Bosverin benim de tuylendi, canimiz sagolsun:) gobegi ameliyat onlugu ile kapatiyorlar, benim fotograflarda özel bölgeyi acmislar Ameliyat sırasındaO bölge boylamasına çatlaklara dolu tüyler daha çok göbek deliği çevresinde
Offff miğde yanması geceleri benide çok zorluyor iki gündür, öncesinde de yanıyordu ama gaviscon içince geciyordu dün gece o kadar yandı ki 3 kere gaviscon diktim kafama bana mısın demedi son zmanlar gümbür gümbür geçiyor kızlarKızlar 2 gündür mide yanması şikayetim oluştu. O da yeni yüklendi resmenyaşayan var mı? Ne iyi geliyor ? İlaç mı kullanmak lazım . Normal ev yemeği yiyorum sabah kahvaltı ediyorum. Ama alev alev yanıyor
Düzleştirdikten sonra tavsiye az uzaktan sprey sık yada sabitleyici kullan yoksa saçlarından hiç bir şey kalmıyor :) sanki uykudan kalkmış gibi oluyor yaşandı o yüzden bu sefer önlemimi bende baştan alacağım kurdum şimdiden kendimi odaya gelince direk bakım çantasını alıp kendime bakacağım diğer doğum fotolarım da savaştan çıkmış gibiydim odada heheheheCok zorda kalirsam jilet kullandigim oluyor ama sir en temizi geliyor bana da. Dogum öncesi saçımi biraz kestirecegim ben de ama duzlestirir giderim heralde.
Pike takımı almadım da ben sadece lastiklik çarşaf aldım sermek için . Üzerine bir şey örtmeyeceğim bebekler yüzünü kapatabiliyormuş çünkü. Yastıkta kullanmıyorlarmış.bende e bebekten ahşap olanlardan sipariş verdim pike takımları var çok güzel hem zaten beşik kademeli olacağı için anne yanı kademesine getireceksin yatak hizasına o yüzden çok aşagıda olmayacağı için sıcak olmaz pike seçeneğini de ince olanlardan seçersen sıcak olmaz bu sefer koymazsan yanları boş olur park beşik gibi yanları yok
Maalesef öyle çok isterdim düşünmeden her şeyi yemeyi ama yapamıyorum neyse artık doğumdan sonra emzirirken bir yandan yer bir yandan veririm diye düşünüyorum nasip artık bakalımEvet bende hem sinir oluyorum hem üzülüyorum ağiz tadıyla bişey yiyemiyorum aman kilo alacam diye ama kilo alımının önüne gecemiyorum çok aşırı saçma şöyle 7 8 kilo alanlara o kadar imreniyorum ki
Bende hep hayal kuruyorum şunu yapcam bunu yapcam diye ama muhtemelen uykudan kalkmıl gibi olcamDüzleştirdikten sonra tavsiye az uzaktan sprey sık yada sabitleyici kullan yoksa saçlarından hiç bir şey kalmıyor :) sanki uykudan kalkmış gibi oluyor yaşandı o yüzden bu sefer önlemimi bende baştan alacağım kurdum şimdiden kendimi odaya gelince direk bakım çantasını alıp kendime bakacağım diğer doğum fotolarım da savaştan çıkmış gibiydim odada hehehehe
Ayyyy bende çok bişey almadım zannediyordum iki gündür kıyafet yıkıyorum ve hala daha iki makinelik yikanacak var çok falza yenidoğan zıbın ve tulum oldu çoğunu muhtemelen giydiremeden büyüyecek kız kardeşimin çocuğunun küçülenler benim aldıklarım hediye gelenler derken çok olmuş yaaa 6-9 aylık zibinlar ve tulumlarda aşırı fazla bende de büyük kıyafet çok yok bir yaş üstü kız kardeşimden gelenler var biraz onlarda vakumlu hurcla kaldırmıştım zatenBen bi heves kendimi kaybetmişim kıyaget alırken. Yaz bebesi olcak yeni doğunca pek bişi giyemez diyip 1-2 yaş için bir dünya giysi ve ayakkabı almışımminik montlar ceketler kotlar gömlekler. Görünce dayanamayıp almışım. İlk aylarda zıbın ve tulum dışında bebeklere pek bir eşy olmuyor o yüzfen heveslenip diğer yaşları almışım
Vereceğiz inşallah vereceğizNeden yapamıyorlar? Perinatologlar yapar canım.
