Isırgan otu çayı süt için iyi geliyordu bana. Aktardan ya da köyden filan gelenleri içiyordum. Hazır karışım süt çayları olarak bilmiyorum.Süt arttırıcı çay aldınız mı kızlar? Araştırıp karar veren varsa yazabilir mi?
Canım çevremde 31 haftalık 33 haftalık doğum yapanlar oldu çok şükür çocuklarının hicbi şeyi yok sapasağlam içini ferah tut çok daha düşük haftalarda kilolarda doğan bebekler var her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle sen olabildigince içini ferah tut şimdi eskisi gibi de değil parmak kadar bebekleri bile yasatiyolar 32.hafta çok erken değil dualarımız seninleKızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Amin canım inşallah. Sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalım inşallah.bekler annesi bekler güzel düşünelim artık inşallah sağlıkla kavuşalım da
heheh aklıma ilk annemin yapıp iç diye uzattığı zaman geldi aklıma ah zalim zaman :)Rezene çok kötü kokuyor sade içmem mümkün değilkarışımlarda daha kolay içilebilir seçenek var mı acaba onu merak ettim
Dr mfk nın bir takviyesi vardı övülüyordu ama ben de onu araştıracaktım bir siz de bakın istersenizRezene çok kötü kokuyor sade içmem mümkün değilkarışımlarda daha kolay içilebilir seçenek var mı acaba onu merak ettim
öncelikle bol su, tabi ki proteinden zengin beslenme. bunun dışında kuru incir ve hurmanın çok faydasını gördüm. ikisi de baş ucu yiyeceklerimdi :) ilerleyen dönemlerde iki incir bile mastit yapacak seviyeye getirirdi. dereotu gibi yeşillikler ve bulgur da süt yapıyormuş.Süt arttırıcı çay aldınız mı kızlar? Araştırıp karar veren varsa yazabilir mi?
Evet öyle yapacak bir şey yok bu halimizede şükürŞimdiden uyku biriktirme diye bir şey yok benceuyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın demek insanı psikolojik olarak etkiliyor. Evet tamam bebek olunca şimdiki gibi uyuyamayacağız belli ama şimdi uyumamızın sonrasına da bize faydası yok. Kendimizi uykusuzluğa alıştırmak daha iyi bence. Tabi hamilelikte düzenli uyku da güzel bir şey ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok.
Annelerimizden allah razı olsunheheh aklıma ilk annemin yapıp iç diye uzattığı zaman geldi aklıma ah zalim zaman :)
içemiyorum demiştim burnunu kapat bir seferde dik demiştiiçmen lazım olmaz diye de fırçalamıştı
Yiyecekleri duydum canım çayda muhakkak içmek gerekir yaz sıcağı ama işte ana yüreği içmek zorunda hissederim kendimi diye önceden alıp bulundurayım diyorumöncelikle bol su, tabi ki proteinden zengin beslenme. bunun dışında kuru incir ve hurmanın çok faydasını gördüm. ikisi de baş ucu yiyeceklerimdi :) ilerleyen dönemlerde iki incir bile mastit yapacak seviyeye getirirdi. dereotu gibi yeşillikler ve bulgur da süt yapıyormuş.
kimyon çayı da içerdim, bebeği de rahatlatsın diye gaz açısından.
Humana still tee ve lactamil kullanmsitim hala var mi bilmiyorumSüt arttırıcı çay aldınız mı kızlar? Araştırıp karar veren varsa yazabilir mi?
Bence zorunlu değil nacizaneYiyecekleri duydum canım çayda muhakkak içmek gerekir yaz sıcağı ama işte ana yüreği içmek zorunda hissederim kendimi diye önceden alıp bulundurayım diyorum
Allah'tan acilmam yok canım sadece 22 ye düştü ama akşama 25 olduCanım korkma benim 16 mm rahim agzim ve açılma ile evde yatıyorum. Kasılma bitince seni çıkarırlar ama evde hep yatmanı isterler. Geçmiş olsun herşey düzelecek.
Allah'tan acilmam yok canım sadece 22 ye düştü ama akşama 25 olduCanım korkma benim 16 mm rahim agzim ve açılma ile evde yatıyorum. Kasılma bitince seni çıkarırlar ama evde hep yatmanı isterler. Geçmiş olsun herşey düzelecek.
Şehir hastanesi deyim canım annem eşim geliyor ama görüş saatlerinde görüyoruz izole altındayım birde influenza oldumDevlette misin canım? Yakının var mı yanında? Allahın izni ile yakında çıkarırlar merak etme. Çok geçmiş olsun.
Vücudumda çok fazla enfeksiyon çıktı doktor muhtemelen kasılmalar ondan kaynaklı olmuş dedi erken doğum tehdidi yapıyormuş enfeksiyonUmarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci, bebiş durabildiği kadar durur. Çok geçmiş olsun
Ah canim benim Allaha emanet insallah korktugun gibi olmaz saglikla gelsin minik yavrunNeler olmuş grupta bugün. Bende gün boyu hastanedeydim suyum alt sınırdaymış bebişde gelişim geriliği var kan akılı da yavaş her an herşey olabilir dedi doktorum şehir hastanesindeydim üniversiteye yönlendirdi oradan da zar zor randevu buldum çok korkuyorum çok yalnız hissettim kendimi bugün inşallah sağ salim kucağıma alırım dua edin nolur
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda iyileşir çıkarsın.Allah'tan acilmam yok canım sadece 22 ye düştü ama akşama 25 oldu
Şehir hastanesi deyim canım annem eşim geliyor ama görüş saatlerinde görüyoruz izole altındayım birde influenza oldum
Dualarımız sizinle canım. Her an her şey olabilir derken? Doğum mu olabilir diyor? Inşallah her şey düzelir sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım.Neler olmuş grupta bugün. Bende gün boyu hastanedeydim suyum alt sınırdaymış bebişde gelişim geriliği var kan akılı da yavaş her an herşey olabilir dedi doktorum şehir hastanesindeydim üniversiteye yönlendirdi oradan da zar zor randevu buldum çok korkuyorum çok yalnız hissettim kendimi bugün inşallah sağ salim kucağıma alırım dua edin nolur
çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Neler olmuş grupta bugün. Bende gün boyu hastanedeydim suyum alt sınırdaymış bebişde gelişim geriliği var kan akılı da yavaş her an herşey olabilir dedi doktorum şehir hastanesindeydim üniversiteye yönlendirdi oradan da zar zor randevu buldum çok korkuyorum çok yalnız hissettim kendimi bugün inşallah sağ salim kucağıma alırım dua edin nolur
Aaaa enfeksiyon neyden kaynaklı acaba? Antibiyotikli seru m varıyorlardır de mi?Vücudumda çok fazla enfeksiyon çıktı doktor muhtemelen kasılmalar ondan kaynaklı olmuş dedi erken doğum tehdidi yapıyormuş enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?