2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Offff miğde yanması geceleri benide çok zorluyor iki gündür, öncesinde de yanıyordu ama gaviscon içince geciyordu dün gece o kadar yandı ki 3 kere gaviscon diktim kafama bana mısın demedi son zmanlar gümbür gümbür geçiyor kızlar yine de şükür bu halimize

Cok zorda kalirsam jilet kullandigim oluyor ama sir en temizi geliyor bana da. Dogum öncesi saçımi biraz kestirecegim ben de ama duzlestirir giderim heralde .
Düzleştirdikten sonra tavsiye az uzaktan sprey sık yada sabitleyici kullan yoksa saçlarından hiç bir şey kalmıyor :) sanki uykudan kalkmış gibi oluyor yaşandı o yüzden bu sefer önlemimi bende baştan alacağım kurdum şimdiden kendimi odaya gelince direk bakım çantasını alıp kendime bakacağım diğer doğum fotolarım da savaştan çıkmış gibiydim odada hehehehe

Pike takımı almadım da ben sadece lastiklik çarşaf aldım sermek için . Üzerine bir şey örtmeyeceğim bebekler yüzünü kapatabiliyormuş çünkü. Yastıkta kullanmıyorlarmış.

Evet bende hem sinir oluyorum hem üzülüyorum ağiz tadıyla bişey yiyemiyorum aman kilo alacam diye ama kilo alımının önüne gecemiyorum çok aşırı saçma şöyle 7 8 kilo alanlara o kadar imreniyorum ki
Maalesef öyle çok isterdim düşünmeden her şeyi yemeyi ama yapamıyorum neyse artık doğumdan sonra emzirirken bir yandan yer bir yandan veririm diye düşünüyorum nasip artık bakalım bende çok imreniyorum ne yalan söyleyeyim

Bende hep hayal kuruyorum şunu yapcam bunu yapcam diye ama muhtemelen uykudan kalkmıl gibi olcam

Ayyyy bende çok bişey almadım zannediyordum iki gündür kıyafet yıkıyorum ve hala daha iki makinelik yikanacak var çok falza yenidoğan zıbın ve tulum oldu çoğunu muhtemelen giydiremeden büyüyecek kız kardeşimin çocuğunun küçülenler benim aldıklarım hediye gelenler derken çok olmuş yaaa 6-9 aylık zibinlar ve tulumlarda aşırı fazla bende de büyük kıyafet çok yok bir yaş üstü kız kardeşimden gelenler var biraz onlarda vakumlu hurcla kaldırmıştım zaten

Pike takımı almadım da ben sadece lastiklik çarşaf aldım sermek için . Üzerine bir şey örtmeyeceğim bebekler yüzünü kapatabiliyormuş çünkü. Yastıkta kullanmıyorlarmış.
yok örtmek için demedim zaten beşik için her şey tehlike Google ahşap beşik için pike takımları yani altına sermeli yanlardan sarkmalı müslin ince kumaştan örgü kalın gelir düşüncesi olursa diye dedim çünkü koymazsak beşik ahşap olduğu için çok boş kalıyor

Ben emzirme dönemini de kendime zehir ederim biliyorum herkes o dönemde çok kilo alıyor diye korkumdan bu kilo takıntısı cidden çok kötü, bebeğinde ben de iyiyiz önemli olan bu diyorum kendi kendime çok kilon yok neyi dert ediyorsun diyorum ama yok elimde değil çok fena bi travmam var sanırım kiloyla ilgili

O kadar da zehir etme kendine ya bence Allah korusun emzirme döneminde alerji olursa çocuk o daha kötü o yüzden iyi düşünelim iyi olsun kilo bu alınacakta verilecekte rabbim sağlık versin her şey yolunda gitsin. Kilolu muydun ondan mı travman var yoksa etrafında öyle olan biri vardı da ondan mı ? Aynen bak ne güzel demişsin bebeğinde sende iyisin çok şükür

Kesinlikle canım yarın bakalım aile hekimine gidip demire vs baktıracağım .İnşallah şöyle biraz yükselmiştir en son 11 in altındaydı

Hayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım üniversite zamanı bir iki sene balık etli olduk diyebilirim zaten profesyonel sporcu değilim ama 10 yıldır falan ağırlık sporu yapıyorum ama öyle çok aşırı kaslı iri bir insan değilim minnak biseydim hamile kalmadan önce 1.60 boy 52 kilo Max. Oda şimdi 65 hayatımda gördüğüm en fazla kilo 56 olmuştu o yüzden şimdi 65 olmak zoruma gidiyor bide diyorum ya cidden benimkisi normal değil kilo takıntısı yani hamileligim boyunca rahat rahat aman hamileyim deyip ağız tadıyla bişey yiyemedim

Benim doktorum kiloma hiç bakmadı . Zaten bir karnım var gibi benim . Tansiyonda yeni ölçmeye başladılar . Genel olarak relax biri . Ama bu halini seviyorum . Germiyor beni .

Ah canım kendimi gördüm sanki daha da büyüyecekmiş karnımız da bebekler de . Sağlıkla alalım kucağımıza az kaldı inşallah ikiz hamilelik ekstra zor . Ben kızıma hamileyken zorlanıyorum sanıyordum o bir hiçmiş diyorum şuan . Geçecek inşallahhh

38 haftadan sonra çantana maşa, bakım çantası hazır ekle ne olur olmaz doğumdan sonra yaparsın ne olacak 10 15 dk misler gibi olursun
Duyduğuma göre bizim hastanede saç fönleme hizmeti varmış acıbadem in konsepti öyleymiş. Ama doğumdan sonra kendime fön çektirecek halim kalcak mı bakalım

Ben ikizlerden dolayı mecburen destek alacağım biriyle anlaştım gibi maaş sigorta yol dediğiniz gibi değecek mi göreceğiz . İnşallah 1 yıl yetişir bize . Allahım kolaylaştırsın

Asıl kilo 7,5 aydan sonra alınıyor hiç takmayın kafanıza kiloları hanımlar bol bol sağlıklı beslenin yorumları okuduğum kadar zaten çoğunuz zayıf hamile kalmışsınız o da doğumdan sonra dikkat eder bol bol yürüyüş yapar su içerseniz max 15 20 günde eski formlarınıza kavuşursunuz . düzenli sağlıklı beslenin ki bebiş size yarayan şeyleri emerken sizde dışardan takviye yapın

Duyduğuma göre bizim hastanede saç fönleme hizmeti varmış acıbadem in konsepti öyleymiş. Ama doğumdan sonra kendime fön çektirecek halim kalcak mı bakalım
ne güzel işte bilgi alırsın hastaneden.
kalır kalır merak etme aynada kendine bakınca hehehhehe ama birsey söyleyim mi az bir bakım yapınca daha farklı bir güven geliyor içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…