Evet beni de... seni anlıyorum. Bu konuda yanliz değilsin. Herseye ve herkese yetememek korkusu oluşuyor. İnşallah Allah gücünü verir canım da kolaylıkla ve huzurla geçiririz günlerimizi.Zaman yaklastikca korkularim cikiyor kesinlikle fark ediyorum. Daha birkac aydir -ki o da arada aksayarak hastalik sebepli vs- gece deliksiz uyumaya baslamistim. Simdi 3-4 sene tekrar uykusuz kalacak olmak, sezaryen olmak dusunduruyor
Aminn insallah cok teşekkür ederim hepimiz kavuşalım saglikla insallah.Oyyyy rabbim kolaylık versin, birinin hamileyken yatmak zorunda olduğunu duyunca tüylerim diken diken oluyor. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
Allah kolaylık versin canim.Yarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttuHep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım
Magnezyum eksikliği diye biliyorum bende o da tetikliyor diye okumuştum.denir için en iyi keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alabilirsiniz Üzerine limon damlatın öyle tüketinYarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttuHep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım
Magnezyum günde 2 defa alıyorum multivitaminin haricinde. Ay evde keçiboynuzu pekmezi var, üstelik yeni geldi ama hiç aklıma gelmemişti içmekMagnezyum eksikliği diye biliyorum bende o da tetikliyor diye okumuştum.denir için en iyi keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alabilirsiniz Üzerine limon damlatın öyle tüketin
Ben bol giyip farkettirmemeye çalışıcağım. İnşallah anlamazlar. 25. Haftalığım diycem 3. Gebelik dicem çok büyük bir karnım yok inşallah farketmezler. Kontuardamı soruyor yoksa uçağa biniştemi ?1 ay önce uçtum, ilk defa hamile misiniz diye sorup not aldilar. Pegasus ise 36 haftaya kadar rapor sormuyir.
Benim gece sıçralamalarım oluyor huzursuzum depremden sonra daha kötü, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ama yinede her gece kramplarım çok fazla oluyor.. az kaldı diye kendimi avutuyorumCanım yalnız değilsin benim de ağrımayan yerim yok . Odadan odaya zor gidiyorum gerçekten . Yarın yine bi işe gideceğim dayanamazsam izin yazacağım . Evde tek olmaya da korkar oldum şu depremde tek yakalandık kızımla çok korktuk .
Benim de epey uzundu surdu, galiba 17-18 di gectigiBende de sanki hafif var gibi. Geçen hafta yoktu mesela. Umarım daha da artmaz bu hali ile kalır
Ben neredeyse 20. haftaya kadar çok çektim bu mide konularından. Tekrar o günleri yaşamak istemiyorum. Bazen aç bile kalmaya razı oluyorum o rahatsızlıktansa
Ucakta sira beklerken sordular ama kaç sefer uctum kimse bisey demedi. Pegasus 36 ya kadar sormuyor. Thy 32 galiba.Ben bol giyip farkettirmemeye çalışıcağım. İnşallah anlamazlar. 25. Haftalığım diycem 3. Gebelik dicem çok büyük bir karnım yok inşallah farketmezler. Kontuardamı soruyor yoksa uçağa biniştemi ?
Benim gece sıçralamalarım oluyor huzursuzum depremden sonra daha kötü, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ama yinede her gece kramplarım çok fazla oluyor.. az kaldı diye kendimi avutuyorum
Benim de bacak ağrım kramplar ve kalça ağrım çok oluyordu bide ben spor yapiorum yürüyüş de yapiorum baya bacak ağrısı yasiordum ocean markasının magnezyumunu aldık o günden beri ağrı sızı yok uykularım çok kaliteli valla bence ocean alsın tüm hamilelerBen bol giyip farkettirmemeye çalışıcağım. İnşallah anlamazlar. 25. Haftalığım diycem 3. Gebelik dicem çok büyük bir karnım yok inşallah farketmezler. Kontuardamı soruyor yoksa uçağa biniştemi ?
Benim gece sıçralamalarım oluyor huzursuzum depremden sonra daha kötü, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ama yinede her gece kramplarım çok fazla oluyor.. az kaldı diye kendimi avutuyorum
Pegasus 36’ya kadar sormuyor demişsin ama o zaman e-Devletten 33 haftalık olduğumuz ispatlıyım yeterli olur doğru mu?Ucakta sira beklerken sordular ama kaç sefer uctum kimse bisey demedi. Pegasus 36 ya kadar sormuyor. Thy 32 galiba.
