- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim.Tabii tabii eczanede satılıyor. Benim de bebeğime enjektörle vermişlerdi ilk. Her şey her yerde bulunuyor artık, hiç endişe etme![]()
emzirme yastığını kullanmak da bir işYa evet sizde haklısınız bende sizin gibi düşündüm aslında çünkü baya büyük bi şey. Ama kesinlikle götürün çok işe yarıyor diyen de var o yüzden kafam karıştır
Benim hastanem sezeryan için 2 gün, normal doğum için 1 gün olduğunu söyledi ücretin içindeSezeryan sonrası hastanede kaç gün kalıcaz kızlar?
İz falan çok kalıyor mu?Evet evet valla dua edelim birbirimze hayırlısıyla valla ağrı sızı düşünmiceksin gör baktahminen benim de o saatlerde olur 9 diip 10 da girmiştik ilkinde de
Doktorum 1 gece yeterli dedi ama pakete 2 gece dahil olduğu iöin isterseniz 2 gece kalabilirsiniz dedi. Tecrübesiz olduğum için 2 gece kalmak istiyorum , hemşireler yardımcj oluyornuş çünkü emzirmeye vsSezeryan sonrası hastanede kaç gün kalıcaz kızlar?
Kim diyor onuHaklısınız ya bence asıl zor olan emekleme ve yürüme dönemleri. Herkes en kolayı bebeklik dönemleri diyor. Yaşayıp göreceğiz
Çok büyük bir iz yok ama kalıyor tabii bir hatıra olarakİz falan çok kalıyor mu?
Peki sezaryenden kaç gün sonra artık hiç ağrı hissedilmiyorÇok büyük bir iz yok ama kalıyor tabii bir hatıra olarak![]()
Peki sezaryenden kaç gün sonra artık hiç ağrı hissedilmiyor![]()
Bazı takip ettiğim infulencerlae var hepsi doğurdu da bakıyorum 2. Gün hepsi sapasağlam. İnşallah bizde öyle oluruzo da kişiden kişiye göre çok değişiyor kendimi örnek vermiyim ben hiç ağrı sızı hatırlamıyorum koşarak yürüyodum ameliyattan sonra ama ağrı kesici veriolardı hastane de
eski videolara bakınca 1 haftalık kucağımdayken dans ediomuşum bebemle demekki geçiyor diye hatırladım
şimdi de aynı olur mu bilmiyorum inşallah öyle olur ağrısız sızısız
![]()
Gümüş kapak ve krem ile inşallah hafifletirizAmeliyat ağrısından çok mesela benim hatırladığım memenin acısı vardı o alışma sürecii zordu, acıya acıya emzirdim sağdım falan ama dayanılmicak bişey değil bu bahsettiğim şey![]()
Yani psikoloji çok önemli gerçekten iyi hissetmek için sağlıkla kavuşalım hep güzel şeyler düşünelim öyle de olsunBazı takip ettiğim infulencerlae var hepsi doğurdu da bakıyorum 2. Gün hepsi sapasağlam. İnşallah bizde öyle oluruz![]()
Garmastan pomad almıştım ben en son kanamıştı çünkü emzirememiştim bir gün o memeden sağmıştım bu dediğim ilk başlar tabi sonra süt giderse die acıya acıya emzirmiş alıştırmıştım kendimi değişik bi his işte ama vücut öyle birşey ki resmen alışıyorGümüş kapak ve krem ile inşallah hafifletiriz![]()
Doğum kasılmaları düzenli gelir, ancak o şekilde ayırt edebilirsiniz. Birkaç saattir kasılma oluyor dediğiniz nasıl aralıklarla oluyor mesela?İyi geceler kızlar
Benim birkaç saatten beri kasılmalarım oluyor bebekte vajinaya baskı yapıyor gibi hissediyorum böyle ani vurup geçen sancılar oluyor daha çok kasılma kramp gibi bel ağrım var sol göğsümde sızlıyor az önce tişörtüm ıslandı terledim mi süt mü geldi anlam veremedim kuruyunca iz kalmadı atlet ve tişörtte bebeğin hareketleri arttı ve acı veriyor sanki dar bı alanda sürekli dönüyormuş gibi ve akıntım aşırı arttı kasintiyla birlikte Google amcadan bakınca doğum belirtilerinin hepsi var (yada piskolojikmen okuyunca bu da var aa buda oluyor diyorumdur) ne yapsam yalancı sancıyla ayrıştırabilirim ebeler eğitimde duş alın geçerse yalancı sancidir artarsa doğum sancısıdır demişti de ağrılardan hiç kalkıp duş alasım gelmiyor
![]()
İlkin arası açıktı şimdi yarım saatte bir rahatsız edecek seviyede oluyor kasılmalar sırt ağrısıyla birlikte oluyo o arada bebekte hareketleniyor göbek deligimde de çekilme oluyor ve genital bölgemin bacaklara yakın kısmı darbe yemiş gibi ağrıyorDoğum kasılmaları düzenli gelir, ancak o şekilde ayırt edebilirsiniz. Birkaç saattir kasılma oluyor dediğiniz nasıl aralıklarla oluyor mesela?