2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Süt arttırıcı çay aldınız mı kızlar? Araştırıp karar veren varsa yazabilir mi?
Isırgan otu çayı süt için iyi geliyordu bana. Aktardan ya da köyden filan gelenleri içiyordum. Hazır karışım süt çayları olarak bilmiyorum.

Canım çevremde 31 haftalık 33 haftalık doğum yapanlar oldu çok şükür çocuklarının hicbi şeyi yok sapasağlam içini ferah tut çok daha düşük haftalarda kilolarda doğan bebekler var her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle sen olabildigince içini ferah tut şimdi eskisi gibi de değil parmak kadar bebekleri bile yasatiyolar 32.hafta çok erken değil dualarımız seninle

Rezene çok kötü kokuyor sade içmem mümkün değil karışımlarda daha kolay içilebilir seçenek var mı acaba onu merak ettim
heheh aklıma ilk annemin yapıp iç diye uzattığı zaman geldi aklıma ah zalim zaman :)
içemiyorum demiştim burnunu kapat bir seferde dik demişti içmen lazım olmaz diye de fırçalamıştı

öncelikle bol su, tabi ki proteinden zengin beslenme. bunun dışında kuru incir ve hurmanın çok faydasını gördüm. ikisi de baş ucu yiyeceklerimdi :) ilerleyen dönemlerde iki incir bile mastit yapacak seviyeye getirirdi. dereotu gibi yeşillikler ve bulgur da süt yapıyormuş.
kimyon çayı da içerdim, bebeği de rahatlatsın diye gaz açısından.

Evet öyle yapacak bir şey yok bu halimizede şükür

Yiyecekleri duydum canım çayda muhakkak içmek gerekir yaz sıcağı ama işte ana yüreği içmek zorunda hissederim kendimi diye önceden alıp bulundurayım diyorum

Humana still tee ve lactamil kullanmsitim hala var mi bilmiyorum bestlak damla da kullanmistim hepsine yuklenince alerji olmustum daha da hicbisey icmemistim en iyi sey dinlenme uyku pozitif ortam ve ilik dus gelmistl bana

Canım korkma benim 16 mm rahim agzim ve açılma ile evde yatıyorum. Kasılma bitince seni çıkarırlar ama evde hep yatmanı isterler. Geçmiş olsun herşey düzelecek.
Allah'tan acilmam yok canım sadece 22 ye düştü ama akşama 25 oldu
Devlette misin canım? Yakının var mı yanında? Allahın izni ile yakında çıkarırlar merak etme. Çok geçmiş olsun.
Şehir hastanesi deyim canım annem eşim geliyor ama görüş saatlerinde görüyoruz izole altındayım birde influenza oldum

Neler olmuş grupta bugün. Bende gün boyu hastanedeydim suyum alt sınırdaymış bebişde gelişim geriliği var kan akılı da yavaş her an herşey olabilir dedi doktorum şehir hastanesindeydim üniversiteye yönlendirdi oradan da zar zor randevu buldum çok korkuyorum çok yalnız hissettim kendimi bugün inşallah sağ salim kucağıma alırım dua edin nolur

Ah canim benim Allaha emanet insallah korktugun gibi olmaz saglikla gelsin minik yavrun

Allah'tan acilmam yok canım sadece 22 ye düştü ama akşama 25 oldu

Şehir hastanesi deyim canım annem eşim geliyor ama görüş saatlerinde görüyoruz izole altındayım birde influenza oldum
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda iyileşir çıkarsın.

Dualarımız sizinle canım. Her an her şey olabilir derken? Doğum mu olabilir diyor? Inşallah her şey düzelir sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım.

çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…