- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
Canım ben dediğin markayı kullanıyorum Extramag diye birşey ama yetmiyor sanırım doktorum ilave soda iç günde 1-2 dedi. Benim bebekler resmen beni sömürüyor. 30‘unda bir aile hekiminde kan tahlili vereceğim. Bakalım değerlerim ne durumda .Benim de bacak ağrım kramplar ve kalça ağrım çok oluyordu bide ben spor yapiorum yürüyüş de yapiorum baya bacak ağrısı yasiordum ocean markasının magnezyumunu aldık o günden beri ağrı sızı yok uykularım çok kaliteli valla bence ocean alsın tüm hamileler
Benim de demir düştü galiba iyice . İlaç kullanıyorum ama fayda ettiği söylenemez bahsettiğin gibi gece kalkıp yürüyorum yatamıyorum bir türlü . Demiri damardan veriyorlar eğer istenilen oranda olmazsa .bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.Yarın aylardır beklediğim bi eğitime gidicem. Çok uykum var erkenden yatıp uykumu almak istiyorum ama yine huzursuz bacağım tuttuHep duyardım ama böyle berbat bi şey olduğunu bilmiyordum. Daha basit bir şey sanıyordum. Bu hamileliğimde daha önce hayatımda hiç tecrübe etmediğim şeyleri tecrübe ettim. Gebeliğin başından beri sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyon (sistit bile olmamıştım hiç), şimdilerde huzursuz bacak demir takviyemi içmiyordum uzunca bir süredir. Demir eksikliği yaparmış bunu kendim kaşındım sanırım. Ay berbat bir hismiş ama duramıyorum sabit, kalkıp sürekli evin içinde gezesim var ama bunun için enerjim yok uykum da var demiri en hızlısından yükseltmem lazım
Oyyyy kıyamam ikiz daha değişik oluyor heralde bende ocean extramag kullanıyorum tabi soda da içiyorum günde 1-2 tane içiyorum bende bilmiyorum ya çok şükür bende kalmadı ağrı sızıCanım ben dediğin markayı kullanıyorum Extramag diye birşey ama yetmiyor sanırım doktorum ilave soda iç günde 1-2 dedi. Benim bebekler resmen beni sömürüyor. 30‘unda bir aile hekiminde kan tahlili vereceğim. Bakalım değerlerim ne durumda .
Nerden hangi marka alıyorsun peki kefiri ?Merhaba, enfeksiyon için probiyotik alıyor musunuz? En azından günde iki bardak kefir içmelisin dedi doktorum ve probiyotik yazdı bana ben rahatlattığını düşünüyorum. Bir de evde çamaşır giymemek, bol pijama veya etek giymek/ genital bölgeyi kuru tutmak iyi geliyor.
Kefir yurtdışında zorunlu gibi bir şeymiş gebelikte, bebeğin bağışıklığını da güçlendiriyor ve kilo aldırıyor. Eker kefirin üstüne 1 mlde 10 milyar faydalı bakteri diyordu sanırım bu müthiş bir oran, hem sizin hem bebeğinizin bağışlığı için. Tüm annelere duyurmuş olayım kefir gebelikte çok çok faydalıymış, içmeye çalışalım yarasın bebişlere
Ben magnezyum diasporal kullanıyorum farklı bişey daha kullandım hiç bişeye yaramıyorDeneyin bence bana çok faydası oldu umarım sizede olur bana da hamile bir arkadaşım önermişti onunda ağrılarını geçirmiş ben devletin karşıladığı bi magnezyum kullanıyordum o yetersiz kalıyordu pelvik ağrısı da yaşıyordum bak siz deyince hatırladım şimdi o da yok
Bakalım inşallah bişey istemezler ya.. birde onun için gerilmek istemiyorum..uygun olur diye düşünüyorum.
sitesinde şöyle yazıyor; Hamilelikte Uçak Yolculuğu Hakkında Bilinmesi Gerekenler
"Hamileyken Uçak Yolculuğu Yapmak İçin Rapor Gerekir mi?
Uçuşlarımıza katılmayı düşünen anne adayları için sağlık raporu beklememekteyiz. Kurallara uyulduğu sürece sağlık raporu olmayan anne adaylarının uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur.
