2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Bence ideal bende ilk 5-6 ay park yatakta reflü yatağında yatırdım. Sonra kendi yanımda yattı hep. İkeanın hemneslerinden aldın anladığım kadarıyla ilerleyen zamanda ona yatıracağın zaman korkuluk almanda fayda var. İnstagramda mühendisbirbaba var 2. Çocuğu hemneste yatırıyorlar korkulukla.. Bende ilerleyen zamanda hemnnes alıp onların kullandığı korkuluktan alıcam. Yatağın yanınada darbe emici oyun halıları oluyor. O fikride ordan gördüm. Ana kucağı belki gün içinde işlerini yaparken sana yardımcı olabilir. Bebek zıpladıkça zıplayanlardan kullananlar memnun bildiğim kadarıyla.. bende nunanın var sağa sola sallanıyor. Hevesle almıştım 3 sene önce oğlum istemedi hiç 🙈

Bir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım 🌸🤗
Daha bez almadım ama Prima alıcam sanırım.. Islak mendil hep baby turco doğadan kullandım içeriği temiz misss gibi.. Ama alt değiştirmede ebebekteki pamuğu kullanıyorum..

Kızlar bugün 33+4’teyim. Kontrolüm vardı
Ecoprini kesti. Demir takviyesine devam

Bebeğimiz 2 küsur kilo olmuş. Boyunu da söyledi ama unuttum. Bunların dışında kordon kanı kanlanması, suyum vs güzelmiş.

‘Bebek biraz geriden gelir diye düşünüyordum ama beklediğimden çok çok iyi durumda’ dedi. Çok mutlu oldum. Neden böyle dedi gerçi bilmiyorum

Bu sefer doğum şekli ile ilgili biraz sohbet etme şansı bulduk. Ben sezaryen ile ilerleyeceğim. Benim psikolojik ve fizyolojik olarak kaldırabileceğim bir şey değil ne yazık ki vajinal doğum. Çok istiyorum ama Allahım sağlıklı bir şekilde süreçlerimize yardımcı olsun inşallah

Bayramda burada değilim dedi doktorum :) Biraz tarihlere baktı. 9 haziran gibi, her şey Allahın izniyle yolunda giderse doğum olabilir. Ama kesin değil şu an. Doktorum merak etme ben seni doğurtturucam dedi :) o olmazsa gerçekten kendimi kötü hissederim

Son olarak nst ye girdim. Bir sorun yok. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

Bizde durumlar böyle :)
Merhaba biz bugün 33+5 iz planladığımız tarih 16 Haziran tabi bayramda gelmek istemezse :)
Son kontrolümüz 23 Nisandaydı herşey yolundaydı çok şükür.
Şimdi 19 Mayıs ta kontrol bakalım.

Günaydın kızlar sağlıklı haftalar herkese 🌸 Dün gece yine kaşıntıdan dolayı sabahı zor ettim doktora gittim sabah büyük ihtimalle kolestaz dedi. Bebeklere baktı çok şükür bebişler iyi. ALT, AST ve safra asitleri için kan verdim. Geçen hafta hastanede yatarken ALT ve AST normal sınırlar içindeydi bugün fırlamış değerler. Safra asitlerinin çıkmasını bekliyoruz. 😢

Bir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım 🌸🤗
Selam . Prima care premium bez aldım , ıslak mendil olarak da prima pure aqua aldık

Evde kullanmak için pamuk aldım dışarıda kullanmak için izotonik sulu papilion un water wipes aldım diğer markaya göre fiyatı uygundu

İlki epiduraldi bu herhalde spinal ben çok rahat bi doğum gerçekleştirdim ilkinde hiç sıkıntım yoktu sonrasında öyle kolay geçti inşallah yine öyle olur, hepimizinki kolay olsun inşallah 🤲
Benim ilk dogumum olucak daha once epidural bacak ameliyati olmustum smdide spinalde karar kildik genel hic istemiyorum ama olurda panik olursam bir aksilik cikar ise genele donebiliriz dedi doktorum

Back
X