- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Doğru söylüyorsunuz, zaten Ankara'nın havası çok kirli olduğu gibi evler genelde merkezi ısınmayla ısıtıldığı için aşırı sıcak ve kuru oluyor. Bozkırın ortasında kuruduk kaldık. Yine de severim, canım AnkaraYani inşallah yaşamaz. Şimdi hava kirliliğinden yok peteklerden bilmem nelerden burun tıkanıklığı illaki oluyor cocuklarda yazın olur mu hiç bilmiyorum ama belki de oladabilir demişti arkadaşlarım bende aldım dursun dedim
34 ten sonra hazırlamayı düşünüyordum normalde pazartesi kontrolüm vardı bebegin asagda durdugunu iki haftanin kritik olduğunu söyledi doktorum.hazırladım bugün ne olur ne olmaz diyeHastane çantası için erken mi sizce? İlk doğumumda hazırlamıştım 32’de gerçi de :) çekmeceler düzene girecek o yüzden hazırlama arzum var
Maalesef orasını söyleyen yokAh o sıcakta korseleri nasıl takacağız...
Off işiniz & işimiz zorMaalesef orasını söyleyen yokevde olsam klimayla idare ederim de annemde olursam yandım takmasam da zaten göbeğim var sezeryan göbeği de kalırsa hiç iyi olmaz
Ben hiç korse takmadım sporla gitti valla yazın ara verince hop geri gelmişti o değişik bi duruş sezaryen göbeği diyim yaniOff işiniz & işimiz zorBugün konuştuğum arkadaşım da Temmuz'da doğum yapmıştı. Korseye çok niyet etmiş ama sıcakta hiç takamamış...
Doğru haklısınız ama kuru kuruya yıkayıp ütületip göndermek de olmazKendinizi iyi hissediyorsanız, gücünüz yerindeyse hazırlayın aradan çıksın. Ben de 32. haftanın içindeyim. Çalışmalarım yoğun olduğu için o işlere henüz hiç giremedim ama başım bu kadar kalabalık olmasa bir gün ayırıp ben de hazırlamak isterdim sizin gibi. Gerçi biraz da beraber yıkayıp ütüleyelim diyen arkadaşlarımı kırmamak için erteledim. Senden haber bekliyoruz dediler. Kültürümüzün tuhaflığı da şu ki insanlar güya yardıma gelmeyi teklif ettiler ama ben onların gelişini de misafir ağırlamak gibi algılıyorum. Çünkü biliyorum ki en nihayetinde insanları yedirip içirmek gerekecek. O da ekstra efor demek benim için. Kendi içinde çelişkili haller
Ah o sıcakta korseleri nasıl takacağız...
Ben gerçek bir korse alıp kullanmadım ama eski usul kumaş sardım göbeğime. Annem eski çarşaftan kesmişti hatta. Benim doğumlarım hep soğuğa denk gelmişti uzun süre kullanabildim. Ama şimdi yazın sarabilecek miyim pek emin değilim. Ama sarsam iyi olur ben faydasını gördüm bayağı toparlıyor.Bugün gebe okulunda bunu da konuştuk göbek istemiyorsak mutlaka normal doğumdan 1 gün sonra sezeryandan da 1 hafta sonra korse takın dediler kundağı da ebe hanımlar kendileri kullanmışlar rahatlık oluyor öneririz dediler ama emzirirken mutlaka bebişin elini teninize degdirin ten teması olsun sonra yine kundak yapın dediler bende muslin örtü alacam kundak için yaz bebişi olacak daha serin olur muslinler
Gule gule kullanin, tam zamaninda kullanmak kismet olsun34 ten sonra hazırlamayı düşünüyordum normalde pazartesi kontrolüm vardı bebegin asagda durdugunu iki haftanin kritik olduğunu söyledi doktorum.hazırladım bugün ne olur ne olmaz diye
Bizimki pek sevmezdi kundak, cok nadir yaptik. Ancak emzik ve kundagin kurtarici oldugunu duydum cevremden. Bence ozel kundak olmasa da, muslin ya da battaniye ile de yapilsa olur. Kalcayi cok sikmadan, yari kundak gibi.Hanımlar bugün bir arkadaşım kesinlikle kundak almalısın dedi. Sizin görüşünüz nedir? Daha önce alıp kullananlar varsa marka, ürün önerebilir misiniz? Herhangi bir kundak iş görür mü? Ya da hiç almayıp müslin örtülerle kundaklasak nasıl olur?
Ilk gunden degil ama ne olur ne olmaz burnu tikanir, tikanmasa bile kirlenir, rahatsiz edebilir. Otri bebe gayet isimizi gördü. Manuel, kendimiz cekiyoruz. Yedek ucu da eczanede mevcut oluyor.Bir soru daha gelsin o zaman. Burun aspiratörü elzem mi? En baştan itibaren kullanılır mı?