Hamilelikte Uçak Yolculuğu Yapılabilir mi?
Hamile yolcularımız, hamilelik süresi kurallarına uydukları sürece uçakla seyahat edebilir. Pegasus politikalarına göre tekil hamileliklerde, hamileliğin 36. haftasına kadar uçakla seyahat edilmesinde bir sorun yoktur. Çoğul hamileliklerde ise bu süre 32 haftadır. Hamileliği bu süreyi geçen yolcularımızı, doktor raporları olsa bile uçuşlara kabul edememekteyiz. Bunun yanı sıra hamile yolcularımızdan uçakla seyahat etmeden önce uzman bir doktora danışarak sağlık durumlarına ilişkin onay almalarını tavsiye ederiz."
sen raporunu vermeden kendileri isteyecekmi bakalım kontuarda. Ben pegasus ile uçacağım. Sorun doktorum rapor vermek istemiyor riskli gebelik diyor ama ben doğuma gidiyorum zaten..Yarın uçak seyehatim var 33+4 olcağım Ajet benimki, doktorum arayıp görüşmemi istiyorlarsa rapor vereceğini söyledi aradım sordum 28-36 hafta arası rapor istiyoruz dediler o yüzden rapor aldım bende.
Ben kabız oluyorum diye kan ilacı kullanamamıştım bitkisel bir ilaç önermişti doktor oda hiç yükseltmemis en son kontrolümde demir 4.4 seni bu şekilde hastaneden çıkarmam dedi serum verdiler kırmızı ve ilaçları mecburen kullaniyirum çok düzenli kullandım şükürler olsun ki kabız da olmadım bakalım henüz 3 hafta olacak haftaya kontrolde görürüz faydası oldu muBenim de demir düştü galiba iyice . İlaç kullanıyorum ama fayda ettiği söylenemez bahsettiğin gibi gece kalkıp yürüyorum yatamıyorum bir türlü . Demiri damardan veriyorlar eğer istenilen oranda olmazsa .bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Yarınki duruma göre size yazarım ben.Ben magnezyum diasporal kullanıyorum farklı bişey daha kullandım hiç bişeye yaramıyor
Bakalım inşallah bişey istemezler ya.. birde onun için gerilmek istemiyorum..
sen raporunu vermeden kendileri isteyecekmi bakalım kontuarda. Ben pegasus ile uçacağım. Sorun doktorum rapor vermek istemiyor riskli gebelik diyor ama ben doğuma gidiyorum zaten..
Kalp ameliyatı olacak kalbinin sol tarafı gelişmedi o yüzden doğar doğmaz yoğun bakıma alınıp ilk haftasında ameliyat olacak dedi doktorlarInşallah gönlünüze göre olsun. Maşallah kuzuya. Ne ameliyatı olacak bebek?
Günümüz yakın kilolarıda öyleKızlaar 34+3 kontrolden geliyorum. Bebiş 2300 olmuş çok şükürDoktor da çok pozitif şeyler söyledi içim rahatladı son birkaç gündür iyi hissetmiyordum bir de magnezyum verdi. Bu vajinal ağrının sebebi bebişimin aşağıya yaptığı baskıymış ve normalmiş bende haberler bu kadar umarım sizler de iyisinizdir
Insallah ameliyat çok güzel geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.Kalp ameliyatı olacak kalbinin sol tarafı gelişmedi o yüzden doğar doğmaz yoğun bakıma alınıp ilk haftasında ameliyat olacak dedi doktorlar
Yaa maşallah size deGünümüz yakın kilolarıda öyle
Dönmüş mü bebek baş aşağı pozisyonaKızlaar 34+3 kontrolden geliyorum. Bebiş 2300 olmuş çok şükürDoktor da çok pozitif şeyler söyledi içim rahatladı son birkaç gündür iyi hissetmiyordum bir de magnezyum verdi. Bu vajinal ağrının sebebi bebişimin aşağıya yaptığı baskıymış ve normalmiş bende haberler bu kadar umarım sizler de iyisinizdir
Tamam canım sağ olasınYarınki duruma göre size yazarım ben.
32de dönmüştü. Kafasını yaslamış aşağıya baskı yapıyormuşDönmüş mü bebek baş aşağı pozisyona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?