2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar dün gün içinde yediğim şeyden zehirlenmişim gece hastanede serum takıldı. Çok kötü bir gece geçirdim bu da bana ders oldu daha dışarıda bir şey yemem. Sizlerde dikkat edin aman.
Ben resmen bu gebelik süresinde dışarıdan tiksindim. Hemen şişkinlik gaz yapıyor artık hiç dışardan yemiyorum evde bi ekmek bi zeytin daha iyi geliyor. Geçmiş olsun canım aman dikkat et.

Ben resmen bu gebelik süresinde dışarıdan tiksindim. Hemen şişkinlik gaz yapıyor artık hiç dışardan yemiyorum evde bi ekmek bi zeytin daha iyi geliyor. Geçmiş olsun canım aman dikkat et.
Çok teşekkür ederim canım. İnan bende dışarıdan yemeyi sevmem o gün doğum günü vardı iki çatal kadar anca pasta yedim başıma gelmeyen kalmadı hala ishalim geçmedi. Bakalım inşallah geçer böyle giderse yine doktora gideceğim.

Hemşire de söylemişti şu şekilde ölç diye senin dediklerim gibi büyük ihtimal yemek düzenimle alakası var ona dikkat etmem lazım bu ara çok sapıttım
daha önümde 90 gün var
Cuma kontrol var bakalım doktor ne diyecek kilo olaylarına bir ara protein kaçağından şüphelendim yüksek çıkınca tansiyon

Bulursam mutlaka söylerim ama daha fazla deneme yanılma yöntemi de yapmak istemiyorunoysho nun bile öyle pot durdu ki , bulur muyum bilemedim
Ben artış marka aldım 2 tane. Bir tane fitilli düz içime giymeye, bir tane dışarda giymeye ispanyol. Çok memnunum. Ama ben biraz basenliyim normalde de çok sıkmasın istemiştim bu tam istediğim gibi. Potluk yok sıkmıyor da.

Kızlar dünden beri aşırı halsizlik, hafif ateş basması ama ateşim yok sıcak hissediyorum, birde çok hafif bulantım var. İştahsızlık da var sabah artık zorla yedim. Grip mi olacağım yoksa idrar ya da vajinal enfeksiyon mu bilemedim. Vajinal enfeksiyonum başından beri hiç geçmedi ilaçlara rağmen. Doktora gitsem daha yeni gitmiştim, tahlil de isteyecek şimdi dünya para tutacak, kontrol zamanıma daha var. Devlete gitsem bir tane düzgün dr yok şu an mhrs de. Biliyorum doktorları biraz. Birde bu halde işe gidiyorum. O kadar halsizim ki. Dün 12 saat yattım kalkmadan işten gelir gelmez. Kızımla da hiç ilgilenemedim

Ben onu da denedim olmadı ya bende basen yok bacaklarım da ince . Sadece karın çıkınca pot duruyor

Bende geçen hafta artıştan 4 parça aldım yorumlara bakarak bedeni seçtim. Giymedim ama sanki biraz dar gibi geldi bana emin olamadım ama güzel gözüküyorlar.

Buradayim canim
Ne var ne yok kim ne durumda keyifler iyidir insallh
Bebisle ben iyiyiz
Bugün detaylı ultrason için gittim doktorun ağzını bıçak açmadı bakıp geçti soru sorunca doktoruna sor dedi sonuçları kendi doktoruma götürdüm herşey yolundaymis oturur pozisyondaydı oğluşum doktor şimdilik önemli değil ileriki haftalarda yön değiştirir dedi zaten bende oturur pozisyondaymışım evde doğmayınca annem hastaneye gitmiş ebeler masajla düzeltmişler eşime ee ya düzelmezse diyorum etme bulma dünyası sende oturarak kadıncağiza çektirmeseydin mecbur oğlunda anneannesinin intikamını alacak diyor
Çok şükür şimdilik bizde herşey yolunda 640 Gr 30 cm di ölçümler 23+6 çıktı ultrasona göre 2 gün geride sata göre 2 gün ileride günlere takılma 6.ay bitti diye hesapla dedi doktorum
İnşallah hepimizin sorunsuz güzelliklerle dolu geçip gitsin günlerimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza

çok geçmiş olsun, bu ara çok çeşitli salgınlar var, öyle bir şey olabilir mi? parol iyi gelebilir. şirket doktoru varsa, bir günlük rapor vermez mi?

Bende geçen hafta artıştan 4 parça aldım yorumlara bakarak bedeni seçtim. Giymedim ama sanki biraz dar gibi geldi bana emin olamadım ama güzel gözüküyorlar.
Ben baya basenliyim. Yorumlara bakarak aldım. Birazcık da büyük aldım kilo alırım daha diye birde sıktı mı rahat edemiyorum giyemiyorum. Tam istediğim gibi geldi. Kapalıyım, ispanyol paçayı dışarda da giyiyorum rahatlıkla uzun tuniklerle.

çok geçmiş olsun, bu ara çok çeşitli salgınlar var, öyle bir şey olabilir mi? parol iyi gelebilir. şirket doktoru varsa, bir günlük rapor vermez mi?
Ya ne olduğunu bile anlamadım. Grip desen değilim, idrar yoluna dair bir belirtim de yok. Vücudum yanıyor ve halsizim. Muhtemelen idrar çıkacak o yine de. Parol bende hiç etki etmiyor malesef. Ben devletteyim de uğraşmak istemedim.

Anladım, vücutta enfeksiyon var yine de belli ki.

Merhaba kızlar benim gibi sürekli olumsuz rüyalar görüyormusunuz? Her günüm kabus etkisinde geçiyor resmen. Uyumak istemiyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…