2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim oğlum 35+5 te doğdu 3.255kg 21.05 ta, şuan 6kg hala 2 numara götürür diye düşünüyorum
Kaç kilo için 2 numara kullanıyorsunuz acaba ?
Canım biz 6 kiloyuz şuan ve 2 numara prima oluyor 6,5kg kadar olur diye düşünüyorum taşırma yapmadı henüz en uzun 10 saat takılı oluyor ve sıfır taşma
Ne alemler neden ayni gun gelmek istiyorlar ki hastanede kalabiliriz deseniz ya da acikca doktor enfeksiyon riski olur dedi diyebikirsiniz
Öylede nasıl denir kendileri keşke düşünse. Mutlaka söyleyin sünnet olacağı gün diyip duruyorlar çokta samimi arkadaş

Hiç tavsiye etmem aynı gün misafir, bizim sünnetten sonra ablam ve eniştem geldi bebeğim sünnette korkmuştu ama eve gelince sakin ve uyudu hep ablam çay bile kurmama izin vermedi herşeyi o yaptı yine de perişan oldum sabah erken uyan, bebeğin ilk kez o kadar dehşete düşmüş şekilde ağlamasını sakinleştir , seni neyin bekleyeceğini neler olacağını tahminlerle önlemeye çalış üstüne misafir hiç çekilmez bizim yarın 4.haftamiz dikişlerin yarısı duruyor hala yaralar geçen hafta iyileşti bence ya hastanede kalacaz diyin yada enfeksiyon riskini söyleyin

4 haftada hala dikişler mi duruyor ? O kadwr uzun mu sürüyor ya

Bebişini sünnet yaptıran arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi? Biz de 1-2 hafta içinde yaptırmak istiyoruz. Ben durmadan erteliyorum çünkğ nasıl geçecek diye strese giriyorum. Yalnızız çünkü kimsemiz yok burda . Çok ağlarsa naparım diye düşünüyorum bir de kıyamıyorum bir türlü

4 haftada hala dikişler mi duruyor ? O kadwr uzun mu sürüyor ya
Düğümleri açıldığı için çürümesi uzun sürdü 6 dikisten 4 ü düştü 2 tanesi de düşmek üzere korkacak görüntü 1 hafta sürüyor sonra pek korkulmuyor ipler ne zaman düşerse artık

Aslında güzel geçiyor ilk gün zor olmuştu bizim çok korkmuştu ve ağrısı vardı ağrı için fitil kullandik sargı 3.gun düşüyor düşmezse ıslatıp açıyorsun zaten bunları doktor anlatacak birde Krem veriyor sargı açıldıktan sonra 5 gün sürülüyor 2 yaşa kadar her alt açmada da masaj yapılıyor ben ilk hafta korkup pişman oldum yaptığıma ama şimdi iyiki yaptım geçti gitti diyorum

Bizim 40tan sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı 2 aya doğru düzene oturdu diyebilirim geceleri 4 saatte bir uyanıyor

Biz 1 aylıkken yaptırmıştık plastibell yöntemiyle baya tecrübeli bir doktor yaptı sadece anestezi yapılırken azıcık ağladı işlem sırasında ağlamadı bile zaten 5 10 dk sürdü 6 günde plastik parça düştü 2 haftada tamamen iyileşti kızarıklıklar.

Çok geçmiş olsun, yani hastanede kalacağız dersek oraya geliriz derler o kadar anlayışsız insanlar. Dolayısıyla enfeksiyon riskini söylemem lazım bir şekilde

Çok geçmiş olsun, yani hastanede kalacağız dersek oraya geliriz derler o kadar anlayışsız insanlar. Dolayısıyla enfeksiyon riskini söylemem lazım bir şekilde
Teşekkür ederim size de şimdiden geçmiş olsun. Anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor

Geçmiş olsunn bizim yükselmedi bizede uyku yok ama ateşten değil saatlerdir uyumuyor

Salı'dan beri altüst olmuş vaziyetteyiz Ateş, huzursuzluk, halsizlik, uykusuzluk derken çocuğum mahvoldu. Normalde uyandırırken bin bir takla attığım çocuğum dün hiç uyumadı. Uyuyamadıkça ağladı, ağladıkça uyuyamadı, saçma sapan bir kısır döngüye girdi. Bir de babaannesi geldiği için evde farklı biri olduğunu anladı, yadırgadı. Çünkü birkaç saatliğine bir misafir gelse bile hemen etkileniyor. Biz 2. ay aşılarında error verdik arkadaşlar. İnşallah bundan sonraki aşı dönemleri daha kolay geçer

Kızlar bu folik asit bebikoları biraz fazla mı hareketli bebeğim kendi etrafında daire şeklinde dönmeyi öğrendi. Çokta hızlı dönüyor. Gece başı yukarıda iken yarım saat sonra aşağı uca götürmüş oluyor

Kızlar bir de ahşap tarzı beşik kullananlar kenarlık taktırmış mıydınız? Geçen bir video izledim o kenarlıklar çocukların etrafı görmesini engellediği için önerilmiyormuş. Ama bir taraftanda kafasını yüzünü çarpmaz mo? Parmaklık şeklinde olıyor beşik çünkü. Ama o videodaki kişi de şey diyordu “ taktırmayın çünkğ etrafını göremeyecek. Zaten kafasını yüzünü çarpsa bile bir daha çarpmamaso gerektiğini öğrenir vs “ s

Kızlar verem aşısı deriye 2 kez giriyor bide bir damla dışarı çıktı tekrar yapabilirim dedi hemşire ama ben istemedim dozunu ayarlayamaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…