2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Valla bazı insanlar sadece laftalar.. Bendeki de elle tutulur ne birşey aldılar ne de yardım ettiler.. Oğlum 3 yaşında anca oyuncak araba bir iki kıyafet oda öyle geçiştirir gibi..
Yani açıkcası ben de bu aralar bu durumdayım. Eşimin ailesi şehir dışında ve böyle sürekli konuşma huyumuz yok. Hamilelikte de bir kez görüşebildik çalışıyoruz hepimiz. Evlendiğimizde yelekler vs örüyordu ve hevesini görüyordum. Şimdi arama sorma bile çok az ama birşeye ihtiyacınız var mı bşr eksiğini alalım vs hiç yok. Muhtemelen kendileri de böyle büyümemişler akıl edemiyorlar diyorum ama insan hiç mi beşiktir kıyafettir sormaz. Çok garibime gidiyor umarım doğumdan sonraki tavırları böyle olmaz

Allah kolaylık versin inşallah annemlerdeyim 1 ay oldu geleli doğumdan sonra da ilk etapta burda olurum ve bu gece saldırıya uğradım sivri bı arkadaşla şimdiden başım dertte gerçekten çok kötü o zaman mutlaka cibinlik vs bişeyler edinmemiz lazim , :KK43:
😔 En son park yatağın cibinliğinle baş edemedim. Bebek arabasına geçirip öyle kullandım. Yanları biraz açılıyordu ama orda daha iyi oldu 🙈 Bizim burda merkez hariç her yerde şu yeni türeyen sivrilerden oluyor 2 senedir çok fena kesin almam lazım benim..

Kızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?

Kızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Besige gerek yok bence park yatak aldıysanız ama ana kucağı çok büyük yardımcı kesinlikle alın bence benim fikrim ben oğlumda ana kucağını uzun süre kullanmistim.bende park yatak ve ana kucağı aldım.3 yaşına veya 4 yaşına kadar yatak almam sonra normal çocuk yatağı alicam :)

Kızlar günaydın musmutlu sabahlarınız olsun✨ Ya ben gece gece doğuruyorum diye bağırırken uyandım, sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum. Uykum bir türlü gelmiyor, gece 2den önce yatamaz oldum gündüz de 2 saat falan uyusam toplamda 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum. Doğumdan mı korktum da rüyalar böyle noldu anlamadım 😅 magnezyum kullanıyorum bir haftadır ama uyku problemi iyice arttı. Böyle olan ya da bunun için önerisi olan var mı

Biz de yeni tek kişilik yatak almıştık misafir odasına ona korumalık yaptırıp kullanırız Park yatak alalım diyorduk. Nitekim hediye beşik geldi gerek kalmadı. Park yatak varsa ekstra bir şeye gerek olmaz diye düşünüyorum oda da yapmışsınız zaten. Ana kucağı iyi fikir herkes memnun onlardan ben de alacağım model araştırıyorum tabii deneyimli anne görüşü de lazım bu konuda 😅😅

Sağolun. Ay doğumdan sonra mo geçmişşş bende sabah uyandığımda geçer mi acaba diye motive etmeye çalışıyorum kendimi😂 o kadar geç geçmesin ya.:(
Yulaf yemenizi öneriririm. Doktorlar da öneriyor. Dışkıyı yumuşattığı için geçişi de kolaylaştırıyor. Ağrı yapmıyorsa korkacak hiç bir şey yok. Bant ligasyon gibi ameliyatsız ağrısız basit çözümleri var. Doğumdan sonra geçmezse yaptırırsınız.

Bence bebek kıyafetlerinden başlamak daha iyi olabilir 🤗 büyük temizlik için imkanınız varsa birini çağırsanız ya da olduğu kadar olsa, napalım.
Bende ısrarla onu en sona saklıyorum iş planlamasında. Temiz eve temiz bebek kıyafetleri gibi. Sanki eve sercem 🙈😂 saçma takıntılarım var. Ama ilk onu yaparsam belki kaygılarım azalır. Niyet ettim başlamaya hadi bakalım 😊

Otomatik ana kucaklarindan aldm ben canim heves cok kullanirmiyim bilmiyorum birde odama ahsap besik icinede yataştan yatak aldim birde yataş juno aldim oda yapamiyorum tayinciyiz bu yil temmuz basinda ev tasiyacagiz oda yapmadim bu sebepten sadece kndi odama yanima besik aldm

Kızlar günaydın musmutlu sabahlarınız olsun✨ Ya ben gece gece doğuruyorum diye bağırırken uyandım, sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum. Uykum bir türlü gelmiyor, gece 2den önce yatamaz oldum gündüz de 2 saat falan uyusam toplamda 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum. Doğumdan mı korktum da rüyalar böyle noldu anlamadım 😅 magnezyum kullanıyorum bir haftadır ama uyku problemi iyice arttı. Böyle olan ya da bunun için önerisi olan var mı
Bilinçaltı çalışıyor uykuda. O rüyaları bende görüyorum. İlk çocuğumda da görürdüm çok sık. Bunda da başladı. Korku değilde kafamızda sürekli o olduğu için bence.

