2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar aranızda namaz kılan var mı bana bebekli hayatımda kılmak zor geliyor gözümde büyüyor halbuki en fazla 10 dk
Bebeğe gece kalktığımda saate de bakıyorum, genelde ya imsak girmiş oluyor ya da 5-10 dk kalmış oluyor, hemen biraz bekleyip imsaktan sonra o sırada sabah namazını kılıyorum, bir daha ezan okunmasını filan beklemiyorum. Gün içinde çok koşturmaca oluyor ama onlara da diyanetin namaz alarmı kurulu. Son yarım saat 45 dk kala alarm çalıyor, kılmamışsam hemen hatırlayıp kılmam için iyi oluyor. Bazen yatsı namazında çok üşeniyorum, geç vakite kalırsa kılmadan uyuduğum oluyor, o zaman da gece için kurulu alarmım var zaten imsaktan önce ona kalkıp kılıyorum. Vakitleri kaçırmamaya çalışıyorum ama kaçırdıklarım da oluyor kaza etmeye çalışıyorum. Allah kabul etsin hepimizin ibadetlerini.

Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı benimki bacaklarıyla kendini itekliyor yukarı doğru kucakta zıplıyor ama dönmüyor

Maşallah ne güzel Allah daim etsin

Maşallah maşallah. Darısı çok isteyip de tembellikten yapamayanlara olsun. Ne güzel çok imrendim şu an size. Kaç gündür aklımda. Çok Kızıyorum kendime ama sonuç değişmiyor. Çok üşeniyorum.

Kızlar bebiş elini emerken çekiyor musunuz yoksa izin veriyor musunuz emmesine? Hangisi doğru hiç okudunuz mu bununla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…