Ya ben sünnetli gibi yürüyorum gerçekten ağrım var. Varismi oldu noldu anlamadın resmem vajinam ağrıyor sürekli ve bacaklarımla vajina arasındaki kemikler ağrıyor. Ocean deniyeceğimBenim de bacak ağrım kramplar ve kalça ağrım çok oluyordu bide ben spor yapiorum yürüyüş de yapiorum baya bacak ağrısı yasiordum ocean markasının magnezyumunu aldık o günden beri ağrı sızı yok uykularım çok kaliteli valla bence ocean alsın tüm hamileler
Deneyin bence bana çok faydası oldu umarım sizede olur bana da hamile bir arkadaşım önermişti onunda ağrılarını geçirmiş ben devletin karşıladığı bi magnezyum kullanıyordum o yetersiz kalıyordu pelvik ağrısı da yaşıyordum bak siz deyince hatırladım şimdi o da yokPegasus 36’ya kadar sormuyor demişsin ama o zaman e-Devletten 33 haftalık olduğumuz ispatlıyım yeterli olur doğru mu?
Ya ben sünnetli gibi yürüyorum gerçekten ağrım var. Varismi oldu noldu anlamadın resmem vajinam ağrıyor sürekli ve bacaklarımla vajina arasındaki kemikler ağrıyor. Ocean deniyeceğim
Soğuk suya sokun ayaklarınızı. O bir süre huzursuzluğu geçiriyor. O arada uykuya dalabilirsiniz belki. Demir eksikliğinden ziyade magnezyum eksikliği sebep oluyor. Bir de sinir stresten çok tetiklenir. Bizim evde bundan çekmeyen yok, maalesef oradan biliyorumYarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttuHep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım
uygun olur diye düşünüyorum.Pegasus 36’ya kadar sormuyor demişsin ama o zaman e-Devletten 33 haftalık olduğumuz ispatlıyım yeterli olur doğru mu?
Ya ben sünnetli gibi yürüyorum gerçekten ağrım var. Varismi oldu noldu anlamadın resmem vajinam ağrıyor sürekli ve bacaklarımla vajina arasındaki kemikler ağrıyor. Ocean deniyeceğim
aman demiri ihmal etmeyin, umarım eğitim güzel geçer.Yarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttuHep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım
İçine sinen renk en güzel renktirArkadaşlar fotoğraf çekimi yaptıracak olan var mı? Ben fotoğrafçıdan bilgi istedim. Uyguladığı paketleri ve fiyat tarifesini göndermiş. İçinden abartılı olmayan birini seçip yaptıracağız. Doğumdan sonra değil ama hamileyken stüdyoda eşimle birlikte çekim olsun istiyorum. Kıyafet düşünmeye başladım. Evde siyah şifon bir elbisem var. Göğüs altından büzmeli, tam hamile kıyafeti. Sadece bir kere giydim. Şimdi onu çekimlerde değerlendirmek istiyorum. Eşim de krem ceket, siyah pantolon giyecek. Ama bir arkadaşım içime kurt düşürdü renginden dolayı. Siz ne dersiniz? Siyah kötü mü olur?
Merhaba, enfeksiyon için probiyotik alıyor musunuz? En azından günde iki bardak kefir içmelisin dedi doktorum ve probiyotik yazdı bana ben rahatlattığını düşünüyorum. Bir de evde çamaşır giymemek, bol pijama veya etek giymek/ genital bölgeyi kuru tutmak iyi geliyor.Yarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttuHep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım
Inşallah gönlünüze göre olsun. Maşallah kuzuya. Ne ameliyatı olacak bebek?Kontrolden çıktım 35+0 dayım bebek 2280 gr olmuş doğunca ameliyat olacağı için kilo olarak toparlamasını istiyorum inşallah güzel besleyebilirim
Yarın uçak seyehatim var 33+4 olcağım Ajet benimki, doktorum arayıp görüşmemi istiyorlarsa rapor vereceğini söyledi aradım sordum 28-36 hafta arası rapor istiyoruz dediler o yüzden rapor aldım bende.Kızlar bir şey soracağım size son zamanlarda seyahat eden oldu mu sizlerden rapor istediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?