- 27 Eylül 2024
- 107
- 57
- 13
- 35
Bana 3 aydan sonra lazim olur dediler gerçi yine de 3 tane aldım:)))Kızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim desadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 3 aydan sonra lazim olur dediler gerçi yine de 3 tane aldım:)))Kızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim desadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Yani açıkcası ben de bu aralar bu durumdayım. Eşimin ailesi şehir dışında ve böyle sürekli konuşma huyumuz yok. Hamilelikte de bir kez görüşebildik çalışıyoruz hepimiz. Evlendiğimizde yelekler vs örüyordu ve hevesini görüyordum. Şimdi arama sorma bile çok az ama birşeye ihtiyacınız var mı bşr eksiğini alalım vs hiç yok. Muhtemelen kendileri de böyle büyümemişler akıl edemiyorlar diyorum ama insan hiç mi beşiktir kıyafettir sormaz. Çok garibime gidiyor umarım doğumdan sonraki tavırları böyle olmazValla bazı insanlar sadece laftalar.. Bendeki de elle tutulur ne birşey aldılar ne de yardım ettiler.. Oğlum 3 yaşında anca oyuncak araba bir iki kıyafet oda öyle geçiştirir gibi..
En son park yatağın cibinliğinle baş edemedim. Bebek arabasına geçirip öyle kullandım. Yanları biraz açılıyordu ama orda daha iyi oldu
Bizim burda merkez hariç her yerde şu yeni türeyen sivrilerden oluyor 2 senedir çok fena kesin almam lazım benim..
Besige gerek yok bence park yatak aldıysanız ama ana kucağı çok büyük yardımcı kesinlikle alın bence benim fikrim ben oğlumda ana kucağını uzun süre kullanmistim.bende park yatak ve ana kucağı aldım.3 yaşına veya 4 yaşına kadar yatak almam sonra normal çocuk yatağı alicam :)Kızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Kızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Yulaf yemenizi öneriririm. Doktorlar da öneriyor. Dışkıyı yumuşattığı için geçişi de kolaylaştırıyor. Ağrı yapmıyorsa korkacak hiç bir şey yok. Bant ligasyon gibi ameliyatsız ağrısız basit çözümleri var. Doğumdan sonra geçmezse yaptırırsınız.Sağolun. Ay doğumdan sonra mo geçmişşş bende sabah uyandığımda geçer mi acaba diye motive etmeye çalışıyorum kendimio kadar geç geçmesin ya.
![]()
Bende ısrarla onu en sona saklıyorum iş planlamasında. Temiz eve temiz bebek kıyafetleri gibi. Sanki eve sercemBence bebek kıyafetlerinden başlamak daha iyi olabilirbüyük temizlik için imkanınız varsa birini çağırsanız ya da olduğu kadar olsa, napalım.
Otomatik ana kucaklarindan aldm ben canim heves cok kullanirmiyim bilmiyorum birde odama ahsap besik icinede yataştan yatak aldim birde yataş juno aldim oda yapamiyorum tayinciyiz bu yil temmuz basinda ev tasiyacagiz oda yapmadim bu sebepten sadece kndi odama yanima besik aldmKızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Bilinçaltı çalışıyor uykuda. O rüyaları bende görüyorum. İlk çocuğumda da görürdüm çok sık. Bunda da başladı. Korku değilde kafamızda sürekli o olduğu için bence.Kızlar günaydın musmutlu sabahlarınız olsunYa ben gece gece doğuruyorum diye bağırırken uyandım, sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum. Uykum bir türlü gelmiyor, gece 2den önce yatamaz oldum gündüz de 2 saat falan uyusam toplamda 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum. Doğumdan mı korktum da rüyalar böyle noldu anlamadım
magnezyum kullanıyorum bir haftadır ama uyku problemi iyice arttı. Böyle olan ya da bunun için önerisi olan var mı
Rüyalar neyse de sonrasında tekrar uyumanın bir yolu olsa keşkeBilinçaltı çalışıyor uykuda. O rüyaları bende görüyorum. İlk çocuğumda da görürdüm çok sık. Bunda da başladı. Korku değilde kafamızda sürekli o olduğu için bence.
