2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttu Hep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım

Zaman yaklastikca korkularim cikiyor kesinlikle fark ediyorum. Daha birkac aydir -ki o da arada aksayarak hastalik sebepli vs- gece deliksiz uyumaya baslamistim. Simdi 3-4 sene tekrar uykusuz kalacak olmak, sezaryen olmak dusunduruyor
Evet beni de... seni anlıyorum. Bu konuda yanliz değilsin. Herseye ve herkese yetememek korkusu oluşuyor. İnşallah Allah gücünü verir canım da kolaylıkla ve huzurla geçiririz günlerimizi.

Allah kolaylık versin canim. inşallah düzelir bacagin da.

Magnezyum eksikliği diye biliyorum bende o da tetikliyor diye okumuştum.denir için en iyi keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alabilirsiniz Üzerine limon damlatın öyle tüketin

Magnezyum eksikliği diye biliyorum bende o da tetikliyor diye okumuştum.denir için en iyi keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alabilirsiniz Üzerine limon damlatın öyle tüketin
Magnezyum günde 2 defa alıyorum multivitaminin haricinde. Ay evde keçiboynuzu pekmezi var, üstelik yeni geldi ama hiç aklıma gelmemişti içmek başlayayım ek olarak teşekkürler

1 ay önce uçtum, ilk defa hamile misiniz diye sorup not aldilar. Pegasus ise 36 haftaya kadar rapor sormuyir.
Ben bol giyip farkettirmemeye çalışıcağım. İnşallah anlamazlar. 25. Haftalığım diycem 3. Gebelik dicem çok büyük bir karnım yok inşallah farketmezler. Kontuardamı soruyor yoksa uçağa biniştemi ?
Benim gece sıçralamalarım oluyor huzursuzum depremden sonra daha kötü, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum ama yinede her gece kramplarım çok fazla oluyor.. az kaldı diye kendimi avutuyorum

Benim de epey uzundu surdu, galiba 17-18 di gectigi bu hali bile iyi de, artik gerek yoktu bulantiya

Ucakta sira beklerken sordular ama kaç sefer uctum kimse bisey demedi. Pegasus 36 ya kadar sormuyor. Thy 32 galiba.

Benim de bacak ağrım kramplar ve kalça ağrım çok oluyordu bide ben spor yapiorum yürüyüş de yapiorum baya bacak ağrısı yasiordum ocean markasının magnezyumunu aldık o günden beri ağrı sızı yok uykularım çok kaliteli valla bence ocean alsın tüm hamileler

Ucakta sira beklerken sordular ama kaç sefer uctum kimse bisey demedi. Pegasus 36 ya kadar sormuyor. Thy 32 galiba.
Pegasus 36’ya kadar sormuyor demişsin ama o zaman e-Devletten 33 haftalık olduğumuz ispatlıyım yeterli olur doğru mu?
Ya ben sünnetli gibi yürüyorum gerçekten ağrım var. Varismi oldu noldu anlamadın resmem vajinam ağrıyor sürekli ve bacaklarımla vajina arasındaki kemikler ağrıyor. Ocean deniyeceğim

Deneyin bence bana çok faydası oldu umarım sizede olur bana da hamile bir arkadaşım önermişti onunda ağrılarını geçirmiş ben devletin karşıladığı bi magnezyum kullanıyordum o yetersiz kalıyordu pelvik ağrısı da yaşıyordum bak siz deyince hatırladım şimdi o da yok

Soğuk suya sokun ayaklarınızı. O bir süre huzursuzluğu geçiriyor. O arada uykuya dalabilirsiniz belki. Demir eksikliğinden ziyade magnezyum eksikliği sebep oluyor. Bir de sinir stresten çok tetiklenir. Bizim evde bundan çekmeyen yok, maalesef oradan biliyorum

uygun olur diye düşünüyorum.

sitesinde şöyle yazıyor; Hamilelikte Uçak Yolculuğu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

"Hamileyken Uçak Yolculuğu Yapmak İçin Rapor Gerekir mi?
Uçuşlarımıza katılmayı düşünen anne adayları için sağlık raporu beklememekteyiz. Kurallara uyulduğu sürece sağlık raporu olmayan anne adaylarının uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur.

Hamilelikte Uçak Yolculuğu Yapılabilir mi?
Hamile yolcularımız, hamilelik süresi kurallarına uydukları sürece uçakla seyahat edebilir. Pegasus politikalarına göre tekil hamileliklerde, hamileliğin 36. haftasına kadar uçakla seyahat edilmesinde bir sorun yoktur. Çoğul hamileliklerde ise bu süre 32 haftadır. Hamileliği bu süreyi geçen yolcularımızı, doktor raporları olsa bile uçuşlara kabul edememekteyiz. Bunun yanı sıra hamile yolcularımızdan uçakla seyahat etmeden önce uzman bir doktora danışarak sağlık durumlarına ilişkin onay almalarını tavsiye ederiz."

aman demiri ihmal etmeyin, umarım eğitim güzel geçer.

İçine sinen renk en güzel renktir insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı diye düşünüyorum. Siyah da gayet güzel ve şık olur bence

Merhaba, enfeksiyon için probiyotik alıyor musunuz? En azından günde iki bardak kefir içmelisin dedi doktorum ve probiyotik yazdı bana ben rahatlattığını düşünüyorum. Bir de evde çamaşır giymemek, bol pijama veya etek giymek/ genital bölgeyi kuru tutmak iyi geliyor.

Kefir yurtdışında zorunlu gibi bir şeymiş gebelikte, bebeğin bağışıklığını da güçlendiriyor ve kilo aldırıyor. Eker kefirin üstüne 1 mlde 10 milyar faydalı bakteri diyordu sanırım bu müthiş bir oran, hem sizin hem bebeğinizin bağışlığı için. Tüm annelere duyurmuş olayım kefir gebelikte çok çok faydalıymış, içmeye çalışalım yarasın bebişlere

Kızlar bir şey soracağım size son zamanlarda seyahat eden oldu mu sizlerden rapor istediler mi?
Yarın uçak seyehatim var 33+4 olcağım Ajet benimki, doktorum arayıp görüşmemi istiyorlarsa rapor vereceğini söyledi aradım sordum 28-36 hafta arası rapor istiyoruz dediler o yüzden rapor aldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…