Trendyolmilla da hamile koleksiyonu çıkarmış nasıldır bilemem almadimBulursam mutlaka söylerim ama daha fazla deneme yanılma yöntemi de yapmak istemiyorunoysho nun bile öyle pot durdu ki , bulur muyum bilemedim
Benimde eski taytlarım oluyor ama karnımı tam sarıyor . Endişelendim bıraktım giymeyi. Ama hamile taytları aynen dediğiniz gibi durmadan çekiştiriyorum small olmasına rağmen asla market vs dışında giyemiyorum durmadan çekiştieiyorum. Halbuki tayt çok severimTrendyolmilla da hamile koleksiyonu çıkarmış nasıldır bilemem almadimben hala eski taytlarimi giyiyorum oluyor sıkmıyor karnımı zaten yüksek bel olduğu için de kavrıyor sporda falan gayet rahat hamile taytı bacaktan karından ben de de bolluk yapıo maalesef hep çekiştiriyorum
Doktor da maşallah dedi. 24+4 te 31 ölçtü. 2 haftada 4 cm uzamış. Babamız uzun. Ona çekmiş sanırım. Kilolu bebek olmasından korkuyorum açıkçası. Ssvd düşünüyorum. Son haftalarda haftada 200 gr alması lazım. Ssvd için de çok kilolu bebek olmaması lazım.Benim 23+3 de 750 gramdı. Normal geldi ölçümünüz ultrason kağıdında da haftasıyla uyumu çıkar. Maşallah ya 35 cm mio kadar büyüttük yani çok şükür:)
Yok ben kıyaslamak için sormadım. İlk doğumum sezaryen bu bebeğimi normal doğurmak istiyorum. Son haftalarda da haftada 200-250 g alıyorlar. Kilolu bebek diye doktor normal doğurtmak istemez diye korkuyorum. Yoksa sağlıklı olması en büyük temennimiz.İkinize de maşaallah değerleriniz çok iyi sanırım bebekleriniz önden gidiyor. Ben de 24 haftalıkken gitmiştim en son 550 gr dı 3 gün önden gidiyor demişti doktor. Bence birbirimizle kıyaslamak doğru değil, doktor ne dediyse ona göredir. Haftasıyla uyumlu olması her zaman iyi bir şey. Ama bazen geç döllenme sebebiyle 1-2 haftaya kadar geriden gelme durumları olabiliyor, ona da normal diyor doktorlar. Ya da erken döllenme olduğu zaman ya da bebek çok geliştiyse 1-2 hafta önden gittiği de olabiliyor. Önemli olan bebeklerin karın çevresi ve baş çevresi ölçümleri, bunlar haftasıyla uyumlu ve sağlıklı sınırlar içindeyse içiniz rahat olsun.
İleriki haftalardaki kilo daha belirleyici oluyor, şimdi çok belirleyici olmaz dedi doktor bana. Umarım gönlünüze göre olur. Kaç sene geçti sezaryenin üzerinden?Doktor da maşallah dedi. 24+4 te 31 ölçtü. 2 haftada 4 cm uzamış. Babamız uzun. Ona çekmiş sanırım. Kilolu bebek olmasından korkuyorum açıkçası. Ssvd düşünüyorum. Son haftalarda haftada 200 gr alması lazım. Ssvd için de çok kilolu bebek olmaması lazım.
Doğuma kadar 5,5 sene olmuş olacak.İleriki haftalardaki kilo daha belirleyici oluyor, şimdi çok belirleyici olmaz dedi doktor bana. Umarım gönlünüze göre olur. Kaç sene geçti sezaryenin üzerinden?
Bnde senin gibiyim detaylıdan beri gitmedim 1 ayı geçtiBebeğim nasıl bilmiyorum ben de detaylıdan beri gitmedim 1 ay oldu zaten o surede de hep hastaydim hala hastayimperşembe gidicem 26 haftalık oluyor çok az kaldı şaka maka nasıl geçiyor zaman anlamıyorum ve panik oluyorum bayram olcak o olcak bu olcak hop zaman gelmis, Allah yardim etsin bebeklerimiz de biz de rahata erelim saglikla hayirlisiyla
Tamamdır teşekkür ederim şimdidenHenuz almadim canim.arastirma halindeyim ama.secer isem hemen seninle link paylasirim galiba instagramdan alicam gbi
Aslında bana yeterli gelmişti oğlumda ama şöyle belli bir süre reflü yatağı ile kullandım sonra içine hediye gelen baby nestden koydum sonra zaten öğlen uykuları hariç yatmadı 1 yaş olmadan vedalaştıkElele benimde radarımda. Güzel görünüyor. İçinden çıkan sünger yeterli değil mi?