Bilinçaltı çalışıyor uykuda. O rüyaları bende görüyorum. İlk çocuğumda da görürdüm çok sık. Bunda da başladı. Korku değilde kafamızda sürekli o olduğu için bence.
Rüyalar neyse de sonrasında tekrar uyumanın bir yolu olsa keşke🥺

Ben de az önce doğum yaptığımı gördüğüm bir rüyadan uyandım. Beklenenden çok az erken doğuyordu. Zahmetsiz bir doğumdu. Fakat uyandırıp da besleme işini bir türlü beceremiyordum. Uyanmıyordu. Uyansa da bir iki kere emip hemen yine uykuya dalıyordu. Allah'ım açlıktan fenalaşmasa bari şu çocuk derken uyandım 😔 Uyku probleminiz herkeste var, aynı dertten muzdaribiz. Vücut kendini doğum sonrası sürece hazırlıyor diyorlar 🙄

Ben de az önce doğum yaptığımı gördüğüm bir rüyadan uyandım. Beklenenden çok az erken doğuyordu. Zahmetsiz bir doğumdu. Fakat uyandırıp da besleme işini bir türlü beceremiyordum. Uyanmıyordu. Uyansa da bir iki kere emip hemen yine uykuya dalıyordu. Allah'ım açlıktan fenalaşmasa bari şu çocuk derken uyandım 😔 Uyku probleminiz herkeste var, aynı dertten muzdaribiz. Vücut kendini doğum sonrası sürece hazırlıyor diyorlar 🙄
Yok ben uyumak istiyorum artık. Çocukluğumdan beri sabittir 7 saat uyurum ben ne eksik ne fazla. Şimdi yoruluyorum. Doğum sonrası daha kolay geçer umarım.

Yalnız sizinki de iyi 🥹 umarım gördüğünüzden çok daha kolay ve rahat geçer süreciniz

Yok ben uyumak istiyorum artık. Çocukluğumdan beri sabittir 7 saat uyurum ben ne eksik ne fazla. Şimdi yoruluyorum. Doğum sonrası daha kolay geçer umarım.

Yalnız sizinki de iyi 🥹 umarım gördüğünüzden çok daha kolay ve rahat geçer süreciniz
Çok iyi anlıyorum. 8 yerine 7 saat uyusam tadım kaçardı 😅 Şimdi bölük pörçük uyuyorum. Yine de ben magnezyumdan çok fayda gördüm. İlacınız neydi? Parça parça uyusam da totalde 7 saati görüyorum son birkaç haftadır. Sosyal medyayı ve insanlarla etkileşimi azaltmak da olumlu etki ediyor, bilmiyorum tabii belki siz zaten bu konuda dikkatlisinizdir. Uyaranları azaltmak gerekiyor yani.

Çok iyi anlıyorum. 8 yerine 7 saat uyusam tadım kaçardı 😅 Şimdi bölük pörçük uyuyorum. Yine de ben magnezyumdan çok fayda gördüm. İlacınız neydi? Parça parça uyusam da totalde 7 saati görüyorum son birkaç haftadır. Sosyal medyayı ve insanlarla etkileşimi azaltmak da olumlu etki ediyor, bilmiyorum tabii belki siz zaten bu konuda dikkatlisinizdir. Uyaranları azaltmak gerekiyor yani.
Magosit diye bir şey. Sosyal medya laf olsun diye bir girip çıkıyorum günde 5-10 dk kadar insanlardan da kaçıyorum ama yok uyku bu diyarları terk etti 😅😅

Magosit diye bir şey. Sosyal medya laf olsun diye bir girip çıkıyorum günde 5-10 dk kadar insanlardan da kaçıyorum ama yok uyku bu diyarları terk etti 😅😅
Magnesium Diasporal diye bir şey verdi doktor bana. Suda çözdürüp içiyorunuz. Eczacı da en iyisi bu dedi. Ben fayda gördüm. Aklınızda bulunsun.

Evet kızlar bu uyku sıkıntısı belli ki son ay herkesi sardı . Bende gece 3 te uyandım 6da geri uyudum. Şimdide iş için uyandım. Totalde 4 saat max uyudum yani. Sırf bu uyku sıkıntısı yüzünden izne mi ayrılsam diyorum artık. Uykusuz iş e gitmek çok zor geliyor

Yani açıkcası ben de bu aralar bu durumdayım. Eşimin ailesi şehir dışında ve böyle sürekli konuşma huyumuz yok. Hamilelikte de bir kez görüşebildik çalışıyoruz hepimiz. Evlendiğimizde yelekler vs örüyordu ve hevesini görüyordum. Şimdi arama sorma bile çok az ama birşeye ihtiyacınız var mı bşr eksiğini alalım vs hiç yok. Muhtemelen kendileri de böyle büyümemişler akıl edemiyorlar diyorum ama insan hiç mi beşiktir kıyafettir sormaz. Çok garibime gidiyor umarım doğumdan sonraki tavırları böyle olmaz
Bi insan heralde nasılsa öyle gidiyor. 3. Bebeğim geliyor. Annem hala diğer kızlarımın çoğu şeyini alır. Tabikide muhtaçlıktan değil; değer verip benimsemesinden kaynaklı.
Öyle dolduruyorki öbür tarafın eksikliğini artık görmüyorum. Bırakıyorum yenidoğanı, insan torununa doğdu doğalı seneler geçiyor çöp almaz mı 🤣🤣🤣
Almasınlar. İnanın çocuklar büyüdükçe ona göre muamele ediyorlar. O yüzden biz annelerin canını sıkmaya değmeyecek bir konu.

Tamamen kendileriyle ve evlatlarına (torunlarına) verdikleri değer ve sevgiyle alakalı.

Back
X