Ben 16 kilo aldım yatmaktan.
yok örtmek için demedim zaten beşik için her şey tehlike Google ahşap beşik için pike takımları yani altına sermeli yanlardan sarkmalı müslin ince kumaştan örgü kalın gelir düşüncesi olursa diye dedim çünkü koymazsak beşik ahşap olduğu için çok boş kalıyorPike takımı almadım da ben sadece lastiklik çarşaf aldım sermek için . Üzerine bir şey örtmeyeceğim bebekler yüzünü kapatabiliyormuş çünkü. Yastıkta kullanmıyorlarmış.
Ben emzirme dönemini de kendime zehir ederim biliyorum herkes o dönemde çok kilo alıyor diye korkumdan bu kilo takıntısı cidden çok kötü, bebeğinde ben de iyiyiz önemli olan bu diyorum kendi kendime çok kilon yok neyi dert ediyorsun diyorum ama yok elimde değil çok fena bi travmam var sanırım kiloyla ilgiliMaalesef öyle çok isterdim düşünmeden her şeyi yemeyi ama yapamıyorum neyse artık doğumdan sonra emzirirken bir yandan yer bir yandan veririm diye düşünüyorum nasip artık bakalımbende çok imreniyorum ne yalan söyleyeyim
38 haftadan sonra çantana maşa, bakım çantası hazır ekle ne olur olmaz doğumdan sonra yaparsın ne olacak 10 15 dk misler gibi olursunBende hep hayal kuruyorum şunu yapcam bunu yapcam diye ama muhtemelen uykudan kalkmıl gibi olcam
O kadar da zehir etme kendine ya bence Allah korusun emzirme döneminde alerji olursa çocuk o daha kötü o yüzden iyi düşünelim iyi olsun kilo bu alınacakta verilecekte rabbim sağlık versin her şey yolunda gitsin. Kilolu muydun ondan mı travman var yoksa etrafında öyle olan biri vardı da ondan mı ? Aynen bak ne güzel demişsin bebeğinde sende iyisin çok şükürBen emzirme dönemini de kendime zehir ederim biliyorum herkes o dönemde çok kilo alıyor diye korkumdan bu kilo takıntısı cidden çok kötü, bebeğinde ben de iyiyiz önemli olan bu diyorum kendi kendime çok kilon yok neyi dert ediyorsun diyorum ama yok elimde değil çok fena bi travmam var sanırım kiloyla ilgili
Kesinlikle canım yarın bakalım aile hekimine gidip demire vs baktıracağım .İnşallah şöyle biraz yükselmiştir en son 11 in altındaydıAynısını kullanıyorum günde 2 kez. Demiri damardan mecbur kalmadıkça vermiyorlar çünkü alerjik reaksiyon geçirme riski çok yüksek. Emilim sorunu yoksa önceliğiniz ağızdan almak olsun. Ben beceremedim gerçi de, dikkat edicem inş bundan sonra.
Benim doktorum kan değerlerine bakmanın çok anlamlı olmayacağını söyledi özellikle magnezyum için. Bunu instagramda da bir çok hekimden duymuştum.