Amin inşallah canım. Ben de perşembe günü gidicem. Güzel haberler alalım inşallah.Bebeğim nasıl bilmiyorum ben de detaylıdan beri gitmedim 1 ay oldu zaten o surede de hep hastaydim hala hastayimperşembe gidicem 26 haftalık oluyor çok az kaldı şaka maka nasıl geçiyor zaman anlamıyorum ve panik oluyorum bayram olcak o olcak bu olcak hop zaman gelmis, Allah yardim etsin bebeklerimiz de biz de rahata erelim saglikla hayirlisiyla
Amiiin haberlesiriz insallah cikinca sagliklaAmin inşallah canım. Ben de perşembe günü gidicem. Güzel haberler alalım inşallah.
Ozledik bebeler kocaman olmustur simdiBnde senin gibiyim detaylıdan beri gitmedim 1 ayı geçti
Merhaba yaptırdınız mi acaba, bende düşünüyorum şuan hala ama yaptıracağım galibaBana da yaptırma diyorlar çok biliyormuş gibi herkes ama doktorum dediği için bildiği vardır yaptırıcam
Evet benim de 24 haftada detaylı ultrasonda en son bakıldığında dönüktü, doktor çok güzel istediğimiz bir pozisyona gelmiş yorumunda bulundu.Kızlar bugün acil hastaneye gittim kasılmam ve su gibi akıntım oldu doktor vajinal muayene yaptı Su değilmis gelen akıntı var dedi fitil yazdı kasılma içinde nst girdim sancı çıkmadı daha 26 haftadayım bebekte baş aşağı dönmüş sizce dönmesi için çok mu erken bebeği dönen var mı bu haftada
Anladım, hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.Yok ben kıyaslamak için sormadım. İlk doğumum sezaryen bu bebeğimi normal doğurmak istiyorum. Son haftalarda da haftada 200-250 g alıyorlar. Kilolu bebek diye doktor normal doğurtmak istemez diye korkuyorum. Yoksa sağlıklı olması en büyük temennimiz.
Ssvd de doğuma müdahale etmiyor doktor. Doğurdun doğurdun suni veremem diyorlar. Daha doğuma 3 ay var. İnşallah her şey gönlümüzce olurAnladım, hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.belki kilosu çok önden giderse tam 40 hafta beklenmez de 1-2 hafta önden suni sancıyla başlatırlar doğumu. Ssvd olunca bunu yapıyorlar mı bilmiyorum gerçi ama. Ablamın ssvd değildi ama varis sıkıntısı vardı, bebeği için doktor 4 kg oldu daha fazla büyümesin doğuramazsın demişti, sonra suni sancıyla 40 haftayı beklemeden doğumu başlattılar 3,800 doğdu bebek. Bazen 200-300 gr yanılma payı da oluyor.
Geçen youtubede ünlü biri doğumunu paylaşmıştı suda doğum yaptı ama nasıl güzel nasıl rajat bir doğum yaptı. İnsan baya hevesleniyor ama tabi kadının ebesi eve kadar geliyor çorbasını içiriyor saçını yapıyor o sürede evde tüm sancısını çekiyorSsvd de doğuma müdahale etmiyor doktor. Doğurdun doğurdun suni veremem diyorlar. Daha doğuma 3 ay var. İnşallah her şey gönlümüzce olur
Günaydın ben 12 haftada doktora gittiğimde tansiyonum bir tık yüksek çıkmıştı. Doktorum evde biraz takip et dedi. Ama tansiyonuda yemekten hemen sonra veya hareketliyken birden oturunca ölçmek doğru sonuçlar vermeyebiliyormuş. Tuzlu ve hamurlu beslenmeyi bi tık kestim ve örneğin sabah tansiyonumu kalkıp tuvalete gittim diyelim bi 5 dakika sonra dinlenerek ölçtüm günün geri kalanlarında da biraz dinlendikten sonra. Normal çıkıyor. Ölçüm alırken nasıl yaptın bilmiyorum ama bir öneri . Benim de kalp rahatsızlığım var hep nabız yüksek ilerliyor.Günaydın hanımlar
24 haftalarda tansiyon takibi yaptınız mı hiç
belirti yok ama tansiyonum 145-73 134-66 133-68 arası gidip geliyor doktor randevu aldım haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?