Teşekkür ederim evet tuz seramigi de ayrı yapacam üç boyutlu oluyor çok tatlı oluyor dediğin markaya bakayım oğluş büyümeden yapalım artık hatıra kalsın doğduğundan beri erteliyorumCarioca baby parmak boyaları var .Büyük kızımda onu almistim hep etkinliklerde kullanmak için.
Birde tuz seramiginden de yapabilirsin aklında olsun.
Yok cok haklisin, tek bebek buyutmek ayri bir sey. Gel diyince gelen olmayinca ozellikle. Ailesi yani basinda olup destek olanlar cok sansli.Amin ya ben kendimi çok sabırlı sanıyordum . İnsnılmaz sabır isteyen bir süreçmiş bebek büyütmek . Benim bile sabrım yetmedi
Uykusuzluk bas sebep aslindaKızlar son günlerde yaşadığım semptomları ( enerjisiz hissrtme, yorgun uyanma, isteksizlik, uyumama rağmen sürekli uykulu olma, odaklanamama v.b) chatgbt ye sordum. Bana kısa bir test yaptı ve orta derecede depresyon çıktıama cidden iyi hissetmiyorum. İşin tuhaf tarafı da hayatımda herşey iyi gidiyor. Hani bebiş nasibiyle geldş derler ya güzel şeyler oluyor aslında ama heyecanlanmıyorum. ben niye böyle oldum acaba ya hareketsizlikten sanırım.
Sağol canım şimdi biraz daha iyiyiz. Oğlumun ateşi çok şükür dün akşamdan bu yana olmadı sadece kullandığımız fitil çok fena gaz yaptı. Yardımcımız biz daha hasta değilken gitmişti önceden yoksa biraz daha kalırdı.Çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz?
Yardımcınız çocuklar hasta oldu diye gitmiş olamaz dimi
Hastayken çok zor yaa, çocuklar hasta olunca ayrı biz hasta olunca ayrı. Hep birlikte hasta olunca ev içi küçük çaplı bi felaket oluyor
Kullanmıyorsan vitamin kullanmanı öneririmKızlar son günlerde yaşadığım semptomları ( enerjisiz hissrtme, yorgun uyanma, isteksizlik, uyumama rağmen sürekli uykulu olma, odaklanamama v.b) chatgbt ye sordum. Bana kısa bir test yaptı ve orta derecede depresyon çıktıama cidden iyi hissetmiyorum. İşin tuhaf tarafı da hayatımda herşey iyi gidiyor. Hani bebiş nasibiyle geldş derler ya güzel şeyler oluyor aslında ama heyecanlanmıyorum. ben niye böyle oldum acaba ya hareketsizlikten sanırım.
Ben Hataydayım eşimin işinden dolayı seneye nerede olurum bilememBen Konyadayım. Siz?
Koyabiliyorsun istersen bagaja da verebilirsin çok büyük değilse uçağa binerken hosteslere de verebilirsin normalde kabin boylar alınıyor ama ben travelde gördüm hosteslerdeKızlar eylülde izmire gidicez şöyle bş tatil yapalım dedik işk defa uçağa binicem bebekle ilk defa uzak yol yapıcaz biraz korkuyorum ama çok bunaldım gitmek istiyorum size sorum şu bebek arabasını uçağa koyabilşrmiyiz yani nasıl oluyor o işler bni alydınlatırmısınız
Rabbim yar ve yardımcısı olsun, evladını ona bağışlasın. Bize güzel haberlerini vermeniz ümidiyleKızlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama dualarınıza ihtiyacımız var kuzenim 14 yıl isteyip defalarca tüp bebek ameliyatlar tedavilerden sonra kendiliğinden hamile kalmıştı ama ilk günden beri kusuyordu safrakesesi sıkıntı çıkardı doktorlar bebeği almak istedi derken 6.aylarına girdiler bu sabah yine kusmayla beraber suyu gelmiş acil doğuma alınmış henüz 25 haftalık doktorlar bişey demiyor lütfen dualarınızda ona da yer verin rabbim meleğini ona bağışlasın birlikte eve dönmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah onun için sevinemedim bile bebiş küçük geldiği için
Ben kameradan izliyorum canım telefonda uygulaması var sürekli değil arada işim bitene kadar ara ara bakıyorumKızlar bir şey sormak istiyorum, siz bebeğiniz uyurken hala gözetim altında tutuyor musunuz? Gece siz de uyurken değil elbette gün içinde mesela. Ben içerde yatırıyorum ve kendim odadan çıkacaksam bile eşime mutlaka izletiyorum. Gözün üstünde olsun diye.
Bagaj a vermek isterseniz uçak kapısına kadar götürüyorsunuz ve uçak kapısında teslim ediyorsunuz Gayet rahatlık yani. Ben 2 aylıkken yalnız başıma bebeğimle uçağa bindim hemde gece 11 uçağı ile. Çok zor oldu diyemicem korkmayın çünkü uçakta bebekler genelde uyuyor . İnişte ve uçuşta emzirmeniz gerekiyor ya da biberon veriyordanız biberon vermeniz gerekiyor basınç için. Bu kadarKızlar eylülde izmire gidicez şöyle bş tatil yapalım dedik işk defa uçağa binicem bebekle ilk defa uzak yol yapıcaz biraz korkuyorum ama çok bunaldım gitmek istiyorum size sorum şu bebek arabasını uçağa koyabilşrmiyiz yani nasıl oluyor o işler bni alydınlatırmısınız
Ben de o kafadayim. Mecbur kalirsam cok kisa birakiyorum. Gece de kafami besigin dibine koyuyorum. Besikten yanima almak da cok tatli geliyorKızlar bir şey sormak istiyorum, siz bebeğiniz uyurken hala gözetim altında tutuyor musunuz? Gece siz de uyurken değil elbette gün içinde mesela. Ben içerde yatırıyorum ve kendim odadan çıkacaksam bile eşime mutlaka izletiyorum. Gözün üstünde olsun diye.
Hm teşekkürler cnm inşallah rahat gecerBagaj a vermek isterseniz uçak kapısına kadar götürüyorsunuz ve uçak kapısında teslim ediyorsunuz Gayet rahatlık yani. Ben 2 aylıkken yalnız başıma bebeğimle uçağa bindim hemde gece 11 uçağı ile. Çok zor oldu diyemicem korkmayın çünkü uçakta bebekler genelde uyuyor . İnişte ve uçuşta emzirmeniz gerekiyor ya da biberon veriyordanız biberon vermeniz gerekiyor basınç için. Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?