2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ciğer geliştirici yaptırmadık, şehir hastanesinde takip edecez şimdilik dediği için yarın gidip yatış yaptiracaz, onlara göre bugün yatmam lazımdı ama ben biraz kafamı toparliyim, eşyami hazirliyim diye

Evet develete geçtik hemen, benim sürekli gittiğim özelde geceliği 7 bin TLymis yatış ve ne kadar yatacaz belli değil belki bir hafta belki 3 hafta ama sürekli takip için yayılacak devlette yatacam mecburen hastaneler kaç kişilik hiç bilmiyorum ama doğum gelince kendi doktoruma geçiş yapacam imza atıp özele gececem yani
Evet ben de tahliller ile 7 bin civarı vermiştim. Ben de üç kez yattım canım. Tek kişilik oda var ise onu istersin canım.refakatçı alıyorlar mı? Rabbim yardımcın olsun.

Evet ben de tahliller ile 7 bin civarı vermiştim. Ben de üç kez yattım canım. Tek kişilik oda var ise onu istersin canım.refakatçı alıyorlar mı? Rabbim yardımcın olsun.
Yani işte 7 bin çok kaç gün yatacam belli değil belki 3 hafta yatacam 100 bini geçecek doğum zaten 53 bin o kadar masraf aşacak bizi bide zaten özel bı tedavi de olmayacak sadece suyunu sürekli kontrol etmek için yatış için o kadar para verilmez

Ciğer geliştirici yaptırmadık, şehir hastanesinde takip edecez şimdilik dediği için yarın gidip yatış yaptiracaz, onlara göre bugün yatmam lazımdı ama ben biraz kafamı toparliyim, eşyami hazirliyim diye
Ciğer geliştirici yapılınca hemen yatış yapılması gerekmiyor aslında ama geç bir şey değil zaten sonra da yapılır. Hastanede yatmak evet gerçekten çok can sıkıcı bir durum, hem maddi hem manevi. Allah yardımcınız olsun. Evde yatma imkanınız olsa keşke ama bebeğin suyunun bitme ihtimalinde nasıl anlaşılacak o çok riskli bir durum.

Ciğer geliştirici yapılınca hemen yatış yapılması gerekmiyor aslında ama geç bir şey değil zaten sonra da yapılır. Hastanede yatmak evet gerçekten çok can sıkıcı bir durum, hem maddi hem manevi. Allah yardımcınız olsun. Evde yatma imkanınız olsa keşke ama bebeğin suyunun bitme ihtimalinde nasıl anlaşılacak o çok riskli bir durum.
Evet işte onu takip etmek için yatış veriyorlar yoksa yatmami gerektirecek bişey yok işte sürekli suyuna bakacaklar

Evet işte onu takip etmek için yatış veriyorlar yoksa yatmami gerektirecek bişey yok işte sürekli suyuna bakacaklar
Çok geçmiş olsun, diğer arkadaşların da dediği gibi şükür ki erken prematüre dönemlerini geçtik. Ciğer geliştirici çok fark yaratıyormuş ama duyduğum kadarıyla. Acil bi durumdan göründüğüm doktor, risk varsa 34te vurdur çok önemli, çok faydalı demişti fakat bilemiyorum çok araştırmadım. Zararı yoksa neden daha da hazırlıklı olmayasınız, siz iyi araştırın soruşturun derim eksisini artısını. Allah yardımcınız olsun 🙏🏼

Yani işte 7 bin çok kaç gün yatacam belli değil belki 3 hafta yatacam 100 bini geçecek doğum zaten 53 bin o kadar masraf aşacak bizi bide zaten özel bı tedavi de olmayacak sadece suyunu sürekli kontrol etmek için yatış için o kadar para verilmez
Aynen canım haklısın. Şehir hastaneleri güzeldir. Cüzi bir miktar ile tek kişilik oda olur ise rahat uyursun en azından canım. Herşey kolaylıkla olsun inşallah canım.

