2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bebiş zaten gelince odaya siz yatakta oluyorsunuz bebekle beraber hemşirelerden geliyor odaya direk memenize koyuyorlar emzirmeyi gösteriyorlar siz daha sonra ayaklanınca hatta direk emzirme yöntemi olan avuç ve parmakları nasıl tutulduğu ile ilgili YouTube'da video filan var o yöntem ile yapınca yastık bence gereksiz kalıyor bana kalırsa boşuna getir götür çünkü çok minicikler yastıklık olmuyor 🥹
Zaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegiz 🥲🥲 doktor ne zamana gun verecek? bu sefer annem de cok uzun kalmayacak gibi. Heyecan yükleniyor gerçekten.

Ya evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştır
Ben çantama koydum asıl ilk zamanlar ihtiyacımız olur diye düşündüm bebeğin üstüne eğilmeden destek almamızı sağlayacak onun dışında epizyotomi dikişlerinden rahat oturamayan kişilerin altına koyduğunu gördüm

Bazıları kesin götürün diyor bebek çok ufak olqdığu için ve sezaryen ağrısı içij çok önemli diyor. Bwzıları da 2 gün e gerek yok diyoe. İkisi de mantıklı geldi bana😂
Şimdi yazılanları okuyunca🤣 gerekliymiş gibi geldi. Orada illaki fazla yastık olur onunla yapılabilir diye düşünüyorum ben. Yani hem kalabalık olmasın hem hastane ortamı vs ben tercih etmem. Ama neden olmasın isteyenler için😀

Zaman yaklastikca iyice dusunur oldum oglumu nasil birakicam, minik bebek ilgi beklerken buyuk bebegi nasil idare edecegiz 🥲🥲 doktor ne zamana gun verecek? bu sefer annem de cok uzun kalmayacak gibi. Heyecan yükleniyor gerçekten.
Ben de çok üzülüyorum bir anda büyücekler ya valla yaklaştıkça iyice sinirlerimde yıprandı harekette edemiyorum çok hareketli sürekli ona kızarken buluyorum kendimi sonra vicdan azabı 😢 sağlıkla alıp gelelim evlerimize de bi düzen olur inşallah 🥰

Hele ben 15 yıl sonra sil baştan garip geliyor herşey salı kontrol var büyük ihtimal 2 hazıran verecek normal dogum olmayacağı için 38. hafta denk geliyor evde ilgili bekleyen bir büyük bir minik bebek olacak lise 1 dönemi birde tam sınav haftasına denk geliyor dogum sürece son haftalaro beni düşündürüyor haksızlık yapmaktan çünkü ilgi minikte olunca oğlumu ertelemekten korkuyorum annem ilk dogum da kalmıştı ama bu sefer çok İstemem tam bayram haftasına denk geliyor kurban bayramını işleri güçleri olacak evde ilk hafta kalsın yanımda yeter ev halkı ile bakarız artık 🥹🥰 sağsalim kavuşalım da nasıl olacak bakalım

Ben de çok üzülüyorum bir anda büyücekler ya valla yaklaştıkça iyice sinirlerimde yıprandı harekette edemiyorum çok hareketli sürekli ona kızarken buluyorum kendimi sonra vicdan azabı 😢 sağlıkla alıp gelelim evlerimize de bi düzen olur inşallah 🥰
Yalnız değilmişim 😂😂 her sabah 5te uyandırdığı için benden azar işitiyor 🥲🥲
Şimdiden sinirlerim yıprandı

Si
Hele ben 15 yıl sonra sil baştan garip geliyor herşey salı kontrol var büyük ihtimal 2 hazıran verecek normal dogum olmayacağı için 38. hafta denk geliyor evde ilgili bekleyen bir büyük bir minik bebek olacak lise 1 dönemi birde tam sınav haftasına denk geliyor dogum sürece son haftalaro beni düşündürüyor haksızlık yapmaktan çünkü ilgi minikte olunca oğlumu ertelemekten korkuyorum annem ilk dogum da kalmıştı ama bu sefer çok İstemem tam bayram haftasına denk geliyor kurban bayramını işleri güçleri olacak evde ilk hafta kalsın yanımda yeter ev halkı ile bakarız artık 🥹🥰 sağsalim kavuşalım da nasıl olacak bakalım
Sizin yas farki cokmus ama ayri zorluklar iste, sinav donemi etkilenir mi su bu 🥲 ah allah hepimizin yardimcisi olsun, insallah her sey her anlamda cok cok kolay gecer 🙏🏼

