2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet bugün de geçmeyince yazdım doktoruma yarın sabah gel test yapalım dedi yarına kadar bekleyeceğim artık 😢
İyi yaptın riske atılacak bir durum değil çünkü. Bende bir şey çıkmamasına rağmen doktorum artık kontrollerimi her haftaya olacak şekilde düzenledi. Haftada bir çağırıyor tedbir amaçlı beni korkuttun artık senden uzun süre ayrı kalamam dedi 😂 inşallah stres yapmayın sıkıntısız atlatırsınız sizde. Karaciğeri yormayacak şeyler tüketin bana öyle dedi doktorum. Enginar tavsiye ederim. Alerjik duruma neden olacak besinler yemeyin çok yağlı kızartma hamur işi yemeyin.

Adıyla büyüsün minik prenses 💖
Biz ilkin kız olur diye bı sürü isim karmaşasında kaldık ama oğluş cinsiyetiyle 5.ayda sürpriz yaptı adını ne koysam diye çok arada kalınca eşim kardeşinin adını koymak istedi kardeşi çok düşkün ikimize de evlendigimizde ufacikti bı nevi elimizde büyüdü gibi oldu bende itiraz etmedim sadece çok hiperaktif olduğu için isim karakteri etkiler olayından korktum 😅 yanına asaf ekledim Mert Asaf koyduk bizde 🥰🌸🌸
Adiyla yasasin cok guzel 🦋🦋

Kızlar iyi geceler, tüm mesajlarınızı ve iyi dileklerinizi hastanedeyken okudum tek tek dönüş yapamadım kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ederim. Dün taburcu oldum hastaneden son çekilen nst de ağrı görünmüyordu bebeklerin de durumu iyiydi çıkarken, evde ilaçları kullanmaya ve dinlenmeye devam edeceğim. Salı günü tekrar kontrole gideceğim. Umarım en kötü 2-3 hafta daha tutabiliriz kızları.
Canım aklım sendeydi çok şükür çok sevindim . İnşallah beklerler vakitlerini .

Evet bugün de geçmeyince yazdım doktoruma yarın sabah gel test yapalım dedi yarına kadar bekleyeceğim artık 😢
Hiç korkmayın, doktorlar bu gibi gelişmelere hazırlıklı. Her gebede görülebilecek sorunlar. Kortizonlu krem bile veriyorlar, bir gün bile kullansanız hemen etki gösteriyor. Bizi yine haberdar edin ama bir şey çıkmayacağını düşünüyorum ben 🙏🏻 🥰

Annem şunları yaptı, kayınvalidem şunları almadı muhabbetlerini ben doğru bulmuyorum açıkçası. Bebeklerimizi hepimiz kendi maddi durumumuz çerçevesinde kendimize güvenerek yaptık diye düşünüyorum. Bebeğimizin her şeyini eşim ve ben yaptık. Kimseden de bir şey beklemedim. Durumları olsun olmasın, kimse benim bebeğime arabasını beşiğini almak zorunda değil. Torunları olsa dahi

‘Durumları var yapmıyorlar’. Yani o zaman bu kişiden ben bir toplu iğne bile almam. Kaldı ki liste vericem, bunları al dicem. Evime sokmam o zihniyette biriyse eğer

Bebeğimi ilk öğrendiğimde annem dedi ki bebeğe ilk önce don alınırmış, donansın diye 😄 çok saçma. Onu da ben alıcam dedi. Al anne dedim aldı. Başka da bir şey almadı ama inanın burada yazılanları okuyana kadar aklıma bile gelmedi bir şey almadığı 😄 beni mi sevmiyor annem? Torununu mu sevmiyor? Asla. Hamileliğimin başlarında çok sıkıntılıydım. Mide bulantıları vs. Geldi 10 gün yemeğimi yaptı, kusmuğumu temizledi ya. Şimdi bana verilen değeri bir eşya parçasıyla nasıl ölçebilirim? Almak istese bile alma derim. Babam emekli yani ne gerek var. Ben kendi paramla ne istersem alıyorum

Kayınvalidemin ilk torunu olduğu için heves ediyor. işte zıbın, çorap, tulum vs öyle pahalı şeyler de değil. Arada alıp veriyor. Bana da bir tane hastanede giymem için saten pijama takımı almıştı. Bu kadar yani

İnanın herkesin keyfi yerinde. Kızımın da her şeyini eksiksiz yaptık çok şükür. Karı kocanın ikisinin de çalışıyor olması önemli tabi. Öyle olunca çok düşünmüyor insan

