2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar hamileliğinde burgerking den yiyen var mı ? Ben normalde evde hamburgerimi yapar yerim ama bugün ilk kez dayanamayıp burgerking den yedim. Yedikten sonrada pişman oldum tabi .
Bende yedim geçen hafta burgerking değildi de farklı bir burgerciydi. Boşver canın çekmiş yenişsin her gün yemiyoruz :) bebişe yarasın :)

Oh çok şükür sevindim işte bazen makineler cihazlar yanlış ölçebiliyor sıkıntı çıkabiliyor, sonunda güzel neticelenmiş ne güzel, hep böyle gitsin inşaallah
Evet çok şükür biz de sevindik bugün, inşaallah hepimiz hep güzel haberler alalım.

Bekler bekler inşaallah sen gönlünü ferah tut. Yapılacak her şeyi fazlasıyla yapıyorsun, bebişin de inşaallah sabredecek duracak sağ salim yerinde. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşaallah.

Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim son dört hafta geçer çabucak merak etme dayanır bebiş sen dinlenmeye devam et mutlaka

Bekler bekler inşaallah sen gönlünü ferah tut. Yapılacak her şeyi fazlasıyla yapıyorsun, bebişin de inşaallah sabredecek duracak sağ salim yerinde. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşaallah.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu bitsin inşallah. Sen nasılsın canım?

İnşallah canım. Cok teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasil gidiyor?
Nasıl olsun iyiyim şükür, herşey yolunda hala plasenta aşağıda ama rahimi kapatmamış. 10 gün sonra Fransaya gidiyorum annemlerin yanına orda doğum yapcağım. Burda devlette güvenemedim inşallah yolculuk güzel geçer, tedirginim biraz

Cok sükür cok sevindim sağlıkla gelsin zamanında inşallah

Ayyy ne gıcıklar. Bir oğlum var, inan 50 tane kıza değişmem. Şimdi de kızım olacak inşallah ve etrafımda gördüğüm çoğu kız cadının teki. Hiç sevmem öyle çocuk. İnşallah kızım, oğluma benzer. Benim oğlum dünya tatlısı. Noluyomuş yani erkek olunca. Bunu diyenlerin eğitim seviyesi düşük, kültürsüz oluyorlar genelde. Erkek çocuklarını yaramaz kızları da prenses diye etiketleyip her türlü şımarık çocuk yetiştiriyorlar. Çocuk yetiştirmekten haberleri dahi yok. Doğurmuşlar o kadar işte.

Zor bir süreç geçirmişsin, sağlıkla kavuşun inşallah. Hiç ama hiç kucağından indirme. Bebekler anne karnında bile sevilip sevilmediğini anlarlar. Bebek bakımı evet kolay değil ama inanılmaz mutluluk verici. Zor günlerinde şunu unutma, annelikte günler uzun yıllar kısa

Kundak hele hele sıkı kundak kesinlikle iyi bir şey değil. Bebeğin öyle rahat uyuduğunu söylüyorlar ama doğru değil. Yine de çok istiyorsan müslin bi örtüyle hafif sarmalayabilirsin. Mumya gibi yapıyolar bebeleri ayyy

Bir soru daha gelsin o zaman. Burun aspiratörü elzem mi? En baştan itibaren kullanılır mı?
Bu da kesinlikle kişiye, bebeğe göre değişiyor. Ben mesela bunu çok kullandım, yine alacağım. Arkadaşım yeni doğum yaptı, ilk bebeğinde de hiç kullanmamış çok gereksiz olarak görüyor ben bebeğin burnu tıkalı olunca kendim nefes alamam

Kızlarrr 60X100 ölçülerinde beşiği bebek kaçıncı ayına kadar kullanabilir ? Tecrübeli annelerrr

Dün benim de kontrolüm vardı. Doktor sezeryan yerinde ağrı, acı oluyor mu diye sordu. Benim yok, olmasi durumunda ne diyecekti bilmiyorum. Olması durumunda mutlaka belirtmek gerek demek ki.
Yaa benim çok ağrım var sezaryen yerimde, duramıyorum resmen. Neden sordu acaba. Yarın gidicem inşallah doktora bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…