Coook normal. Tam afacanlar, ikna etmek söz dinletmek zor. Ben de kiziyorum bazen istemeden 🥲 bu ara cok kizacagimda gel sarilalim diyoeum bazen en azindan bana da iyi geliyor. Yani simdi bile zorken bir de bebekle 😁😁 halledecegiz insallah :)

2 haziran olursa aynı gün doğum yaparız🥰

2 haziran olursa aynı gün doğum yaparız🥰
Başka tarih kabul etmem 😂🤣 ya mayıs sonu cuma olsun yada hazıran başı pazetesi bu hafta bol bol bebişin kilo alacagı besinler tükettim ki bebek kilosu sorun olmasın doktor ya işte bekleyelim demesin Diye 😁😁😅
Avokada, kabak çekirdeği, badem, ceviz. gına geldi 🤭🫣

Başka tarih kabul etmem 😂🤣 ya mayıs sonu cuma olsun yada hazıran başı pazetesi bu hafta bol bol bebişin kilo alacagı besinler tükettim ki bebek kilosu sorun olmasın doktor ya işte bekleyelim demesin Diye 😁😁😅
Araya bayram gireceği için benim doktorum da 2 ya da 3 ünü seçmemi istedi . Ben garanti olsun diye 2 olsun dedim😂 5 i arefe çünkü doktorum çalışmıyor. E doğumdan 1 gün sonrada doktorun kontrol etmesü gerekiyor vs 😂

Bazıları kesin götürün diyor bebek çok ufak olqdığu için ve sezaryen ağrısı içij çok önemli diyor. Bwzıları da 2 gün e gerek yok diyoe. İkisi de mantıklı geldi bana😂
Aslında götürülebilir ne olacak ki sanki yatak götürmüyoruz tek emzirme yastığı bana da mantıklı geldi bi arkadaş yazmış ya çok tecrübesizim diye bende aşırı tecrübesizim bebek tutmayı bile bilmem o yüzden benim için kolaylık olabilir

Coook normal. Tam afacanlar, ikna etmek söz dinletmek zor. Ben de kiziyorum bazen istemeden 🥲 bu ara cok kizacagimda gel sarilalim diyoeum bazen en azindan bana da iyi geliyor. Yani simdi bile zorken bir de bebekle 😁😁 halledecegiz insallah :)
Hallederiz destek oluruz inşallah burdan da birbirimize tabi fırsat olursa 😅😅

Hallederiz destek oluruz inşallah burdan da birbirimize tabi fırsat olursa 😅😅
Ben iş e gitmiceğim için bir sürü vaktim olacakmış gibi konuşuyorum her yerde. Millette çocuk işten çoo daha zor diyip kursağımda bırakıyor sevincimi😂 olsun ya iş e gitmemek güzel bi duygu olacaktır bence🫢

Ben de sorucam 31 cumartesi olabilir mi diye eşim rica etti iş yoğunluğu nedeniyle 38+1 oluyor 😀 yok falan derse benimde 2-3 ten biri olur tahminen bayrama bırakmicam dedi 🤣 arka arkaya dığururuz artık hayırlısıyla B brcubrcu0101

Ben iş e gitmiceğim için bir sürü vaktim olacakmış gibi konuşuyorum her yerde. Millette çocuk işten çoo daha zor diyip kursağımda bırakıyor sevincimi😂 olsun ya iş e gitmemek güzel bi duygu olacaktır bence🫢
Kuzum olur vaktin emzirirken falan telefonla uğraşıyodum ben ilkinde yani ilk başlarda almıodum elime aman radyasyon falan baktım vakit geçmio bunalıyorum uzaktan tutup kullanıodum hep 😅 yeni düzene alışınca her şeyi rahatlıkla halledersin evin içinde de oturur sistem 🤗

Ben de sorucam 31 cumartesi olabilir mi diye eşim rica etti iş yoğunluğu nedeniyle 38+1 oluyor 😀 yok falan derse benimde 2-3 ten biri olur tahminen bayrama bırakmicam dedi 🤣 arka arkaya dığururuz artık hayırlısıyla B brcubrcu0101
Ayyy ne güzel doğumdan bi kaç saar sonra kendimize gelince yazalım mutlaka 😂 bi iki günün ağrısını sızısını birlikte atlatalım🫢 sabah 9 da alalım dedi doktorum . Sabahın köründe😂

Back
X