Merhaba canım bizde ikizlerle cumartesi 30+0 oluyoruz çok şükür. Ben de birinin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum baskı yapıyor korkutuyor beni de o aşağıdaki hareketleri. 26.haftada serklaj olmuştum 2 haftadır da hafif sancı çıkıyor nst de endol kullanıyorum. 2-3 gündür akıntım da fazlalaştı amniyon sıvısının azalmasından da korkuyorum. Bakalım cumartesi randevum var inşallah yolundadır herşey.Canım anneler bir çoğunuz 30 laro devirdiniz şükür . Biz de ikizlerle 27 yi doldurduk 28 e geçeceğiz yarın inşallah . Bir ağrım kasılmam yok gibi hareketleri de iyi sanki ama çok aşağıyı tepikliyorlar . Sanki mesane üstü vajinadan çıkacak gibi korkuyorum haliyle . Sizin bebeklerde böyle mi çok baskı oluyor mu .
Evet canım plasenta asagidaoldugu icin öyle benim de. Idrar kaçırma da olabiliyor.Canım anneler bir çoğunuz 30 laro devirdiniz şükür . Biz de ikizlerle 27 yi doldurduk 28 e geçeceğiz yarın inşallah . Bir ağrım kasılmam yok gibi hareketleri de iyi sanki ama çok aşağıyı tepikliyorlar . Sanki mesane üstü vajinadan çıkacak gibi korkuyorum haliyle . Sizin bebeklerde böyle mi çok baskı oluyor mu .
Ayağımı ayıramıyorum bile bazen baskıdan. Özellikle arabaya binerken farkediyorumCanım anneler bir çoğunuz 30 laro devirdiniz şükür . Biz de ikizlerle 27 yi doldurduk 28 e geçeceğiz yarın inşallah . Bir ağrım kasılmam yok gibi hareketleri de iyi sanki ama çok aşağıyı tepikliyorlar . Sanki mesane üstü vajinadan çıkacak gibi korkuyorum haliyle . Sizin bebeklerde böyle mi çok baskı oluyor mu .
Sanırım çatı ağrısından bahsediyorsunuzAyağımı ayıramıyorum bile bazen baskıdan. Özellikle arabaya binerken farkediyorumilk ayağımı attığımda alt bölgede acıma gibi bir his oluyor. Vajinada da baskı oluyor arada
Antibiyotik tüketmeyin doktorlar da çok tavsiye etmiyor. Hastaneye gidin söyleyin durumu mümkünatı olursa boş serum ve parol karışık serım verirlerse durum düzelir.Antibiyotiğin bir dozunu gece ictim. Karnim cok tok degildin o galiba mide bulantısı yaptı. Bulantiya eslik eden karinda kasilma vardi. Saga sola dondukce karnim kasildi durdu. Semsert oldu. Simdi yok gibi ama bilemedim onemli mi?
Kesinlikle git eğer kasılman 5 dk da bire düştüyseAntibiyotiğin bir dozunu gece ictim. Karnim cok tok degildin o galiba mide bulantısı yaptı. Bulantiya eslik eden karinda kasilma vardi. Saga sola dondukce karnim kasildi durdu. Semsert oldu. Simdi yok gibi ama bilemedim onemli mi?
Tuketmem gereken bir konumdayim, doktor verdi ilaci.Antibiyotik tüketmeyin doktorlar da çok tavsiye etmiyor. Hastaneye gidin söyleyin durumu mümkünatı olursa boş serum ve parol karışık serım verirlerse durum düzelir.
Geçmiş olsun
Yok oyle olmadi ana gece en az yarim saat zorlandım. Belki midem bulandigi icindir diyorum simdi. Takip edicem bugunKesinlikle git eğer kasılman 5 dk da bire düştüyse
Oh iyi çok şükür ozaman canım ben yaşıyorum baskasi da yaşamasın zor bir süreç Allah yardımcı olsun hepimize az kaldı dayancazTuketmem gereken bir konumdayim, doktor verdi ilaci.
Yok oyle olmadi ana gece en az yarim saat zorlandım. Belki midem bulandigi icindir diyorum simdi. Takip edicem bugun
Ben istedim canımSezaryen siz mi istediniz? Bi durumdan dolayı mı?
Ay valla kalbim ağzımda oluyor tepikleyince .Evet canım plasenta asagidaoldugu icin öyle benim de. Idrar kaçırma da olabiliyor.
Benzer şeyleri yaşayanları bilmek de iyi hissettiriyor valla . Kızımda herşeyde doktordaydım . Bunda sadece kontrollere gidiyorum .Ayağımı ayıramıyorum bile bazen baskıdan. Özellikle arabaya binerken farkediyorumilk ayağımı attığımda alt bölgede acıma gibi bir his oluyor. Vajinada da baskı oluyor arada
Canımcım çok geçmiş olsunAntibiyotiğin bir dozunu gece ictim. Karnim cok tok degildin o galiba mide bulantısı yaptı. Bulantiya eslik eden karinda kasilma vardi. Saga sola dondukce karnim kasildi durdu. Semsert oldu. Simdi yok gibi ama bilemedim onemli mi?
Sezaryen siz mi istediniz? Bi durumdan dolayı mı?
çok teşekkür ederimCanımcım çok geçmiş olsunantibiyotikle beraber probiyotikte iç şu entroger.. ler var ya onlardan belki biliyosundur da söliyim dedim benim de dün karnım öyleydi ama çok yorulmuştum ona verdim o ağrıları artık haftalarımız arttı farketmeden yükleniyoruz kendimize hem hastalık hem koşturma. İnşallah şimdi daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?