- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
Ne kadarmış ücreti peki?Ben ikizlerden dolayı mecburen destek alacağımbiriyle anlaştım gibi maaş sigorta yol dediğiniz gibi değecek mi göreceğiz . İnşallah 1 yıl yetişir bize . Allahım kolaylaştırsın
Çok haklısınız ya mental olarak daha da çöker insan bakımsız oluncane güzel işte bilgi alırsın hastaneden.
kalır kalır merak etme aynada kendine bakınca hehehhehe ama birsey söyleyim mi az bir bakım yapınca daha farklı bir güven geliyor içine
doktor resmen inatlaştı yapmıyacam da yapmayacam başından beri takip olduğum doktor da aynı şekilde. Sezeryana ciddi anlamda yasak geldi sanırım doktorlar yapmaya da korkuyor mu artık ben anlamadım kendi kendime bu yorumu çıkardım. Özelde devam etme kararı aldım zaten bugün gittiğim doktor daha yapıcı konuştu zaten Sezeryan gerekirse yaparız sen merak etme dedi .inanın ki çocuğumu kaybetmekten korktum anneyi de bebeği de yok Sayan bi sistem var şu anNeden yapamıyorlar? Perinatologlar yapar canım.
Evet sen fazla takıntı yapıyorsun ama zaten gelip geçici o kadar takma bende bi ara 60 kg olmuştum hayatımda aldığım en çok kilo oydu 1.68 boyum sonra diyetle 55/53 arası oldum çok iyi hissediyordum kendimi şu an 71.7 yim düşün yani 60 la hamile kaldım çok zorHayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım üniversite zamanı bir iki sene balık etli olduk diyebilirim zaten profesyonel sporcu değilim ama 10 yıldır falan ağırlık sporu yapıyorum ama öyle çok aşırı kaslı iri bir insan değilim minnak biseydim hamile kalmadan önce 1.60 boy 52 kilo Max. Oda şimdi 65 hayatımda gördüğüm en fazla kilo 56 olmuştu o yüzden şimdi 65 olmak zoruma gidiyor bide diyorum ya cidden benimkisi normal değil kilo takıntısı yani hamileligim boyunca rahat rahat aman hamileyim deyip ağız tadıyla bişey yiyemedim
Ankaradan İstanbula geçiyorum şimdi hiçbir aşamada rapor istenmedi ama karnım çok büyük değil onu da göz önünde bulundurmak lazım.Tamam canım sağ olasın
bu sefer tecrubemi daha guzel konularda kullanacagim diyorsun, cok mantikliDüzleştirdikten sonra tavsiye az uzaktan sprey sık yada sabitleyici kullan yoksa saçlarından hiç bir şey kalmıyor :) sanki uykudan kalkmış gibi oluyor yaşandı o yüzden bu sefer önlemimi bende baştan alacağım kurdum şimdiden kendimi odaya gelince direk bakım çantasını alıp kendime bakacağım diğer doğum fotolarım da savaştan çıkmış gibiydim odada hehehehe
Kız 11 kilo aldım ben keşke 7/8 olsa neyseKızlar zaten çok az kilo almışsınız neyi problem ediyorsunuz inanamıyorum bu yazdıklarınıza7-8 kilo alıp rahatsız olmak da şov bence
Ben iki hafta öncesine kadar 10 kilo almıştım iştahımda çok açık tartılmıyorum saldım yani yapacak bişe yok
Ben sizi cok iyi anliyorum. Ben de oyleyim. Son bir aydir suyum da fazla olunca en iyisi iyice saglikli besleneyim dedim, kilo almadim bu sekilde de cidden uzerimden yuk kalkti. Verecegimi biliyorum ama kafama takiyorum iste. Emzirirken de cok abartilmazsa kilo verilir, cidden veriliyorHayatımın hiç bir döneminde çok kilolu olmadım üniversite zamanı bir iki sene balık etli olduk diyebilirim zaten profesyonel sporcu değilim ama 10 yıldır falan ağırlık sporu yapıyorum ama öyle çok aşırı kaslı iri bir insan değilim minnak biseydim hamile kalmadan önce 1.60 boy 52 kilo Max. Oda şimdi 65 hayatımda gördüğüm en fazla kilo 56 olmuştu o yüzden şimdi 65 olmak zoruma gidiyor bide diyorum ya cidden benimkisi normal değil kilo takıntısı yani hamileligim boyunca rahat rahat aman hamileyim deyip ağız tadıyla bişey yiyemedim
Gerçekten bu konuda kendimi gazlıyorum inşallah sorunsuz atlatırım çünkü eski fotolara bakınca kızmıştım kendime zaten dogum sonrası şişlik oluyor koca burun filanbu sefer tecrubemi daha guzel konularda kullanacagim diyorsun, cok mantikli
Amin canım inşallah umutlandım kilo alınca bende inşallah doğacagı vakitte eve gelmiş olurOyyyy çok şükür şifa olsun inşallah bir an önce iyi olup çıksın kavuşsun annesine babasına bal kuzu
Canım benimde riskli gebelik kesinlikle normal doğum yapamam plasenta previa var çünkü senin durumun nedir ? Devlet hastanesi de bana sezeryan dedi mecbur sen nereye gittin özele mi ?Kızlar dün 3 doktor dolaştık herkes Sezeryan olman lazım ama ben yapamam diyo ne yaşadık size anlatamam bugün başka bi doktora gitcez dua edin bana nolur artık karşımıza iyi insanlar çıksın rezil ettiler gebeliğimi ya
Benimde aşırı büyük değil inşallah bana da sormazlarAnkaradan İstanbula geçiyorum şimdi hiçbir aşamada rapor istenmedi ama karnım çok büyük değil onu da göz önünde bulundurmak lazım.
Bundan sonra haftada bir kilo alırım benKız 11 kilo aldım ben keşke 7/8 olsa neysebende saldım zaten artık yapacak bir şey yok
Devlette böyle oldu demek ki canım. En güzeli o zaman özel hastane ile devam etmen olacak. Sonucta bebekler için hangi doğum en iyisi olucak ise o olmalı.doktor resmen inatlaştı yapmıyacam da yapmayacam başından beri takip olduğum doktor da aynı şekilde. Sezeryana ciddi anlamda yasak geldi sanırım doktorlar yapmaya da korkuyor mu artık ben anlamadım kendi kendime bu yorumu çıkardım. Özelde devam etme kararı aldım zaten bugün gittiğim doktor daha yapıcı konuştu zaten Sezeryan gerekirse yaparız sen merak etme dedi .inanın ki çocuğumu kaybetmekten korktum anneyi de bebeği de yok Sayan bi sistem var şu an
Off ya deme öyleBundan sonra haftada bir kilo alırım ben
Evet evet onu ben öğrendim. Sadece pazar günleri yokmuş kuaförDuyduğuma göre bizim hastanede saç fönleme hizmeti varmışacıbadem in konsepti öyleymiş. Ama doğumdan sonra kendime fön çektirecek halim kalcak mı bakalım
Valla benim genel duyduğum hastanede verilirse hemen alışırmış falan ben emzik çok seviyorum bebeklerde alıştırmak istiyorum bide tabi durması için de büyük olanakmis hastanede hemşireler kiziyous vermeyin diye ama bebe benim benim bebemKızlar bebeklere emziği me zaman vermek lazım? Doğar doğmaz mı verliyor ya da 2 ay sonra falan mı? Bebeğin emzik tutmasını çok istiyorum geç kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?