Kızlar çarşamba(39+0) doğumum olacak daha önce yazmıştım
2-3 gündür çok hareketli özellikle sevdiğim şeyler yersem resmen karnımı yaracak çıkacak gibi oluyor. Demekki suyunda azalma yok diye düşünüyorum. Ağrım sancım vs zaten yok
Acaba acele mi ediyoruz doğum zamanından önce mi olacakdoktorda zamanı normal 39 haftan bitiyor daha ne zaman olsun dedi
Normal doğum yapanlar bebek gelmeden öncede bu kadar hareketli oldu mu?
Eşime bahsettim oda öyle düşünmüş takıntı yapma diye söylemedim dedi
Bir yandan sıcak beni mahvetti gerçekten zor duruyorum artık doğurmak istiyorum bir yandan erken mi olacak tedirginliği başladı. Kilo vs sizin yazdığınız verilere göre normal ama doktor kızıma uzun boylu ve zayıf diyor güçsüz doğup ememez memeyi tutamaz diye tedirgin oldum (38+0da 51,6 cm 3065 gram geldi)
Ben her konuda rahat bir insandım aslında bu bebek beni çok değiştirdi![]()
Hareketleri benim de 38.hafta artmış gibi hissetmiştim 38+5te 50cm 3050gr doğdu. Bizim doktor gayet iyi demişti ama sizinkinin böyle söylemesi hoş olmamış. Sanırım doktordan doktora da fark ediyor. Haftanız güzel ve bebeğiniz hazır olduğunda doğacak şimdiden bunları dert edip strese girmenize değmez. önce bir doğsun belki çok rahat emen gaz problemi olmayan bir çocuk olur. Böyle şeyleri doğmadan anlayamayız sanırım