2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Annesine böyle davranırlarsa yeğenden de yakınlık beklemesinler o zaman 😉
Kalbimiz kırık ve Allah biliyor herşeyi deyip susuyoruz. Ben gurbette yaşıyorum kimsem yok yanımda bana ablalık yapsaydı kaynanam annelik yapsaydı keşke ama olmadı

İşte aslında olay çıkarmamız lazım bu durumlarda ki hadlerini bilsinler de bizlerede o sırada ne oluryor dilimiz mi tutuluyor ne oluyor anlamıyorum ki 😀
Çok küçüktüm ya, 22-23 yaşındaydım daha. Koskoca yaşlı kadın popomu sıkınca kal geldi 😂 Olay çıkarmak filan aklımın ucundan geçmedi. Kv de gördü. Açıklamayı da o yaptı zaten çok olağan bir durummuş gibi. Veee sıkılık sınavını geçtim! 💃 Ayy cidden absürt komedi filmi gibi bir şey yaşamışım 😂

Çok küçüktüm ya, 22-23 yaşındaydım daha. Koskoca yaşlı kadın popomu sıkınca kal geldi 😂 Olay çıkarmak filan aklımın ucundan geçmedi. Kv de gördü. Açıklamayı da o yaptı zaten çok olağan bir durummuş gibi. Veee sıkılık sınavını geçtim! 💃 Ayy cidden absürt komedi filmi gibi bir şey yaşamışım 😂
Normal kayınvali yok bence hepsi uzaylı 😀

Kalbimiz kırık ve Allah biliyor herşeyi deyip susuyoruz. Ben gurbette yaşıyorum kimsem yok yanımda bana ablalık yapsaydı kaynanam annelik yapsaydı keşke ama olmadı
Günün sonunda onların kaybı. Annelik, ablalık yapsalardı kendileri kazanırlardı. Uzun vadede kaybeden onlar olur.

Yok o düzelmez, onu biz uzağımızda tutarak kendi ruh sağlığımızı korumayı öğrendik, böyle de devam edeceğiz 😊 Bakmayın burada anlatıyorum kadın kadına sohbet ediyoruz diye, maksat muhabbet olsun. Yoksa canımı yakabildiğinden değil, ona üzülmelerim eskide kaldı. Yirmi sene olmuş, ne patavatsızlıklarını gördük ah ahh... Ben şimdi onun saçma sapan hareketlerini orada burada bazen ibretlik hikaye olsun bazen de gülelim diye anlatıyorum 😅
İbretlik gerçekten 😅 😅 uzak olsun uzak mesafe iyidir zaten 😅 😅

Kızlar iyi geceler, tüm mesajlarınızı ve iyi dileklerinizi hastanedeyken okudum tek tek dönüş yapamadım kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ederim. Dün taburcu oldum hastaneden son çekilen nst de ağrı görünmüyordu bebeklerin de durumu iyiydi çıkarken, evde ilaçları kullanmaya ve dinlenmeye devam edeceğim. Salı günü tekrar kontrole gideceğim. Umarım en kötü 2-3 hafta daha tutabiliriz kızları.

Kesinlikle katılıyorum benimki de daha tek bir çöp bile alıp koymadı. Kendi annem beşiğinden hastane çıkışına kadar bebeklerimin tüm dolabını dizdi benim lohusa gecelik takımlarımı aldı kv den hala ses yok. Bir de geçen bize geldi siz mi aldınız bunların hepsini diyor hayır annem aldı dedim. Hediyelik yaptırmıştım 30 tane mum 30 tane kolonya çok yakınlarıma veririm hatıra kalır diye. Kolonyalarda bi sıkıntı oldu teslimatı onların evi yakın diye oraya yaptılar. Ertesi gün beni arıyor geçen arkadaşın torununa gittim onlar birsürü şey yaptırmış seninki yetecek mi çikolata yaptırmayacak mısın işte onlar şunu şunu yaptırmış senin sadece bu mu tarzı şeyler söyledi. Sinirlendim bende herkesin bütçesine göre ben kendi eşim dostuma yaptırdım kendi çevreme yeter sen arkadaşlarına dağıtmak istiyorsan birşeyler kendin yaptır dedim.

