Kimse bişe yapmadığı halde bizim adımızı silmişsiniz diye küsenler galibaİsmini öğrenmiş olduk Ahsencimne grubu bu ya şu çok daha önce ceza alanlar mı?
Veliler çılgınca okulun açılmasını isterken lohusa öğretmenler okulun açılmasına yıkılıyorHayırlı cumalar kızlarokulların açılmasına son haftalar günler geçmiyor sanki çok yıprandım bu yaz ben yaşlandım beş yaş falan sağlıklı olsunlar da diye geziyorum valla ama huni kafamda
Bizimde geçen yeşildi.Doktora mesaj atmıştım normal dedi.Kızlar günaydın, bebeğimin kakası yeşil dünden beri. Bugün daha belirgin yeşil olmuş. Acaba üşüttüm mü çocuğu ya bir kaç gündür hava daha serin, geceleri de açıyordum camı. Benzer durum yaşayanız var mı
Kimse seninle dalga geçmemişti ama sen bizi aşağılamıştın zaten konuşmalarınla çok teşekkür ederiz :) ha bu arada burası herkese açık bir platform evet bir gözüm hâlâ burada çocuğum için yazılanları takip ediyorumBen yanlış ya da şaşırılıcak bir şey yazdığımı düşünmüyorum ayrıca suçlama gibi bir şey olmadı hoşlanmadığımı belirtip yazmadım ve yazmadığım halde dalga geçilince arkamdan çıktım gruptan gayet yerinde saygısızlık olmadan bir ayrılıştı şahsen dalga geçmek vesaire çok hoş bir davranış değildiArkadaşlık edinebildiyseniz ne mutlu sizee daim olsun
Mesajlar duruyor yani bu konuda kendimi ispatlamaya çalışmak istemem neyin ne olduğunu ikimizde iyi biliyoruz herkes kendine yakışanı yapar sana bebeğinle mutluluklar dilerimKimse seninle dalga geçmemişti ama sen bizi aşağılamıştın zaten konuşmalarınla çok teşekkür ederiz :) ha bu arada burası herkese açık bir platform evet bir gözüm hâlâ burada çocuğum için yazılanları takip ediyorum
Veliler çılgınca okulun açılmasını isterken lohusa öğretmenler okulun açılmasına yıkılıyor
Ya evet sizin acınızdan öyle haklısınız kıyamamVeliler çılgınca okulun açılmasını isterken lohusa öğretmenler okulun açılmasına yıkılıyor
Amanın allah yardımcınız olsun yükünüz ağır 1. SınıfHem veli hem öğretmen olanlar hunili zaten oğlum da 1. Sınıfa başlayacak ve ben okulu sevmiyorum diyo, daha gidip görmedi bile hayırlısı be gülüm, kışa güzel ayazlar yiyecekmişiz gibi geliyor
Sana bişe diyim mi oğlun çok haklı bende sevmiyorumHem veli hem öğretmen olanlar hunili zaten oğlum da 1. Sınıfa başlayacak ve ben okulu sevmiyorum diyo, daha gidip görmedi bile hayırlısı be gülüm, kışa güzel ayazlar yiyecekmişiz gibi geliyor
Ay sormaAmanın allah yardımcınız olsun yükünüz ağır 1. Sınıf
Ben de sevmiyorum canım haklı zatenSana bişe diyim mi oğlun çok haklı bende sevmiyorumbir yandan okuma yazma bir yandan minik bebik sabırlar diliyorum
Bende doğuma gidene kadar kıldım ama şeytan sanki bacağımdan tutmuş bı türlü başlayamadım dediğin gibi en fazla 10 dk o da bebişin uyuma oynama durma saatlerine denk geliyor ama benim tembelliğimKızlar aranızda namaz kılan var mı bana bebekli hayatımda kılmak zor geliyor gözümde büyüyor halbuki en fazla 10 dk
Gecmis olsun kolaylikla atlatirsiniz umarim. Yalniz calpol ibuprofen icermiyor ki? Neden oyle dediler ki bebeklere hep calpol yani parasetemol veriliyor.Kızlar çok şükür sonunda bizde aşılarımızı olabildik
Ateşi 2 gündür çıkmıyordu ishal burun tıkanıklığı sorun olmaz dedi doktor öyle yaptırdık ama ne ağladı ya bebeğim hiç ağlamaz (maşallah diyeyim kendime nazarim vardır) acıkınca yada aglayacak olursa mirildanma gibi ağlar sünnet ve aşı ağlaması beni çok ürküttü sanki benim çocuğum değildi masadaki
Ama şükür atlattık calpol istedim ibuprofen içeriyor onu verme parasetamol içeren ağrı kesici ver parol yazacam dedi eczanede pirofen verdi (kararlılık ve dediğini uygulama diyince de bizim sağlık sisteminin eline kimse su dökemez)
Ağlaya ağlaya uyuyakaldı boncuğum ondan çok benim elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım
Birde ağıza bişey damlatmadi sadece 3 iğne yaptı sizinde böyle miydi ve koldan yapilani deri altına yaptılar olması gereken o heralde
Ates cikarsa ya da Cok ağlarsa vermeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim bebegim cok agladi, agrisi oldugunu anladim ve ilac verdimKızlar aşı sonrası ağrı kesiciyi şimdi mi vereyim yoksa ateşin çıkmasını mı bekleyeyim bebek o kadar ağladı ki soramadim
Bizimde ateş yok ama sabahtan beri tam uykuya dalıyor ağlayarak uyanıyor sanırım huzursuz yada ağrısı var versem mi calpolAtes cikarsa ya da Cok ağlarsa vermeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim bebegim cok agladi, agrisi oldugunu anladim ve ilac verdim
Gecmis olsun kolaylikla atlatirsiniz umarim. Yalniz calpol ibuprofen icermiyor ki? Neden oyle dediler ki bebeklere hep calpol yani parasetemol veriliyor.
Çok teşekkür ederimAtes cikarsa ya da Cok ağlarsa vermeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim bebegim cok agladi, agrisi oldugunu anladim ve ilac verdim
Verebilirsiniz rahatlatir benceBizimde ateş yok ama sabahtan beri tam uykuya dalıyor ağlayarak uyanıyor sanırım huzursuz yada ağrısı var versem mi calpol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?