- 4 Mayıs 2023
- 1.184
- 1.091
- 63
- 34
Hahahaha valla bende aynısı hiç bişey demem o öyle deyinceBenzer durumlar yaşıyoruz. Ben de eşimi dünyalara değişmem. Kv ile de bir kere tartışmamız yoktur. Sadece samimi bulmuyorum bana karşı tavrını. Ben gelinlerimi kızım gibi görüyorum dediğinde inanın karşılık veremedim, hiç samimi gelmedi. Başta oğlu güldü
Müdahale ile doğurtmak için en azından 38-39. haftayı bekliyorlar gördüğüm kadarıyla. Doktorunuz bekleyelim dediyse güvendesiniz demektir. Rahat olunArkadaşlar merhaba, 37+6 hafta gebeyim. Dün kontrolüm vardı bebeğin kilosunu 3500 gram ölçtü doktorum. Şuan normali bekleyebiliriz dedi ama bebek doğum kanalında bile değil. Ne karar vereceğim bilemiyorumSizce ne yapmalıyım? Doğuma kadar kim bilir kaç gram olur minnoş.
Samimi olup problem yaşamayan duymadım diyebilirimBenzer durumlar yaşıyoruz. Ben de eşimi dünyalara değişmem. Kv ile de bir kere tartışmamız yoktur. Sadece samimi bulmuyorum bana karşı tavrını. Ben gelinlerimi kızım gibi görüyorum dediğinde inanın karşılık veremedim, hiç samimi gelmedi. Başta oğlu güldü
çok sevindim, sağlıkla büyüsün bebişİ
Kızlar yazamadım bı turlu bugun doğurdum çok şükür 38+2 de 3090 kilo doğdu oğluşum çok şükür çok rahat ve güzel bı sezaryan geçirdim canım damar yolu açılırken sezaryan ignesinden daha çok acıdı hatta çok şükür oğlum da bende gayet iyiyiz gözümde buyuttugum gibi degildi hiç tabiki ağrı yanma vs var ama dayanilmicak boyutta değil saat başı yürümeye kalkıyorum yürümek iyi geliyo kendi kendime tuvalete gidiyorum çok şükür henüz sutum gelmedi burda mama takviyesine başladık ama yine de sık sık göğsüme yatırip emzirmeye çalışıyorum gelmese bile o çeksin diye. Bı kere yüzüne bakınca ağrı sızı hicbi şeyi gözü gormuyo insanın solda 0 kaliyo
Bende aynı durumdayim. Sağlıcakla gelecekler inşallah endiselenmeyin. Doğum kanalına girmeseler normla doğum olmuyor mu acaba?Arkadaşlar merhaba, 37+6 hafta gebeyim. Dün kontrolüm vardı bebeğin kilosunu 3500 gram ölçtü doktorum. Şuan normali bekleyebiliriz dedi ama bebek doğum kanalında bile değil. Ne karar vereceğim bilemiyorumSizce ne yapmalıyım? Doğuma kadar kim bilir kaç gram olur minnoş.
Amin inşallah çok sağolun darısı başınızaGözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok sağol canımm amin insallahHayırlı olsun canım mutlu sağlıklı bir ömrü olsun bebişkonun
Darısı başımıza umarım böyle pozitif olur bizimde
Allah rahmet eylesin.Kızlar sizi de üzmek gibi olmasın ama gencecik kuzenimi mide kanserinden kaybettik elim kolum bağlı bugün kontrolüm var yas defin işleri köyde olacak doğuma 4 gün kaldı dün renkli akıntım oldu ne yapacağımı bilmiyorum abim gelme dedi ama bı yanımda orda olmak istiyor ne yapayım şimdi ben akıl akıldan üstündür bana bı fikir verir misiniz
Çok sağol canımm çoook şükür amin inşallahYaaaa hoşgelmiş bebişin , gözün aydın, sağlıkla büyüsün, çok güzel bir ömrü olsun inşallah. Sana da geçmiş olsun canım umarım hemececik toparlarsin, haydi bakalım şimdi bebisli günler
Ege koyduk biz cinsiyetini öğrendiğimizde daha karar vermiştik çok sukur geldi Ege'mizÖyle ya hafiflemişsinizdir ne mutluher gün daha bir güzel gelecek bundan sonra huzurla analı babalı büyüsün minik ismi ne oldu
Şimdi siz söyleyince hatırladımEge koyduk biz cinsiyetini öğrendiğimizde daha karar vermiştik çok sukur geldi Ege'miz
Cokk teşekkür ederim sizinle günümüz birebir ayniydi yanlis gormediysem sizin de yarın olacak galiba doğum Allah saglicakla kucağınıza almayi nasip etsinçok sevindim, sağlıkla büyüsün bebiş
Aynen hormonlar, uykusuzluk v.s etkiliyor. Allah bu dönemi huzurla atlatmamızı nasip etsin inşallah.Lohusalık gerçekten varmış durup dururken ağlıyorum
Ohhh gözün Aydın maşallah canım. Allah hepimizin sütünü arttırsın daim etsin inşallahKızlar 3 günlük yoğun uğraş sonucu biz memeye geri dönebildik çok şükür bugün kilo kontrolüne gideceğiz tekrar inşallah artmıştır çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?