Çok geçmiş olsun, diğer arkadaşların da dediği gibi şükür ki erken prematüre dönemlerini geçtik. Ciğer geliştirici çok fark yaratıyormuş ama duyduğum kadarıyla. Acil bi durumdan göründüğüm doktor, risk varsa 34te vurdur çok önemli, çok faydalı demişti fakat bilemiyorum çok araştırmadım. Zararı yoksa neden daha da hazırlıklı olmayasınız, siz iyi araştırın soruşturun derim eksisini artısını. Allah yardımcınız olsun 🙏🏼
Zararı yok bende vurulmuştum sadece üç gün bebek hareketleri yavaşlıyor ilaçtan dolayı o da sonra düzeliyor.

Amin inşallah, ben hala kabullenemiyorum tabi, öyle belirsizlik içinde hastanede sıkılarak beklemeyi dert ediyorum, kendi gittiğim hastane değil bide devlet hastanesi, nasıl olacak, nasıl geçecek günler, kendi evimde bile geceleri rahat yatamıyorum orada nasıl yatacam diyorum. Ağlayıp duruyorum sabahtan beri
Cok haklisiniz, ama en guvenLisi boyle olmaz mi hem bebek hem sizin icin. Aglamak da normal, insan sasirir. Insallah her sey iyi olacak, gun dogmadan neler dogar🙏🏼

Kızlar maalesef benden de kötü haber var, bugün rutin kontrole gittik. Bebeğin suyu com azalmış doktor hemen ciğer gelistirici iğne yapalım haftaya alalım bebeği dedi. Ben çok ağladım hic beklemedigim bir durumdu çünkü herşey normal gidiyordu vajinal doğum diyorduk hatta , ben çok ağlayınca biz ozep bir hastaneye gidiyoruz, bide araştırma ya da şehir hastanesine gidin bilgi alın tek doktorla kalmayın dedi kendi doktorum. Şehir hastanesine gittik suyu az ama hemen ciğer gelistirici yapıp alalım diyemem ben dedi yatış verip takip edecez, belki bir hafta bekler, belki 37 yi bekler hoc bilemeyiz dedi ben tabi çok kötü oldum imza atıp çıktım yarın gidecem hastaneye yatış yaptircam. Yatışı da sadece suyunu takip etmek için yapacaklarmis yani yatmak zorunda olduğum için değil, sürekli suyunu takip etmek için yatiracaklar, offf çok kafam karışık.
Canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikla alirsiniz kucaginiza, cok zor bi surectir eminimki ama Allah en hayirlisini bilir 🤲

Aa hayret, ben geçen aylarda kadin dogumda hasta ziyaretine gittim. Her bir kapida birebir ayni mavi veya pembe balonlu kutular vardi
Valla benim dediğim üç sene önce belki değişmiştir ama bugün sordum daha belki öyle ufak jesti vardır bilemedim görücez az kaldı 🤗

2500 idi yanloş hatırlamıyorsam. Sigortam karşıladığı için net hatırlamıyorum ama imzalarken fiyat o civarda idi
Sadece nst o fiyat olamaz muayene ile birlikte olabilir mi ? Ya da sigorta ödediği için tam fiyat yazmışlardır dicem ama gene çok geldi.

Normalde geç gitmeyi sıkıntı etmiyordum burada yazılanları okuyunca açıkçası biraz telaşlandım acaba bir şey olurda farkedemezsem diye etrafımda da son aylarda sık gitmeyenler var ama bu kafa karışıklığı doktora gitmeyle çözülür ancak 🤦🏻‍♀️😅
Hiç sıkıntı etmeyin ben bugün 35 im ilk kez nst soktu bir daha 37 de gircem nst ye ve dr a görüncem 😀 ilk hamilelikte bu aralıklarla gittim, herkesin süreci aynı olmuyo dr u da aynı ilerlemiyo güveniyosanız ağrı sızınız yoksa sorun etmeyin her hafta gitmek diye bir kural yok 🤗 son haftalarda 38lerde çağırır her hafta hatta iki iç gün de bir normal doğum içinde 🌸

Back
X