Onlar yeter ki iyi olsun. Herkes kendi bebeğine bakabilecek sağlıkta olsun, gerisi önemli değil benim için
Çok doğru yazmışsınız katılıyorum bende kimse almak zorunda değil. Alırlarsa teşekkür ederim geçerim kendi ailem dahil kimseden birsey beklemem çok şükür ikimizde çalışıyoruz kendim alırım en mutlu zamanlarda neden kendimi doldurup mutsuz edeyim. İçinden gelip zaten bir corap dahi olsa alır bize sormadan kv geçen aradı ihtiyacın varmı diye sordu çok saol anne yok hallediyorum dedim sonra oda zaten ilk 1 ay çok hızlı büyür ay ay alırız ilerde dedi bende öyle yaparız dogsun boyu kilosuna göre alırız dedim.

Merhaba hanımlar. Ben bu gün gogus pompası aldım. Ama eve gelince çalıştıramadım. Şarjlı. Ekranı açılmıyor. Satıcı kız işte çalışıyor böyle böyle diye gösterdi ama ilk nasıl çalıştırdı dikkat etmemişim. Yani açma kapama düğmesi nerde nasıl bilmiyorum. Şarjı yoktur diye şarjda koydum yine açamadım. Nasıl ćalistiriliyor.
YouTube kesin vardır videoları marka modeli yazın

Bebislerinizin isimleri bellimi guzel anneler ben cok uzun zamandir bakmadm.buraya paylastiysanizda gormedim kusura bakmayin bizim prensesimizin adı Güneş Sahra olucak 🦋
Ben cinsiyeti belli olmadan daha hamile olduğum kan da kesinleşince içimde Alya geçti hep Kız olursa diye oğlumun adı Batuhan Alya uyumlu filan geçirdim hep sonra cinayet belli olunca eşime oğluma isim düşündünüz mü filan dedim ben Alya düşünüyorum sizin fikriniz ne dedim onlarda başka isim bulamadılar Alya kaldı 😁🥰❣️ 8 ay Alya Alya dedim şimdi isim o kadar çok ki koyan ilk okulda 2 3 tane denk gelir kesin sınafa

Bebislerinizin isimleri bellimi guzel anneler ben cok uzun zamandir bakmadm.buraya paylastiysanizda gormedim kusura bakmayin bizim prensesimizin adı Güneş Sahra olucak 🦋
Oğlumun ve kızımın ismini ben koydum eşim kimseyi karıştırmadı. Bu oğlumun ismini eşime bıraktım oda babasının isminin olmasını istedi Salih. Kayınbabamın yanında ona nasıl hitap ederim onu düşünüyorum😌[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben çok kararsızım oğlumun ismi Yağız kızımın ismini Yağmur düşünüyorum ama Yaprak ta hoşuma gidiyor bazen Öyku veya Nil mi koysam diyorum Rüya da hoşuma gidiyor 😀 çok kararsızim kızım ikizler olacak onun etkisi altında miyim bilemedim😂

Biz hala isim bulamadık. Eşim Kerem dedi ama iki isim koyma arayışında. Ben tek isim olsun istiyorum. İlk oğluma dedesinin ismini koyduk o anlamda iki ismi var ama şimdi öyle bir durum olmayacağı için tek isim diyorum. Hala da netleştiremedik. Tam içime sinmiş de değil. İsim konusu hep çok zor geliyor 🥲

Yazın çok sinek oluyor. Pencereler kapılar telli ama yine de sinekler girebiliyor. Bebeğe cibinlik mi alsam acaba diye aklımdan geçmedi değil. Hiç düşündünüz mü bu konuyu?

Yazın çok sinek oluyor. Pencereler kapılar telli ama yine de sinekler girebiliyor. Bebeğe cibinlik mi alsam acaba diye aklımdan geçmedi değil. Hiç düşündünüz mü bu konuyu?
Ben park beşik aldim yanında cibinligi vardı lastikli sinek olursa kullanırım ama beşikte cikmasaydi da bebek yüzüne atilan yazmaları gergin bı şekilde beşiğe örterdim hiç cibinlik düşünmezdim çıkınca aa iyi akıl etmisler bile dedim 😂😂 bebege alınması gerekenlerden ihtiyaçlarını düşünmekten o kadar bı haberdim yani 🤣🤣

Kvniz iyi olmasa bu kadar tolere edemezsiniz. Tecrübe ile sabittir. Biz de çok insanlık gösterdik, alttan aldık, tepemize çıkıldı. Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua ederim hep gençlere.
Kesinlikle oyle karsilikli yuruyor bu iliskiler cok sukur o yuzden 🤲 siz elinizden geleni yapmissiniz artik bosa ugrasmanin manasi yok mesafe gayet iyi olur. amiin hepimiz evlatlarimizda hep iyilerle karsilasalim 💕

