Ben de ilkinde 14 haftalık öğrendim  şimdi testle öğrencez herhalde gene 12-13. Haftayı bulmuş olcak ay başında gidicem inşallah
 şimdi testle öğrencez herhalde gene 12-13. Haftayı bulmuş olcak ay başında gidicem inşallah  bu cumaya değiştirdim randevumu nipt test için sonuç çıkınca gidicem aralık başında işte
 bu cumaya değiştirdim randevumu nipt test için sonuç çıkınca gidicem aralık başında işte  içime iki gündür erkek doğuyo ama bilmiyorum sağlıklı olsun hepsi inşallah
 içime iki gündür erkek doğuyo ama bilmiyorum sağlıklı olsun hepsi inşallah 

şimdi testle öğrencez herhalde gene 12-13. Haftayı bulmuş olcak ay başında gidicem inşallah
 şimdi testle öğrencez herhalde gene 12-13. Haftayı bulmuş olcak ay başında gidicem inşallah  bu cumaya değiştirdim randevumu nipt test için sonuç çıkınca gidicem aralık başında işte
 bu cumaya değiştirdim randevumu nipt test için sonuç çıkınca gidicem aralık başında işte  içime iki gündür erkek doğuyo ama bilmiyorum sağlıklı olsun hepsi inşallah
 içime iki gündür erkek doğuyo ama bilmiyorum sağlıklı olsun hepsi inşallah 

inşallah sağlıklıdırlar yerlerinde iyidirler miniklerimiz
 inşallah sağlıklıdırlar yerlerinde iyidirler miniklerimiz 

sizin çocuklarınızın yaşları arası kaç?
 sizin çocuklarınızın yaşları arası kaç?
		 ama öncesinde ben hiç hissetmemiştim, hatta benim hiç erkek kardeşim yok o yüzden sanki benim de oğlum olmaz gibi gelirdi.
 ama öncesinde ben hiç hissetmemiştim, hatta benim hiç erkek kardeşim yok o yüzden sanki benim de oğlum olmaz gibi gelirdi.  en zoru ailelerden uzak olmak işte. İlk sene o kadar düşündüm ki ben neden ailemle aynı şehirde yaşamadım böyle bir hata yaptım diye. Umarım bu sefer tecrübeyle daha rahat olur. İlkinde şok yaşamıştım
 en zoru ailelerden uzak olmak işte. İlk sene o kadar düşündüm ki ben neden ailemle aynı şehirde yaşamadım böyle bir hata yaptım diye. Umarım bu sefer tecrübeyle daha rahat olur. İlkinde şok yaşamıştım