- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Ben resmen bu gebelik süresinde dışarıdan tiksindim. Hemen şişkinlik gaz yapıyor artık hiç dışardan yemiyorum evde bi ekmek bi zeytin daha iyi geliyor. Geçmiş olsun canım aman dikkat et.Kızlar dün gün içinde yediğim şeyden zehirlenmişim gece hastanede serum takıldı. Çok kötü bir gece geçirdim bu da bana ders oldu daha dışarıda bir şey yemem. Sizlerde dikkat edin aman.
Çok teşekkür ederim canım. İnan bende dışarıdan yemeyi sevmem o gün doğum günü vardı iki çatal kadar anca pasta yedim başıma gelmeyen kalmadı hala ishalim geçmedi. Bakalım inşallah geçer böyle giderse yine doktora gideceğim.Ben resmen bu gebelik süresinde dışarıdan tiksindim. Hemen şişkinlik gaz yapıyor artık hiç dışardan yemiyorum evde bi ekmek bi zeytin daha iyi geliyor. Geçmiş olsun canım aman dikkat et.
Buradayim canimBizim kizceler ne durumdalar neden artık yazmiyorlarmutlutablo @eleanorancalimon @Surayaldz @suara25 @Hestiada @Ozlemce16
Ve diğerleri nerelere saklandiniz huuu
Tablodan kimse kimseyi silmedi?ben dahilBiz bazılarımız başka platformdayız orada takılıyoruzÇok girmiyoruz artık tablodan bile silinmişiz yani çokta gerek yok bize demekki
Günaydın ben 12 haftada doktora gittiğimde tansiyonum bir tık yüksek çıkmıştı. Doktorum evde biraz takip et dedi. Ama tansiyonuda yemekten hemen sonra veya hareketliyken birden oturunca ölçmek doğru sonuçlar vermeyebiliyormuş. Tuzlu ve hamurlu beslenmeyi bi tık kestim ve örneğin sabah tansiyonumu kalkıp tuvalete gittim diyelim bi 5 dakika sonra dinlenerek ölçtüm günün geri kalanlarında da biraz dinlendikten sonra. Normal çıkıyor. Ölçüm alırken nasıl yaptın bilmiyorum ama bir öneri . Benim de kalp rahatsızlığım var hep nabız yüksek ilerliyor.
Ben artış marka aldım 2 tane. Bir tane fitilli düz içime giymeye, bir tane dışarda giymeye ispanyol. Çok memnunum. Ama ben biraz basenliyim normalde deBulursam mutlaka söylerim ama daha fazla deneme yanılma yöntemi de yapmak istemiyorunoysho nun bile öyle pot durdu ki , bulur muyum bilemedim
'şuradan' kelimesinin üstüne tıklarsanız sizi yönlendirecek :)Merhaba benim taytım da oysho ama aşırı pothm linki göremedim
Ben onu da denedim olmadı yaBen artış marka aldım 2 tane. Bir tane fitilli düz içime giymeye, bir tane dışarda giymeye ispanyol. Çok memnunum. Ama ben biraz basenliyim normalde deçok sıkmasın istemiştim bu tam istediğim gibi. Potluk yok sıkmıyor da.
Teşekkür ederim çok güzelmiş sizde güle güle giyin'şuradan' kelimesinin üstüne tıklarsanız sizi yönlendirecek :)
Ben onu da denedim olmadı yabende basen yok bacaklarım da ince . Sadece karın çıkınca pot duruyor
Bende geçen hafta artıştan 4 parça aldım yorumlara bakarak bedeni seçtim. Giymedim ama sanki biraz dar gibi geldi bana emin olamadım ama güzel gözüküyorlar.Ben artış marka aldım 2 tane. Bir tane fitilli düz içime giymeye, bir tane dışarda giymeye ispanyol. Çok memnunum. Ama ben biraz basenliyim normalde deçok sıkmasın istemiştim bu tam istediğim gibi. Potluk yok sıkmıyor da.
Bebisle ben iyiyizBuradayim canim
Ne var ne yok kim ne durumda keyifler iyidir insallh
Sende durumlar nasıl kaç zamandır yoksun inşallah herşey yolundadırBuradayim canim
Ne var ne yok kim ne durumda keyifler iyidir insallh
çok geçmiş olsun, bu ara çok çeşitli salgınlar var, öyle bir şey olabilir mi? parol iyi gelebilir. şirket doktoru varsa, bir günlük rapor vermez mi?Kızlar dünden beri aşırı halsizlik, hafif ateş basması ama ateşim yok sıcak hissediyorum, birde çok hafif bulantım var. İştahsızlık da var sabah artık zorla yedim. Grip mi olacağım yoksa idrar ya da vajinal enfeksiyon mu bilemedim. Vajinal enfeksiyonum başından beri hiç geçmedi ilaçlara rağmen. Doktora gitsem daha yeni gitmiştim, tahlil de isteyecek şimdi dünya para tutacak, kontrol zamanıma daha var. Devlete gitsem bir tane düzgün dr yok şu an mhrs de. Biliyorum doktorları biraz. Birde bu halde işe gidiyorum. O kadar halsizim ki. Dün 12 saat yattım kalkmadan işten gelir gelmez. Kızımla da hiç ilgilenemedim
Ben baya basenliyim. Yorumlara bakarak aldım. Birazcık da büyük aldım kilo alırım daha diye birde sıktı mı rahat edemiyorum giyemiyorum. Tam istediğim gibi geldi. Kapalıyım, ispanyol paçayı dışarda da giyiyorum rahatlıkla uzun tuniklerle.Bende geçen hafta artıştan 4 parça aldım yorumlara bakarak bedeni seçtim. Giymedim ama sanki biraz dar gibi geldi bana emin olamadım ama güzel gözüküyorlar.
Ya ne olduğunu bile anlamadım. Grip desen değilim, idrar yoluna dair bir belirtim de yok. Vücudum yanıyor ve halsizim. Muhtemelen idrar çıkacak o yine de. Parol bende hiç etki etmiyor malesef. Ben devletteyim de uğraşmak istemedim.çok geçmiş olsun, bu ara çok çeşitli salgınlar var, öyle bir şey olabilir mi? parol iyi gelebilir. şirket doktoru varsa, bir günlük rapor vermez mi?
Anladım, vücutta enfeksiyon var yine de belli ki.Ya ne olduğunu bile anlamadım. Grip desen değilim, idrar yoluna dair bir belirtim de yok. Vücudum yanıyor ve halsizim. Muhtemelen idrar çıkacak o yine de. Parol bende hiç etki etmiyor malesef. Ben devletteyim de uğraşmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?