Canım benimkide aşı yapılırken ağladı normal sonuçta canını yakıyorlar ama ben ateşi çıkmadı mesela hiç vermedim duruma göre ver bence sonrasındakiKızlar aşı sonrası ağrı kesiciyi şimdi mi vereyim yoksa ateşin çıkmasını mı bekleyeyim bebek o kadar ağladı ki soramadim
Teşekkür ederim canım uyanınca yine ağladı canı acıyor gibi bı çay kaşığı verdim bende ateş yoktu ama ağrı başlamıştı yine uyuyakaldı minnoşCanım benimkide aşı yapılırken ağladı normal sonuçta canını yakıyorlar ama ben ateşi çıkmadı mesela hiç vermedim duruma göre ver bence sonrasındaki
Geçmiş olsunn inşallah çıkmaz ateşideTeşekkür ederim canım uyanınca yine ağladı canı acıyor gibi bı çay kaşığı verdim bende ateş yoktu ama ağrı başlamıştı yine uyuyakaldı minnoş
Hiç kıyamıyorum ya başka bebeklerde vardı aşı olan onların ağlamasına bile içim içimi yedi
Allah razı olsunGeçmiş olsunn inşallah çıkmaz ateşideBen çok etkilenmiyorum çok şahit olduğum için sanırım çünkü kendim de bebeklere damar yolu vesaire açıyordum Benimde eşim hiç dayanamıyor tansiyonu düşüyor
Huzursuz mu suan.Bizde sabah olduk geldik.Kızlar aşı sonrası ağrı kesiciyi şimdi mi vereyim yoksa ateşin çıkmasını mı bekleyeyim bebek o kadar ağladı ki soramadim
Bizim bahçeli ev ve pencereden tarafta kümes var. Bütün hayvanlar geliyor dökülen yemeklere ve suya. Karga kedi kuşlar. Ve kumrular sürekli penceremde evet. Gece ışık tutup bakıyorum ama görünmüyor odada bi şey. İlaçlasam yine gelirler camdan. Hiç açmamak lazım pencereyi ama olmuyor. Bahçeyi mi ilaçlatsam ki bilemedim. Hayvanlara da yazık. En iyisi klima almak ama eşimi ikna edemiyorum. Sıcaklar uzun sürmüyor diye gereksşz görüyor. Siz söyleyince netleşti kafamda kumrular yüzünden o zaman. Sürekli penceremde geziyorlarPencere balkon gibi yerlerde kuş yuvası var mı?
Kuzenimde bişey göremiyoruz ama delice kaşınıyoruz diyodu penceresinin altına kumrular yuva yapmış yavrularına bakıp uçmuşlar bı tanesi ölünce ondan ve yuvadan kalan bit/yakarcalar eve bulaşmış kız kardeşi akşam karanlıkta ışıkları söndürüp telefonun flaşıyla baza altına ve bebeğinin beşiğinin altına bakmış ki tuz serpmişcesine dolu dolu bitler gündüz ve ışıklı ortamda görünmesi imkansız küçüklükteymiş, onlar herşeyi kaynatıp evi ilaclayarak kurtuldu ve bol çamaşır suyuyla, inşallah sizde öyle değildir bende arada kaşınıyor gibi oluyorum hemen oğluma kollu patikli tulum giydirip klimayı ve pencereleri açıyorum sırf ısırmasın bişey diye ama bir iki kez sivrisinek ısırığı buldum bacağında
Bana doktor aşıdan sonra ver direk dedi ama bana mantıklı gelmedi. Takip ettim, ateşi olmadığı için hiç vermedim ben. Bence takşp edin olursa verinKızlar aşı sonrası ağrı kesiciyi şimdi mi vereyim yoksa ateşin çıkmasını mı bekleyeyim bebek o kadar ağladı ki soramadim
Sadece anne sütü aldığı için bir şey demiyorum içsin dedi. Ama sanki bu aralar uzamaya başladı gibi hissediyorum. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil4030 kg doğdu, maşallah sizin bebiş ikiye katlamış
Akşam mobilyaların altına karanlıkta ışık tutun pencereye yakın olanlar özellikle eğer varsa oralara yumurtluyorlar. Pencere açmadan olmuyor sineklikte fayda etmiyor çok küçük oldukları için geçebiliyorlar hayvanlara zarar vermeyen toz bı ilaç vardı adını hatırlayamadım bizde bahçeli evdeyken tavuk bakmıştık hep bahçeyi ve tavukları ilaçladık onunla ve yemek ile suyu pencereden kapıdan uzağa koyduk etkilenmedik bitinden ama tedbir alın gerçekten çok acıtarak isiriyorlar bebişler henüz çok küçükler Allah korusun sinek bit ısırığından uyuz olan çok duydumBizim bahçeli ev ve pencereden tarafta kümes var. Bütün hayvanlar geliyor dökülen yemeklere ve suya. Karga kedi kuşlar. Ve kumrular sürekli penceremde evet. Gece ışık tutup bakıyorum ama görünmüyor odada bi şey. İlaçlasam yine gelirler camdan. Hiç açmamak lazım pencereyi ama olmuyor. Bahçeyi mi ilaçlatsam ki bilemedim. Hayvanlara da yazık. En iyisi klima almak ama eşimi ikna edemiyorum. Sıcaklar uzun sürmüyor diye gereksşz görüyor. Siz söyleyince netleşti kafamda kumrular yüzünden o zaman. Sürekli penceremde geziyorlar
Banada ateş çıkınca ver dedi ama huysuzlanıp ağlayınca verdim takip edecem günde en fazla 3 kez ver dediği için 2 hakkımızı akşama uzatmaya çalışacamBana doktor aşıdan sonra ver direk dedi ama bana mantıklı gelmedi. Takip ettim, ateşi olmadığı için hiç vermedim ben. Bence takşp edin olursa verin
Biraz mırıldandı emzik ve ayağımda sallayarak sakinleştirip emzirdim uyuttum tekrarHuzursuz mu suan.Bizde sabah olduk geldik.