Hira olcak benim de kizimin adi 🤗 sizinki de cok guzel saglikla buyusunler 🌸💕

Cibinlik var ama beni geriyor korkuyorum biseyler ortmekten o yuzden bitkisel sinek kovucular spreyler falan oluyor ya onlardan kullanicam ilk kizimda da kullanmistim 🤗 trukid falan vardi hala var mi bilmiorum 😀

Annem şunları yaptı, kayınvalidem şunları almadı muhabbetlerini ben doğru bulmuyorum açıkçası. Bebeklerimizi hepimiz kendi maddi durumumuz çerçevesinde kendimize güvenerek yaptık diye düşünüyorum. Bebeğimizin her şeyini eşim ve ben yaptık. Kimseden de bir şey beklemedim. Durumları olsun olmasın, kimse benim bebeğime arabasını beşiğini almak zorunda değil. Torunları olsa dahi

‘Durumları var yapmıyorlar’. Yani o zaman bu kişiden ben bir toplu iğne bile almam. Kaldı ki liste vericem, bunları al dicem. Evime sokmam o zihniyette biriyse eğer

Bebeğimi ilk öğrendiğimde annem dedi ki bebeğe ilk önce don alınırmış, donansın diye 😄 çok saçma. Onu da ben alıcam dedi. Al anne dedim aldı. Başka da bir şey almadı ama inanın burada yazılanları okuyana kadar aklıma bile gelmedi bir şey almadığı 😄 beni mi sevmiyor annem? Torununu mu sevmiyor? Asla. Hamileliğimin başlarında çok sıkıntılıydım. Mide bulantıları vs. Geldi 10 gün yemeğimi yaptı, kusmuğumu temizledi ya. Şimdi bana verilen değeri bir eşya parçasıyla nasıl ölçebilirim? Almak istese bile alma derim. Babam emekli yani ne gerek var. Ben kendi paramla ne istersem alıyorum

Kayınvalidemin ilk torunu olduğu için heves ediyor. işte zıbın, çorap, tulum vs öyle pahalı şeyler de değil. Arada alıp veriyor. Bana da bir tane hastanede giymem için saten pijama takımı almıştı. Bu kadar yani

İnanın herkesin keyfi yerinde. Kızımın da her şeyini eksiksiz yaptık çok şükür. Karı kocanın ikisinin de çalışıyor olması önemli tabi. Öyle olunca çok düşünmüyor insan

Onlar yeter ki iyi olsun. Herkes kendi bebeğine bakabilecek sağlıkta olsun, gerisi önemli değil benim için
Ya birinden bişey beklemek gibi değilde hormonlardan mı neyden bilmiyorum insan bı sorulsun heyecan paylaşılsın istiyor hicbirimizin ihtiyaci yoktur çünkü çocuğu kimsenin maddi durumuna güvenerek yapmadık sonuçta kendimiz isteyerek bakabilecegimizi gelecek verebileceğimizi düşünüp anne baba olduk
benim eşimin ailesi evlenirken de yardımda bulunmadi beklemedikte ama sürekli kardeşime şunu yaptim falancaya şunu taktım demelerine sinir oldum ve bebegin sağlık durumunu hamileliğin nasil geçtiğini falan sormamalari tuhaf geldi eşim kendi bile bahsetmek isteyince kendi hastalıklarıyla sorunlarıyla konuyu değiştirirler
Burda bile birbirimizi merak ediyor durumlarimizi soruyoruz hiç görmeden tanımadan birbirimiz icin endişe ediyoruz onların gelinleri oğullarının eşi olduğumuz halde bizi ve torunlarını düşünmemeleri üzüyor bizi düşünülmek istiyoruz birazcık ondan o kadar dert yandık 🤗🌸🌸

Son düzenleme:
Kızlar bu hafta hareket etmek çok zorlamaya başladı :110: yarım saat yürüyüş yapınca ayaklarım saatlerce falakaya yatırılmış gibi sızlıyor. Bu ağrının bir çaresi var mı?

Cibinlik var ama beni geriyor korkuyorum biseyler ortmekten o yuzden bitkisel sinek kovucular spreyler falan oluyor ya onlardan kullanicam ilk kizimda da kullanmistim 🤗 trukid falan vardi hala var mi bilmiorum 😀
Var evet yenidoğana kullanılor mı bilemedim kafam karıştı ☺️

Back
X