Bugün eğitimde öğrendim kan değerlerimizin iyi olması doğum sürecinin kolay mı zor mu geçeceğinde de çok etkiliymiş. Depoları dolu tutmak lazım
Hayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım üniversite zamanı bir iki sene balık etli olduk diyebilirim zaten profesyonel sporcu değilim ama 10 yıldır falan ağırlık sporu yapıyorum ama öyle çok aşırı kaslı iri bir insan değilim minnak biseydim hamile kalmadan önce 1.60 boy 52 kilo Max. Oda şimdi 65 hayatımda gördüğüm en fazla kilo 56 olmuştu o yüzden şimdi 65 olmak zoruma gidiyor bide diyorum ya cidden benimkisi normal değil kilo takıntısı yani hamileligim boyunca rahat rahat aman hamileyim deyip ağız tadıyla bişey yiyemedimO kadar da zehir etme kendine ya bence Allah korusun emzirme döneminde alerji olursa çocuk o daha kötü o yüzden iyi düşünelim iyi olsun kilo bu alınacakta verilecekte rabbim sağlık versin her şey yolunda gitsin. Kilolu muydun ondan mı travman var yoksa etrafında öyle olan biri vardı da ondan mı ? Aynen bak ne güzel demişsin bebeğinde sende iyisin çok şükür
Benim doktorum kiloma hiç bakmadı . Zaten bir karnım var gibi benim . Tansiyonda yeni ölçmeye başladılar . Genel olarak relax biri . Ama bu halini seviyorum . Germiyor beni .Kızlar selam. Herkesin muayenesi güzel geçmiş, sevindim.
Şimdi doktorlarınızla ilgili bir şey sorucam, daha doğrusu kendi doktorumla ilgili. Benim doktorum kiloma bakmıyor, her gittiğimde tansiyonumu ölçmüyor bu da bana biraz ilgisizmiş gibi geliyor. Bebekle ilgili her ayrıntıya bakıyor, mutlaka kordondaki kan akışını falan kontrol ediyor. Onun dışında çok rahat bi adam. Bu kilo-tansiyon takibine takılmalı mıyım sizce? Sizin doktorlarda durum nasıl?
Vitaminlerimi demirimi falan takip ediyor, tahlillerime dikkat ediyor ama bu rahat tavırları beni bi endişelendirmiyor değil
Ah canım kendimi gördüm sankiİyi geceler kızlar, ben artık çok ağırlaştım çok canım acımaya başladı hareket ederken yatıp kalkarken. Haftam daha 31+3 ama ikiz olmasının etkisi var tabi. Bebişler 1600gr. Akşamdan beri karnım çok gergin taş gibi. Çatlaklar benim de başını aldı gidiyor ve çok kaşınıyor. Kaşıntı ve yanma olmasa görüntüden şikayetim yok doğumdan sonra lazerle vs halledilir. Bir de erken doğum riskim olduğu için kendimi dinliyorum sürekli sanki 1-2 saattir alt karın bölgemde hafif sızlama var gibi. Uyku zaten uyuyamıyorum sürekli yattığım için heryerim ağrıyor. Sırtüstü yatmak beni rahatsız ediyor. Sağ ve sola dönük yatıyordum bacağım ağrımaya başladığında dönüyordum. Ama 3-4 gündür bebeklerden biri sağ tarafa doğru gitti ve sağa döndüğüm an hemen hareketlenip vurmaya başlıyor yatırmıyor sağ tarafıma.
Tek isteğim 36.haftayı görmek ama çok da zorlanmaya başladım.
Allah hepimize kolaylık versin inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız.
Duyduğuma göre bizim hastanede saç fönleme hizmeti varmış38 haftadan sonra çantana maşa, bakım çantası hazır ekle ne olur olmaz doğumdan sonra yaparsın ne olacak 10 15 dk misler gibi olursun
Ben ikizlerden dolayı mecburen destek alacağımBakıcı fiyatlarını sordunuz mu? Maalesef onlarda artık maaş+sigorta istiyorlar . Hemen hemen memur maaşıula aynı tutara denk geliyor. Şyle olunca tüm maaşımı vereceğime kendim bakarım dedim. İnşallah 1 sene olur ve bu uygulama bize yetişir
ne güzel işte bilgi alırsın hastaneden.Duyduğuma göre bizim hastanede saç fönleme hizmeti varmışacıbadem in konsepti öyleymiş. Ama doğumdan sonra kendime fön çektirecek halim kalcak mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?