O kadar hastanede yattım ameliyat oldum hamilelik sürecinde çıkıp gelmedi. Amniyosentez süreci yaşadığım için 22-23.haftalara kadar korkuyla geçti alışveriş bile yapmadım hiç bebekler için. O süreçte telefonla arayıp alma zaten bişey doğmamış çocuğa don biçme dedi bana. O an bitti benim için zaten. Eşime de açık açık söyledim ama o annesine konduramıyor tabi.

Baya doluymuş içim ne kadar uzun yazdım :)

😭😭 yatamıyorum kalkamıyorum oy. Midem karnım bi taraftan. Hastayım boğazıma indi onun acısı bi taraftan. Demiri bıraktım yine mideme vurunca ama geceleri yine ağrıyor midem anlamadım neden. Ay birde sürekli rüyamda doğum sancıları çektiğimi görüyorum. Başladı artık her gece rüyamda doğurduğumu görmelerim. Sıkıntı içinde uyanıyorum 🤦‍♀️

😭😭 yatamıyorum kalkamıyorum oy. Midem karnım bi taraftan. Hastayım boğazıma indi onun acısı bi taraftan. Demiri bıraktım yine mideme vurunca ama geceleri yine ağrıyor midem anlamadım neden. Ay birde sürekli rüyamda doğum sancıları çektiğimi görüyorum. Başladı artık her gece rüyamda doğurduğumu görmelerim. Sıkıntı içinde uyanıyorum 🤦‍♀️
Aynı sıkıntılar bende de var otursam bebekler baskı yapıyor yatsam sırtım belim bacaklarım ağrıdan kopuyor yatakta dönemiyorum uyku hiç yok zaten 😢 bir de bu akşam kaşıntı başladı bende yaşayan var mı bilmiyorum heryerim kaşınıyor. Ellerim kollarım bacaklarım yara yaptım hep kaşımaktan. Avuç içlerim kıpkırmızı oldu oralar bile kaşınıyor

Aynı sıkıntılar bende de var otursam bebekler baskı yapıyor yatsam sırtım belim bacaklarım ağrıdan kopuyor yatakta dönemiyorum uyku hiç yok zaten 😢 bir de bu akşam kaşıntı başladı bende yaşayan var mı bilmiyorum heryerim kaşınıyor. Ellerim kollarım bacaklarım yara yaptım hep kaşımaktan. Avuç içlerim kıpkırmızı oldu oralar bile kaşınıyor
Benim bir ara ayak bileğimde oldu yara yaptı geçti sonra. Yarası iyileşmedi kaldı ama. Bende anlamadım neden oldu.

Ben de güneş ve Miray arasında çok kaldım babası Mirayı çok sevdi bende ikisini de beğendiğim için farketmeyecekti o yüzden Miray seçtik 😍 çok alıştım ben
Benim bebişin ismi de Miray ☺️ oğlumun ismi kendi istediği olduğu için, kızımın ismi bana kaldı. Daha cinsiyeti belli değilken kız olursa isim belli Miray dedim. Babası o günden beri Miray diye seslenmeye başladı 😂

Ağrılar oluyor, yatıp, oturup doğrulurken vs vs zorlanıyor insan artık. 1-2 aydır bende kaşınıyorum. Hatta bazen kaşıdığım yerler hafif morardığı oluyor.

elfida39 elfida39 Sonradan aklıma geldi. Kv'nin annesi de nişanımda popomu sıkmıştı. Ne olduğumu anlayamadım, afalladım. Canım da yandı. Meğer etim sıkı mı diye bakıyormuş. Bambaşka kafalar, çok değişik insanlar... Ayy nelerle uğraşmışım ben ya 😅
Bazi cinsel sapkinliklar tespit ettim atmisin sen agzinada baksalardi dislerin var mi diye hayret bisey ya 😂😂ne kadar sapkın inzanlarla ugrasiyoruz

kaşıntıları dikkate almak gerekiyor diye biliyorum. gebelik kolestazına işaret edebiliyormuş. doktora danışmak iyi olabilir

