sabır versin bizlere gerçekten
Evet evet kimseyi görmeyince korkuyorlar ağlıyorlar. Ben de kıyamıyorum hiç. Annelik güzel şey be, biraz uyuyup dinlensek harikaSahiden tırtıl gibiler gerçektenyukarı koyuyorum bir bakıyorum aşağı gelmiş. Ben kusma muhabbetlerinden korkuyorum biraz. Bir de kimseyi görmeyince dudak büzüyor sanki, belki erken bunun için ama nedense ben korktuğunu düşünüyorum kıyamıyorum
Aynı şekilde, etrafımdakiler tarafından dehşetle karşılanıyorum, kendini mahvettinler, biraz rahat ollar.. Olmuyor efendim, sonradan olmuyor o yapı meselesiBak oğlum 6 yaşında, ben hala anksiyete sahibiyim, deli deli hallerdün mesela bahçede oynuyodu, gittim eve çağırdım, noldu anne dedi geldi, tuvaletin geldi senin tuvalete git dedim geçen de tuvaletten çıktı, elini sabunla yıkamadın dedim geri girdi, diyo ki kendi kendine burda kamera falan mı var benim annelik sensörleri çok fena çalışıyor. Çok yıprandım ama
Şimdi Bilge, kustu mu, üstüne örtü çekti mi, kafası yana düştü müacıktı mı karnı mı ağrıyo sıcakladı mı diye diye geçti 2,5 ay.
Yıkılmadık ama ayakta da değiliz
Benim bebeğim görebileceğiniz en kolik bebek bir de , uyanıkken ya ağlıyor ya besleniyor, normal durduğu süre çok çok kısıtlıdır. Düzen oturacak bence sadece biraz zamana ihtiyacımız var ama o delilik hali kalıcı tabiiEvet evet kimseyi görmeyince korkuyorlar ağlıyorlar. Ben de kıyamıyorum hiç. Annelik güzel şey be, biraz uyuyup dinlensek harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?