Annemde bez sar korsede dayanamazsin diyo ama duruma göre bakarım birinden ödünç alıp denerim korseyi dayanamazsam kumaş sararim eğer etkili olursaBen gerçek bir korse alıp kullanmadım ama eski usul kumaş sardım göbeğime. Annem eski çarşaftan kesmişti hatta. Benim doğumlarım hep soğuğa denk gelmişti uzun süre kullanabildim. Ama şimdi yazın sarabilecek miyim pek emin değilim. Ama sarsam iyi olur ben faydasını gördüm bayağı toparlıyor.
Oğlumda kundakta çok rahat ettim ben ilk annemlere izin vermedim baktım uyanıyor devamlıHanımlar bugün bir arkadaşım kesinlikle kundak almalısın dedi. Sizin görüşünüz nedir? Daha önce alıp kullananlar varsa marka, ürün önerebilir misiniz? Herhangi bir kundak iş görür mü? Ya da hiç almayıp müslin örtülerle kundaklasak nasıl olur?
Yok yorgun hissetmekten kaynaklıydı yatmamYatma mecburiyetin mi var canım eğer yoksa şöyle evin için de biraz hızlı adımlar hatta yapabilirsen bacaklarını karnına doğru çekip çok değil biraz çeksen yeterli öyle yurusen faydası oluyor
Daha önce safra kesesi ameliyatı olmuştum. O zaman eşim korse almış bana ama hiç kullanmadım dikişlerimi rahatsız eder diye. O da nereden duyup aldıysa artıkKorseyi 1 hafta sonra kullanıyoruz fark ediyor tavsiye ederim kullanılmasını bol bol yürüyüş yapar su içerseniz süper olur kumaş yada karnı sarma tam performans olmuyor çünkü her yeri aynı saramıyoruz
Aynen, kuru kuruya iş yaptırıp gönderilir mi. İzzet ikram olmadan olmaz. Bakalım inşallah önümüzdeki günlerde, haftalarda o gücü kendimde bulabilirimDoğru haklısınız ama kuru kuruya yıkayıp ütületip göndermek de olmazbenim eskiden de kalma kıyafetler olunca baktım yıkamak epey uzun sürecek, geçen hafta hızlıca giriştim. Yeni alınanlar hazır, eskilerden de lekeli olanları geçirmece vs uğraşıyorum. Aklımda kalacağına yapmazsam sıkıntı geliyor
Bende safta kesesi ameliyatı oldum açık mı olmuştu ameliyatınız ben kapalı oldum 3 minik kesi vardı sadece ve ameliyattan sonra çok güzel zayıflamıştım karnım dümdüzdü Ah ahDaha önce safra kesesi ameliyatı olmuştum. O zaman eşim korse almış bana ama hiç kullanmadım dikişlerimi rahatsız eder diye. O da nereden duyup aldıysa artıkBelki o korseyi denerim ben de. Ama işte akıllarda hep aynı soru: Ne kadar faydalı olursa olsun yaz sıcağında, lohusa hormonlarıyla korseyi nasıl takacağız?
Kapalıydı benim de. Ama korseyi kullanmaya cesaret edemedim. Bir de göbeğim filan da yoktu. Dedim ya eşim nereden duymuş da almış gelmiş bilmiyorum, belki de unuttumBende safta kesesi ameliyatı oldum açık mı olmuştu ameliyatınız ben kapalı oldum 3 minik kesi vardı sadece ve ameliyattan sonra çok güzel zayıflamıştım karnım dümdüzdü Ah ah
Valla sıcak olması bizim bolbol sıvı almamıza yarayacakben az pozitif düşünmek istiyorum korse atlet yada badi üstüne takmıştım yazın kullanırken bir tık daha rahattı benim bünye müsait sezeryan göbeği kalmasına o yüzden takcam boyun düzleşmesi de var o yüzden en kısa surede üstümdeki agırlıktan kurtulmam lazım doğumdan sonra
Başta müslin örtüyle deneyip olmadı bunlardan almak daha mantıklı olacak galibaBu linktekine yazlık diyorlar ama bu bile sıcak olmaz mı?bende emin olamadım alsam mı diye Babys Field 4 Katlı Pamuklu Antialerjik Bambu Müslin Kundak - Fiyatı, Yorumları
Valla haziran lohusa ateş basmasıKapalıydı benim de. Ama korseyi kullanmaya cesaret edemedim. Bir de göbeğim filan da yoktu. Dedim ya eşim nereden duymuş da almış gelmiş bilmiyorum, belki de unuttumPozitif düşünelim zaten, ben de o kafadayım. Sadece şu an bile çok sıcaklıyorum. Geceleri cam açık yatıyorum. Lohusalıkta, Haziran ayında bu sıcak basmaları korse ile nasıl olur onu kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?