2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hahahaha valla bende aynısı hiç bişey demem o öyle deyince

Müdahale ile doğurtmak için en azından 38-39. haftayı bekliyorlar gördüğüm kadarıyla. Doktorunuz bekleyelim dediyse güvendesiniz demektir. Rahat olun Kilosuna da takılmayın, sona doğru kilo zaten çok fazla artmıyor

Samimi olup problem yaşamayan duymadım diyebilirim mesafeli olmak her zaman iyi
Karşılıklı saygı korunduktan sonra büyük büyük problemler olmuyor

çok sevindim, sağlıkla büyüsün bebiş

Bende aynı durumdayim. Sağlıcakla gelecekler inşallah endiselenmeyin. Doğum kanalına girmeseler normla doğum olmuyor mu acaba?

Dün akşam yemek yer yemez erkenden yattım, bütün bacaklarım tutulmuş gibi olmuştu kaskatı kesilmişt, yataktan desteksiz kalkamıyordum, tuvalete tutunmadan gidemiyordum. Çok şükür sabaha toparlamış uyandım. Bugün yürüyüşü daha hafif yapacağım, ders oldu bana.

Kızlar sizi de üzmek gibi olmasın ama gencecik kuzenimi mide kanserinden kaybettik elim kolum bağlı bugün kontrolüm var yas defin işleri köyde olacak doğuma 4 gün kaldı dün renkli akıntım oldu ne yapacağımı bilmiyorum abim gelme dedi ama bı yanımda orda olmak istiyor ne yapayım şimdi ben akıl akıldan üstündür bana bı fikir verir misiniz

Allah rahmet eylesin.
Köyünüz yakınsa gidilebilir aslında. Tabi sizinde sancınız ağrınız vs bişey yoksa.
Ne kadar uzakta bilemedim şimdi. 1 saat tarzından bişey olmaz bence

Şimdi kontrolden çıktım. 38+3 teyim. Bebiş 3040 kilo olmuş. Doktor baya uzun kızımız dedi (babasına çekmiş). Nst de hiç sancı çıkmadı. Geçen hafta çıkmıştı kesin erken doğururum diyordum ama şuan hiç gelecek gibi değil. Doktorum bol yürü kanala insin dedi. Yoksa 40. Haftada suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. Bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…