2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen 🙏
Gelmiş geçmiş olsun ❤️ sağlıkla bir an önce çıkarlar inşallah dualarımız seninle🙏

Kızlar benim akşam üzeri 17:30 gibi suyum geldi ve saat 20:00 de doğum oldu. İki kızım da kuvezde şu an. Biri benim yanımdaydı emmediği için götürdüler. İnşallah ikisi de 1-2 güne yanıma gelecekler dua edin lütfen 🙏
İnşallah hemen yanına gelirler sağlıklı şekilde 🙏 hep birlikte ailecek sağlıklı ve huzurlu olun inşallah 🙂

Merhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Kilosu gayet iyi annesi 🧿 gelmiş geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

Merhaba kızlar ben cumartesi günü doğurdum
Daha önce yazmıştım nişanım gelmişti. 1 hafta geçti . 35+5te emme sorunu var . 2 kg doğdu inşallah iyi olur
Hayırlı olsun canım, hiç dert etme, minikler daha. Zamanla öğrenecek emmeyi, o öğrendikçe senin de sütün artacak. Kilosu da güzel maşallah. Küvezde değil dimi yanındadır umarım. Sen nasılsın?

Kızlar hala ve hala doğum olmadı acilmam sadece 1 cm ilerledi şuan 4 cm gerçekten bu kadar zorlancagimi bilmiyordum ağlıyorum acıdan artık yalvardım resmen sezeryana alın diye ama yokkk
Canım ne durumdasın inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşmiştir 💕🌸
Tebrik ederim canım , bir an önce kavuşursunuz inşallah🙏🏻💕Sen nasılsın?

Hayırlı olsun canım, hiç dert etme, minikler daha. Zamanla öğrenecek emmeyi, o öğrendikçe senin de sütün artacak. Kilosu da güzel maşallah. Küvezde değil dimi yanındadır umarım. Sen nasılsın?
Bugün belli olacak dedi ama şu an yanımda. Biraz dikişlerim çok ilk doğum diye ama çok şükür

Bugün belli olacak dedi ama şu an yanımda. Biraz dikişlerim çok ilk doğum diye ama çok şükür
İnşallah besin takviyesi yapsalar bile yanında yaparlar. Nasıl güzeldir şimdi o 🥰 ağrın için de çekinme hiç, ağrı kesici iste dur 😃 yarına daha iyi toparlamış olacaksın inşallah. Süreciniz kolay geçsin, bir an önce evinize geçebilin 💐

Gözünüz aydın, hayırlı olsun 🥰 Hemencecik kavuşun inşallah 🙏

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah. 🤲

Ya çok teşekkür ederim 🤗 büyük ihtimalle benimde enfeksiyon veya yalancı sancıdan oldu ağrılar ama enfeksiyon daha mantıklı geldi bana çünkü hamilelik öncesi enfeksiyon ağrılarına benzettim kasılmaları
Normal doğum çok istiyordum ama zorunlu sezeryan olmam gerekiyor tehlike durumu olduğu için her an tetikteyim korkuyorum 🤷🏻‍♀️😀
Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almamızı nasip etsin☺️

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sizlerde bebeklerinizde bir an önce toparlar umarım evinizde güzel güzel vakit geçirirsiniz. 🥰

Bazen bebeğin şu dönemi daha zor bu dönemi daha zor diye yazılar görüyorum arkadaşlar tecrübe olabilir fakat hepsi ayrı bir süreç ayrı bir evre ve ayrı bir bebek. Bana da hamilelik öncesi hamilelik çok güzel bol bol uyu bebek olunca görürsün felan diyordular ama benim hamilelik çok zor geçti bir ara psikolojim bozulacak sandım ve bundan sonrası daha zor olacak diye ben hamileliğe güzelleme yapamam bundan sonra soranlara da yaşadığım şekil nasıldıysa öyle aktaracağım çünkü ben çok hayal kırıklığına uğradım tabi herkeste bu sürecin farklı olacağını söyleyerek. Bebeklik dönemi içinde o zor bu zor denilince önyargı oluşacak stres başlayacak şimdiden bence hiç gerek yok kiminin bebeği kolik olur çok zorlanır kiminin sakin olur hiç korktuğu gibi geçmez. Burda tek yapacağımız bence neyle karşılaşırsak karşılaşalım bizi ne karşılarsa karşılasın artık hayatımızın farklı olacağının farkında olup yeni bir kendimizle bu süreçlerin altından kalkacağımıza inanmamız. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldıktan sonra kendimize en güzel düzeni kurup mutlu , huzurlu günler geçirmemiz dileğiyle 🌸

Doğum yapan anneler çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah küveze gşrebler bi an öncekavulun inşallah

Bazen bebeğin şu dönemi daha zor bu dönemi daha zor diye yazılar görüyorum arkadaşlar tecrübe olabilir fakat hepsi ayrı bir süreç ayrı bir evre ve ayrı bir bebek. Bana da hamilelik öncesi hamilelik çok güzel bol bol uyu bebek olunca görürsün felan diyordular ama benim hamilelik çok zor geçti bir ara psikolojim bozulacak sandım ve bundan sonrası daha zor olacak diye ben hamileliğe güzelleme yapamam bundan sonra soranlara da yaşadığım şekil nasıldıysa öyle aktaracağım çünkü ben çok hayal kırıklığına uğradım tabi herkeste bu sürecin farklı olacağını söyleyerek. Bebeklik dönemi içinde o zor bu zor denilince önyargı oluşacak stres başlayacak şimdiden bence hiç gerek yok kiminin bebeği kolik olur çok zorlanır kiminin sakin olur hiç korktuğu gibi geçmez. Burda tek yapacağımız bence neyle karşılaşırsak karşılaşalım bizi ne karşılarsa karşılasın artık hayatımızın farklı olacağının farkında olup yeni bir kendimizle bu süreçlerin altından kalkacağımıza inanmamız. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldıktan sonra kendimize en güzel düzeni kurup mutlu , huzurlu günler geçirmemiz dileğiyle 🌸
Hepimizin bunu belirterek yazdigini ve bu farkindalikta oldugunu dusunuyorum 🍀 benim icin dogum sonrasi surec adeta askerlik anisi gibi unutulmazdi. Bunu paylasmak da beni rahatlatiyor.

Kızlar aşırı zorlanıyorum. Gece sanırım toplam 4 saat falan uyudum. Gece ara ara idrar kaçırıyorum. 2 gündür kaburgalarım ağrıyor. Asla oturamıyorum bebisimin ayakları müsade etmiyor. Yatınca kalça kemiklerim sızlıyor ve midem surekli asit yapıyor. Utanmasam ağlayacağım.

Back
X