Ben de az önce doğum yaptığımı gördüğüm bir rüyadan uyandım. Beklenenden çok az erken doğuyordu. Zahmetsiz bir doğumdu. Fakat uyandırıp da besleme işini bir türlü beceremiyordum. Uyanmıyordu. Uyansa da bir iki kere emip hemen yine uykuya dalıyordu. Allah'ım açlıktan fenalaşmasa bari şu çocuk derken uyandımKızlar günaydın musmutlu sabahlarınız olsunYa ben gece gece doğuruyorum diye bağırırken uyandım, sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum. Uykum bir türlü gelmiyor, gece 2den önce yatamaz oldum gündüz de 2 saat falan uyusam toplamda 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum. Doğumdan mı korktum da rüyalar böyle noldu anlamadım
magnezyum kullanıyorum bir haftadır ama uyku problemi iyice arttı. Böyle olan ya da bunun için önerisi olan var mı
Yok ben uyumak istiyorum artık. Çocukluğumdan beri sabittir 7 saat uyurum ben ne eksik ne fazla. Şimdi yoruluyorum. Doğum sonrası daha kolay geçer umarım.Ben de az önce doğum yaptığımı gördüğüm bir rüyadan uyandım. Beklenenden çok az erken doğuyordu. Zahmetsiz bir doğumdu. Fakat uyandırıp da besleme işini bir türlü beceremiyordum. Uyanmıyordu. Uyansa da bir iki kere emip hemen yine uykuya dalıyordu. Allah'ım açlıktan fenalaşmasa bari şu çocuk derken uyandımUyku probleminiz herkeste var, aynı dertten muzdaribiz. Vücut kendini doğum sonrası sürece hazırlıyor diyorlar
![]()
Çok iyi anlıyorum. 8 yerine 7 saat uyusam tadım kaçardıYok ben uyumak istiyorum artık. Çocukluğumdan beri sabittir 7 saat uyurum ben ne eksik ne fazla. Şimdi yoruluyorum. Doğum sonrası daha kolay geçer umarım.
Yalnız sizinki de iyiumarım gördüğünüzden çok daha kolay ve rahat geçer süreciniz
Magosit diye bir şey. Sosyal medya laf olsun diye bir girip çıkıyorum günde 5-10 dk kadar insanlardan da kaçıyorum ama yok uyku bu diyarları terk ettiÇok iyi anlıyorum. 8 yerine 7 saat uyusam tadım kaçardıŞimdi bölük pörçük uyuyorum. Yine de ben magnezyumdan çok fayda gördüm. İlacınız neydi? Parça parça uyusam da totalde 7 saati görüyorum son birkaç haftadır. Sosyal medyayı ve insanlarla etkileşimi azaltmak da olumlu etki ediyor, bilmiyorum tabii belki siz zaten bu konuda dikkatlisinizdir. Uyaranları azaltmak gerekiyor yani.
Magnesium Diasporal diye bir şey verdi doktor bana. Suda çözdürüp içiyorunuz. Eczacı da en iyisi bu dedi. Ben fayda gördüm. Aklınızda bulunsun.Magosit diye bir şey. Sosyal medya laf olsun diye bir girip çıkıyorum günde 5-10 dk kadar insanlardan da kaçıyorum ama yok uyku bu diyarları terk etti![]()
Bugün çıkabilirsem onu deneyeyim teşekkür ederimMagnesium Diasporal diye bir şey verdi doktor bana. Suda çözdürüp içiyorunuz. Eczacı da en iyisi bu dedi. Ben fayda gördüm. Aklınızda bulunsun.
Bi insan heralde nasılsa öyle gidiyor. 3. Bebeğim geliyor. Annem hala diğer kızlarımın çoğu şeyini alır. Tabikide muhtaçlıktan değil; değer verip benimsemesinden kaynaklı.Yani açıkcası ben de bu aralar bu durumdayım. Eşimin ailesi şehir dışında ve böyle sürekli konuşma huyumuz yok. Hamilelikte de bir kez görüşebildik çalışıyoruz hepimiz. Evlendiğimizde yelekler vs örüyordu ve hevesini görüyordum. Şimdi arama sorma bile çok az ama birşeye ihtiyacınız var mı bşr eksiğini alalım vs hiç yok. Muhtemelen kendileri de böyle büyümemişler akıl edemiyorlar diyorum ama insan hiç mi beşiktir kıyafettir sormaz. Çok garibime gidiyor umarım doğumdan sonraki tavırları böyle olmaz