Ay benim kv dünya iyisidir valla çok seviyorum kendisini cok yakin oturuoruz surekli gorusuruz hem saygılıdır her kararıma hiç önüme geçmez çocuk bakımında ne dersen o der hem dost tur çok şanslıyım o konuda 🤭🧿 ama adi kv iste illa batcak seyler oluyor illaki yapiyor elinde olmuyo ben tolere ediyorum yillardir o da beni ediyodur oyle gecinip gidiyoruz 🤣

Hep mi aynı olur ya... Herkes kendi analığını kutsama derdinde 😒 Benim son anda bir terslik olmazsa normal doğum olacak. En başından beri tercihim buydu, çok şükür bu konuda bir engelimiz olmadığını söyledi doktor. Bunu duyan bazı arkadaşlar hep olumsuz yanlarını anlattılar. İlla sezaryen ol der gibi... Hele bir tanesi dedi ki sen de eşin de uzun boylusunuz bak valla senin çocuğun zor çıkar 🙄 Tövbe estağfurullah, lafa bakar mısınız?
Benimde ikisi normal. Bu da şuan öyle gözüküyor. Ama sezeryana dönerse de üzülmem. Böyle insanlardan direk uzaklaşmak yada cevabını vermek lazım. İkisininde zorluğu kolaylığı vardır illa.
Bende arada diyorum nasıl çıkarıcam içimden diye😀
İnşaAllah normal olarak kolay bir şekilde geçer doğumunuz. Negatif yorum ve insanlar kapı dışarı

Kızlar ya çok uzun bişey yazıp sildim dedikodu anlattım resmen sonra vazgeçtim kv problemleri hiç bitmez en iyisi konusup kendimizi germemek 😀
Bazen yazıp silmek bile iyi geliyor🤣 bende ses atarım sonra silerim bazen. Geçen anneme döktüm içimi sonrada siliyorum konuyu kapatalım dedim

Herkese tek tek yazamadım ama sıkıntı olana olmayana dua ediyorum. Rabbim doğumlarımızı kolaylaştırsın. Dertlerimize devalar ihsan eylesin. Hepimiz sağlıcakla yavrularımızı alıp evlerime dönelim. Sonraki süreçlerimizde hep iyi geçsin inş. Birbirimize bol bol dua edelim kızlar☺️

Arada benimde nasıl olacak korkusu basıyor.

Ay benim kv dünya iyisidir valla çok seviyorum kendisini cok yakin oturuoruz surekli gorusuruz hem saygılıdır her kararıma hiç önüme geçmez çocuk bakımında ne dersen o der hem dost tur çok şanslıyım o konuda 🤭🧿 ama adi kv iste illa batcak seyler oluyor illaki yapiyor elinde olmuyo ben tolere ediyorum yillardir o da beni ediyodur oyle gecinip gidiyoruz 🤣
Ne kdr guzel bende goruyorum etrafimda rmm.belki anne kiz gbi degiller ama aralarinda cok.guzel bir saygi sevgi iliskisi var bu dengeyi kurmak.cok onemli mesela benim.kv benden korkuyor korkma diyorum kadina ciddi ciddi korkuyor ofke kontrol problemi var bnde sidded uygulamam ama etrafa ciddi zararlar vwriyorum mesela bir kere sahit oldu birseye ladn ogunden beri korkuyor 7 yil oldu saygim hep vardir esimin annesi ama sevgim malesef hep mesafeliyimdir uzak ve sogugum o halde bile ustune vazife olmayan seylere bazi yorumlari olur 😂

Kesinlikle doktoruna yaz özellikle avuç içi vs kaşınıyorsa gebelik kolestazından şüpheleniyorlar. Benşm karnım da oldu kabarıklık kızarıklık test yaptık sonuçlar iyi geldi çok şükür . O yüzden bence bekleme biran önce sor doktoruna.

Back
X