Ateşini kontrol ediyorum .38 e doğru çıkarsa ozaman calpol vereceğim.
Bebişinede alışırsın zamanla alışmaya mecburuz müdahale etmek içinAllah razı olsunAslında ilk yardım müdahale gibi şeyleri çok yaptım genelde kan tutar beni eşimin kardeşi sağolsun ben onlarla yaşarken her gün bir yerini parçalayarak eve gelirdi mecbur ben müdahale ederdim ondan dolayı soğukkanlılık yüklendi bı bebekler ve kendi evladıma dayanamıyorum benimde eşim herşeye ayilir bayılır nasıl dayaniyorsun der ama bebişe karşı soğukkanlı kan alma aşı hep o yaptırdı evde olmayınca ihale bana kaldı bugün
Kıyamam kuzumaBiraz mırıldandı emzik ve ayağımda sallayarak sakinleştirip emzirdim uyuttum tekrar
Bol bol emzir kokunu alsın sakinleşir dedi hemsiremiz gerçekten de korktuğu için sanki kokumu ister gibi etrafına bakınıp ağlıyor yanına uzanıp emzirince emmese bile ağzında tutup gözlerime bakıyor sakinleşmek için
Türkiyede yaşıyorum izmirdeyim . Sizin içinde hayırlısıBen de sizin gibi düşünüyordum merak ettim Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Ben de yaklaşık 2.03 hafta sonra işe başlayacağım bakıcı bakacak 1,5 yaşında artık kreşe vermeyi düşünüyorum, ilk oğlumdada öyle yaptım dediğiniz gibi kreş çocuğun gelişimi açısından çok çok daha iyi
YaaBizim babanne baktı ilk çocuğa, sabah müge anlı öğleden sonra esra erolla geçiyordu. Bu sene 3. Sınıftı, sabahçı. Öğlen geliyor gelinim mutfaktayı izliyor babannesiyleben dizi bile izlemiyorum evde tv açmıyoruz. Deli oluyorum ama malesef bi şey yapamıyorum. Söylemekle olmuyor. Tamam kızım detip yine bildiğini yapıuor. 1,5 yaşına kadar kendim baktım ücretsizde, ama işim çıktıkça sık sık bıraktım. Spora gittim, derslere gittim. 3 yaşında anaokuluna verdim bu sebepten. Malesef bazı şeylere göz yummak zorunda kalıyoruz. En azından güvenli bakıyor diyorum, babanne olunca arkam çekmiyor. Çok haklısınız, etraf kötülerle dolu. Haberlere baktıkça içim kararıyor. Bir arkadaşımın evine bakıcı geliyor. Kadın o kadar bilinçli ki. Şiir falan ezberletiyor çocuklarına aktiviteler yaptırıyor. Şans işte
Akşam mobilyaların altına karanlıkta ışık tutun pencereye yakın olanlar özellikle eğer varsa oralara yumurtluyorlar. Pencere açmadan olmuyor sineklikte fayda etmiyor çok küçük oldukları için geçebiliyorlar hayvanlara zarar vermeyen toz bı ilaç vardı adını hatırlayamadım bizde bahçeli evdeyken tavuk bakmıştık hep bahçeyi ve tavukları ilaçladık onunla ve yemek ile suyu pencereden kapıdan uzağa koyduk etkilenmedik bitinden ama tedbir alın gerçekten çok acıtarak isiriyorlar bebişler henüz çok küçükler Allah korusun sinek bit ısırığından uyuz olan çok duydum
Bu gidişle ben uyuz olucam daöylr huylandım ki. Allahtan bebişe bi şey yapmadılar büyük kızla beni yiyorlar. Bahçeye attırayım ilaç söyliyim de
Aynen öyle inşallah alışacam ondan çok ben ağlaya ağlaya alıştıracak miniko inşallah adaşı amcası gibi hergun bı parçası elinde eve gelmesin de aşıya ateşe razıyımBebişinede alışırsın zamanla alışmaya mecburuz müdahale etmek için
Amin biran önce atlatsin kuzular inşallah senin kuzunun da ilerlemeden düşer hemencecik ateşiKıyamam kuzuma
Bende aşı sonrası hemen oracıkta emzirdim.Sonra arabasında uyuyakaldı 1 saat.
Ateş 37.2 37.3 te seyrediyor şuan.Umarim ilerlemez .Gelmiş geçmiş olur inşallah hepimizin.
4.Ay hemen hemen dedi bize 18 EkimKızlar bizim aşı kartına su çiçeği aşısını 16 Eylül yazmışlar sizin ne zaman
Diğer gelenlere de 4. Ay dedi bana Eylül yazmış bı ara mesaj atıp sorayım o zaman4.Ay hemen hemen dedi bize 18 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?